Καλησπέρα σας και πάλι 
Καθώς χάζευα στο περίπτερο είδα ότι το εν λόγω περιοδικό έχει με το τεύχος Ιουλίου Αυγούστου και ένα βιβλίο ουσιαστικά ( σκληρό εξώφυλλο 320 περίπου σελίδες ) σχετικό με την φωτογραφία .
Δεν το έχω επεξεργαστεί και δεν είμαι στην θέση να το κρίνω ( δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις . . . ακόμα
) αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον .
Τα περιεχόμενα του είναι γενικά περί φωτογραφίας ( από τύπους μηχανών μέχρι αρχές φωτογραφίας , τεχνικές επεξεργασία , εκτύπωση ) ενώ αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος στο PS και στα GIMP και PAINT.NET ( τα 2 τελευταία δεν έχω ιδέα τι είναι ) .
Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι κυκλοφορούν 2 οδηγοί .
Ο ένας είναι οδηγός για το PS CS3 ( 2 βιβλία 630 σελίδες και dvd ) .
Ο δεύτερος συγκεντώνει χαρακτηριστικά από 170 μηχανές και 70 εκτυπωτές .
Επίσης έχει συμβουλές και τεχνικές στο PS . ( 1 βιβλίο 200 σελίδες και dvd ).
Το περιοδικό κοστίζει 10 Ευρώ και οι οδηγοί από 15 Ευρώ .
Και πάλι να σας αναφέρω παιδιά ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω το ένθετο του περιοδικού παρά μόνο σαν κατασκευή και δεν έχω δεί καν τους οδηγούς .
Ελπίζω να βοήθησα ,
Σας ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .
Καθώς χάζευα στο περίπτερο είδα ότι το εν λόγω περιοδικό έχει με το τεύχος Ιουλίου Αυγούστου και ένα βιβλίο ουσιαστικά ( σκληρό εξώφυλλο 320 περίπου σελίδες ) σχετικό με την φωτογραφία .
Δεν το έχω επεξεργαστεί και δεν είμαι στην θέση να το κρίνω ( δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις . . . ακόμα
Τα περιεχόμενα του είναι γενικά περί φωτογραφίας ( από τύπους μηχανών μέχρι αρχές φωτογραφίας , τεχνικές επεξεργασία , εκτύπωση ) ενώ αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος στο PS και στα GIMP και PAINT.NET ( τα 2 τελευταία δεν έχω ιδέα τι είναι ) .
Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι κυκλοφορούν 2 οδηγοί .
Ο ένας είναι οδηγός για το PS CS3 ( 2 βιβλία 630 σελίδες και dvd ) .
Ο δεύτερος συγκεντώνει χαρακτηριστικά από 170 μηχανές και 70 εκτυπωτές .
Επίσης έχει συμβουλές και τεχνικές στο PS . ( 1 βιβλίο 200 σελίδες και dvd ).
Το περιοδικό κοστίζει 10 Ευρώ και οι οδηγοί από 15 Ευρώ .
Και πάλι να σας αναφέρω παιδιά ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω το ένθετο του περιοδικού παρά μόνο σαν κατασκευή και δεν έχω δεί καν τους οδηγούς .
Ελπίζω να βοήθησα ,
Σας ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .