τα άλλα, νύχτα απ το κινητό ...
πρέπει να είσαι περιεκτικός.
Οποιος νύχτα περπατεί λάθος πλήκτρα θα πατεί...
Αρχαίο Σουμεριακό ρητό.
τα άλλα, νύχτα απ το κινητό ...
πρέπει να είσαι περιεκτικός.
Και ο Καβαθάς..και η διοίκηση...μη μπερδεύεις την διοίκηση(που πέρνουν και τα χοντρά λεφτά) με τον απλό εργαζόμενο....υπάρχουν εργαζόμενοι των Τ.Ε. που έχουν άλλη άποψη...
Έχει νόημα αν πρόκειται να σε συστήσει στον κόσμο,ή αν παράλληλα προωθείς κάποια άλλα είδη και το συγκεκριμένο είναι κράχτης και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις,όπως το να εξοντώσεις τον ανταγωνισμό πχ.
Το αν είναι νόμιμο δεν το γνωρίζω,όπως επίσης δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει τιμωρηθεί γα κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως είναι πολύ γνωστό το σλόγκαν 'Τιμές κάτω του κόστους'.
Και ο Καβαθάς..και η διοίκηση...μη μπερδεύεις την διοίκηση(που πέρνουν και τα χοντρά λεφτά) με τον απλό εργαζόμενο....υπάρχουν εργαζόμενοι των Τ.Ε. που έχουν άλλη άποψη...
Ο Καββαθάς έγραψε στους 4Τ Απριλίου ότι από το 2006 που ο λυμπερης έγινε μεγαλομέτοχος στις τεχνικές εκδόσεις, του απαγόρεψαν να έχει οποιαδήποτε σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας.
Τώρα ο λυμπερης μετακόμισε στη Βραζιλία και ετοιμάζεται να εκδώσει νέα περιοδικά, με τα λεφτά των πρώην υπαλλήλων του φυσικά.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν ευθύνονται γι αυτό, ούτε η νέα εταιρεία.
νομίζω όλοι πρέπει να τον αγοράσουμε,τουλάχιστον όσοι τον αγοράζαμε και πριν κλείσει και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αλλάξουν και να επιστρέψουν στον παλιό καλό ΗΧΟ που ξέραμε,ο δεύτερος και πιο σημαντικός για μένα για να εξασφαλίσουν την εργασία τους όσοι εργάζονται εκεί,δεν μπορώ να ακούω για ανέργους συνέχεια.
Παιδιά, είδε κανείς το Link μέσα στο περιοδικό για το πρώτο τεύχος του ήχου?
Κατέβασα το πρώτο τεύχος..
Μου κάθεται πολύ περίεργα στη μια σελίδα να διαβάζω κείμενο με δασείες και περισπωμένες και στην επόμενη να διαφημίζονται Blu Rays και plasma.
Κατέβασα το πρώτο τεύχος..
Μου κάθεται πολύ περίεργα στη μια σελίδα να διαβάζω κείμενο με δασείες και περισπωμένες και στην επόμενη να διαφημίζονται Blu Rays και plasma.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.