Περιοδικό Ήχος

Και ο Καβαθάς..και η διοίκηση...μη μπερδεύεις την διοίκηση(που πέρνουν και τα χοντρά λεφτά) με τον απλό εργαζόμενο....υπάρχουν εργαζόμενοι των Τ.Ε. που έχουν άλλη άποψη...

Ο Καββαθάς έγραψε στους 4Τ Απριλίου ότι από το 2006 που ο λυμπερης έγινε μεγαλομέτοχος στις τεχνικές εκδόσεις, του απαγόρεψαν να έχει οποιαδήποτε σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας.

Τώρα ο λυμπερης μετακόμισε στη Βραζιλία και ετοιμάζεται να εκδώσει νέα περιοδικά, με τα λεφτά των πρώην υπαλλήλων του φυσικά. Οι εργαζόμενοι όμως δεν ευθύνονται γι αυτό, ούτε η νέα εταιρεία.

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Έχει νόημα αν πρόκειται να σε συστήσει στον κόσμο,ή αν παράλληλα προωθείς κάποια άλλα είδη και το συγκεκριμένο είναι κράχτης και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις,όπως το να εξοντώσεις τον ανταγωνισμό πχ.
Το αν είναι νόμιμο δεν το γνωρίζω,όπως επίσης δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει τιμωρηθεί γα κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως είναι πολύ γνωστό το σλόγκαν 'Τιμές κάτω του κόστους'.

Συμφωνώ!
Αλλά η σύσταση στον κόσμο, η διαφήμιση αυτού του είδους, έχει περιορισμένη διάρκεια!
Κ ο κράχτης είναι ένα μόνο προϊόν, από όλα όσα διαθέτει το κατάστημα!
Εσείς μιλάτε για πρακτικές marketing (εκεί εντάσσεται κ το σλογκαν!)

Εγώ μιλάω για ισολογισμό αρνητικό βρε παιδιά...
Δηλαδή το να έχω μόνιμα κάτω του κόστους τιμές, να είμαι μόνιμα ζημιογόνος, να εισπράτω ΦΠΑ, να μην αποδίδω ΦΠΑ-ΙΚΑ-ΦΜΥ κτλ, ενώ να πληρώνω όποτε έχω.

Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά.

Και ο Καβαθάς..και η διοίκηση...μη μπερδεύεις την διοίκηση(που πέρνουν και τα χοντρά λεφτά) με τον απλό εργαζόμενο....υπάρχουν εργαζόμενοι των Τ.Ε. που έχουν άλλη άποψη...

Ο Καββαθάς έγραψε στους 4Τ Απριλίου ότι από το 2006 που ο λυμπερης έγινε μεγαλομέτοχος στις τεχνικές εκδόσεις, του απαγόρεψαν να έχει οποιαδήποτε σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας.

Τώρα ο λυμπερης μετακόμισε στη Βραζιλία και ετοιμάζεται να εκδώσει νέα περιοδικά, με τα λεφτά των πρώην υπαλλήλων του φυσικά.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν ευθύνονται γι αυτό, ούτε η νέα εταιρεία.

Κι εγώ δε βλέπω πως τιμωρείται ο ΚΚ κ η παλιά Διοίκηση, με το να μην αγοράζεις το Νέο Περιοδικό.
Επειδή θα εκχωρήσουν το όνομα του ΗΧΟΥ στη Νέα εταιρεία έναντι αμοιβής?

Αυτοί που έχουν να χάσουν είναι πρώτα οι εργαζόμενοι της Νέας εταιρείας, μετά η Νέα εταιρεία κ στο τέλος ο ΚΚ κ η πρώην διοίκηση των Τ.Ε.
Οι οποίοι βέβαια, μάλλον δεν είναι ούτε αυτοί οι κατ 'εξοχήν υπεύθυνοι (ο Λύμπε έκανε τη ζημιά).

Για τα περί εργαζομένων με άλλη άποψη δε σε πιάνω...
Εννοείς ότι υπάρχουν υπαλληλοι που δε θέλουν να εργαστούν πια σε περιοδικό που να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις Τ.Ε, τον Λυμπέρη ή το όνομα ΗΧΟΣ?
Οπότε θα παρακαλάνε να ψοφήσει ο (Νέος) Γάϊδαρος του γείτονα, για να κάνουν μια άλλη παρθένα προσπάθεια?
Δε νομίζω ότι το "voodoo" για να μην πετύχει ο ΗΧΟΣ βοηθάει ή δυσκολεύει κανέναν.

Αν είναι έτσι, ας οργανωθούν να δουν αν μπορούν να πάρουν μερίδιο στην αγορά με ένα νέο όνομα κ μια νέα προσπάθεια.
Είναι αρκετά δυσκολότερο από την προσπάθεια επανακυκλοφορίας του ΗΧΟΥ, αλλά όχι ακατόρθωτο...

