το ειπα και σε αλλο νήμα ....και θα το πω και εδω.
μέχρι να βρεθεί (και αν βρεθεί ) άξιος αντικαταστάτης του Νίκου
καθίστε στα αυγά σας κύριοι και μην διανοηθείτε να πειράξετε την πλατφόρμα
Ακόμα να παρακαλάτε μην παρουσιαστεί πρόβλημα στην πλατφόρμα γιατι
με τα σημερινά δεδομένα την κάτσαμε!
Ο αυτόματος πιλότος (γιατί με τέτοιον πετάμε τώρα ) μέχρι πότε θα "τρέχει" άραγε ? :chinscratch:
ο Νικος δεν πηγε στην Κινα Ολυμπιονικης ,εδω ειναι και επισης ο Τασος ως admin φροντιζει για την καλη λειτουργια της πλατφορμας και φυσικα ο Νικος βοηθα σε οποια προβληματα μπορει να παρουσιαστουν
Δηλαδή όταν γράφω για την Πανάθα θα μπορώ να μπανάρω το Σπύρο και το Λύμπε;![]()
Βρε Larry, μα και ο Τάσος :worshippy:έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει τον υποστηρικτικό του ρόλο.:ernaehrung004:
Αυτό στο οποίο θα συμφωνούσα, είναι να υπήρχαν δικαιώματα στον συντάκτη να τροποποιήσει τη δημοσίευση που ξεκινάει το νήμα όπως και τον τίτλο του νήματος.
Τα (βασικά) διαχειριστικά δικαιώματα είναι edit μηνύματος, διαγραφή μηνύματος, κλείδωμα θέματος, μεταφορά θέματος, συγχώνευση θεμάτων. Τι από αυτά θα βλέπατε;
Μία απλή περίπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τα offtopic σε forum που είμαι admin.
Ας πούμε ότι ανοίγει κάποιος ένα νήμα "Παρουσιάσεις συστημάτων".
Μπαίνει κάποιος, γράφει κάτι, μπορεί να είναι και σχετικό, αλλά να μην είναι παρουσίαση συστήματος.
Αυτόματα κάποιος mod δημιουργεί ένα δεύτερο νημα με όνομα "Σχόλια περί παρουσίασης συστημάτων".
Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι οι χρήστες όταν θέλουν να κάνουν σχόλιο πάνε στο άλλο thread, ενώ όταν θέλουν να βοηθήσουν στην παρουσίαση κάνουν post στο πρώτο.
Ως τώρα δεν έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση και ούτε νομίζω πως υπάρχει λόγος μιας και το νήμα μένει καθαρό και μπορούν οι χρήστες να κάνουν σχόλια.
Κατ' αυτό τον τρόπο πιστεύω θα ήταν καλό να καθαρίσουν και τα sticky που υπάρχουν ήδη.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που είναι σχετική μόνο με τον τίτλο :HTEHETH63:.
Αν δημιουργήσω ένα νέο thread, π.χ. LP Vs CD , γράψω την γνώμη μου και ακολουθήσουν απόψεις άλλων, αυτό το όλο θέμα μπορώ να το αναδημοσιεύσω αλλού ? (π.χ. δικό μου forum)
Το 'όλο' θέμα ανήκει σε κάποιον ?
Από περιέργεια ρωτάω, δεν υπάρχει θέμα :cool4:Σ' αυτό θα μας απαντήσουν οι νομικοί του forum αλλά νομίζω οτι χωρίς την έγκριση όλων όσων συμμετείχαν αυτό δεν μπορείς να το κάνεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.