Περιοδικό RAM και ένθετα Φωτογραφίας

Καλησπέρα σας και πάλι :D

Καθώς χάζευα στο περίπτερο είδα ότι το εν λόγω περιοδικό έχει με το τεύχος Ιουλίου Αυγούστου και ένα βιβλίο ουσιαστικά ( σκληρό εξώφυλλο 320 περίπου σελίδες ) σχετικό με την φωτογραφία .
Δεν το έχω επεξεργαστεί και δεν είμαι στην θέση να το κρίνω ( δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις . . . ακόμα :P ) αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον .
Τα περιεχόμενα του είναι γενικά περί φωτογραφίας ( από τύπους μηχανών μέχρι αρχές φωτογραφίας , τεχνικές επεξεργασία , εκτύπωση ) ενώ αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος στο PS και στα GIMP και PAINT.NET ( τα 2 τελευταία δεν έχω ιδέα τι είναι ) .
Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι κυκλοφορούν 2 οδηγοί .
Ο ένας είναι οδηγός για το PS CS3 ( 2 βιβλία 630 σελίδες και dvd ) .
Ο δεύτερος συγκεντώνει χαρακτηριστικά από 170 μηχανές και 70 εκτυπωτές .
Επίσης έχει συμβουλές και τεχνικές στο PS . ( 1 βιβλίο 200 σελίδες και dvd ).

Το περιοδικό κοστίζει 10 Ευρώ και οι οδηγοί από 15 Ευρώ .

Και πάλι να σας αναφέρω παιδιά ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω το ένθετο του περιοδικού παρά μόνο σαν κατασκευή και δεν έχω δεί καν τους οδηγούς .

Ελπίζω να βοήθησα ,

Σας ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

Παναγιώτη, ο δίτομος οδηγός του RAM για το Photoshop CS 3 είναι πράγματι καλός, ιδιαίτερα για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα.

Όσο για το νέο ένθετο του περιοδικού, δεν νομίζω ότι είναι και πολύ χρήσιμο. Εγώ τουλάχιστον ό,τι ήθελα σχετικά με τη φωτογραφία το βρήκα σ' αυτή την κατηγορία του φόρουμ.

Νομίζω ότι ο οδηγός για το PSCS3 είχε κυκλοφορήσει και παλιότερα.Απλά τώρα είναι καλοκαίρι και οι περισσότεροι ξεχύνονται για τις πολυπόθητες διακοπές, μέρος των οποίων είναι η καταγραφή τους.

Έξυπνη κίνηση marketing.Κατά τα άλλα, καλός οδηγός, καλές και οι οδηγίες, γενικής φύσεως.