νομίζω όλοι πρέπει να τον αγοράσουμε,τουλάχιστον όσοι τον αγοράζαμε και πριν κλείσει και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αλλάξουν και να επιστρέψουν στον παλιό καλό ΗΧΟ που ξέραμε,ο δεύτερος και πιο σημαντικός για μένα για να εξασφαλίσουν την εργασία τους όσοι εργάζονται εκεί,δεν μπορώ να ακούω για ανέργους συνέχεια.

νομίζω όλοι πρέπει να τον αγοράσουμε,τουλάχιστον όσοι τον αγοράζαμε και πριν κλείσει και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αλλάξουν και να επιστρέψουν στον παλιό καλό ΗΧΟ που ξέραμε,ο δεύτερος και πιο σημαντικός για μένα για να εξασφαλίσουν την εργασία τους όσοι εργάζονται εκεί,δεν μπορώ να ακούω για ανέργους συνέχεια.

Ο μόνος λόγος για να αγοράσεις κάτι ειναι να αξίζει τα λεφτα του / το περιεχόμενό του.

Για την αλλα, υπάρχουν έρανοι, αγαθοεργίες κλπ.

Κατανοώ την άποψη και των 2 σας.
Θα το αγοράσω το πρωτο "επετειακό" τεύχος για τους λόγους που περιγράφει ο tasanto.Αν είναι βέβαια σούπα, δεν θα με ξαναδούν ,αυτή τη φορά για τους λόγους που περιγράφει ο spcav.

Edit: Τελικά κυκλοφόρησε?

Παιδιά, είδε κανείς το Link μέσα στο περιοδικό για το πρώτο τεύχος του ήχου?

Παιδιά, είδε κανείς το Link μέσα στο περιοδικό για το πρώτο τεύχος του ήχου?

ενα γρήγορο ξεφύλλισμα του έκανα και δεν είδα κάτι,πάντως το τεύχος έχει πλούσιο υλικό,δεν διάβασα edotorial για να δω κάτι "άλλο". Προσωπικά θα μείνω μαζί τους περιμένοντας κάποια διαφοροποίηση. Εράνους και συσσίτια κάνει μόνο η Χ.Α. πλέον,μην φτάσουμε ως εκεί όμως.

To site παραπέμπει στο περιοδικό, που παραπέμπει στο site...
Στο προηγούμενο τεύχος, του Μαρτίου, δηλαδή, έγραφε ότι το πρώτο τεύχος θα διανεμηθεί σε ηλεκτρονική μορφή σε 100000 αναγνώστες, χρησιμοποιώντας τις επαφές αναγνωστών των Τεχνικών Εκδόσεων.
Το εξώφυλλο μου θυμίζει διαφήμιση απορρυπαντικού.
Γενικώς, δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά, πληροφοριακά το περίπτερο που το έπαιρνα έφερνε 10 τεύχη και σήμερα έφερε 2.

Τον αγορασα γιατι ετσι εκρινα οτι πρεπει να γινει.Ειναι περιοδικο που εχει ιστορια πισω του και πρεπει να τους δωσουμε ακομα μια ευκαιρια για καλυτερο μελλον.

Υπο την ιδια διευθυνση (της συγκεκριμένης νοοτροπίας μαλιστα...), ειλικρινα δεν κατανοω που βασίζετε τις ελπίδες σας για καποια αλλαγη / βελτίωση...

Κατέβασα το πρώτο τεύχος..

Μου κάθεται πολύ περίεργα στη μια σελίδα να διαβάζω κείμενο με δασείες και περισπωμένες και στην επόμενη να διαφημίζονται Blu Rays και plasma.

Και εγω ατό μόλις είδα.
Να πεις οτι το πούλαγαν το πρώτο τεύχος να παει στα κομμάτια.
Ειναι εντελώς τραγικό αυτό που έκαναν και χάλασαν το οποιο feeling θα μπορουσε να έχει μια ηλεκτρονική έκδοση του πρώτου τευχους.
Δεν με βλέπω να το αγοράζω τελικά ... θα προτιμήσω essential captain marvel

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Κατέβασα το πρώτο τεύχος..

Μου κάθεται πολύ περίεργα στη μια σελίδα να διαβάζω κείμενο με δασείες και περισπωμένες και στην επόμενη να διαφημίζονται Blu Rays και plasma.

Εμενα πάλι με "ταξίδεψε".. Πολυ ενδιαφερον να διαβαζεις γραπτα της χρονιας που γεννήθηκες, ειδικά στα νέα οπως πχ η επικείμενη συναυλια της Καλλας ενώ μου φάνηκαν διασκεδαστικες οι διαφημισεις της εποχης οπως της Marantz ("Εαν η μεγαλη ενταση στο στεροφωνικο σας συστημα σας φερνει πονοκέφαλο, παρτε Marantz").