Περιορισμενα δικαιωματα στον αρχικο εγγραφεα νηματος

ο Νικος δεν πηγε στην Κινα Ολυμπιονικης ,εδω ειναι και επισης ο Τασος ως admin φροντιζει για την καλη λειτουργια της πλατφορμας και φυσικα ο Νικος βοηθα σε οποια προβληματα μπορει να παρουσιαστουν

Απάντηση: Re: Περιορισμενα δικαιωματα στον αρχικο εγγραφεα νηματος

το ειπα και σε αλλο νήμα ....και θα το πω και εδω.
μέχρι να βρεθεί (και αν βρεθεί ) άξιος αντικαταστάτης του Νίκου
καθίστε στα αυγά σας κύριοι και μην διανοηθείτε να πειράξετε την πλατφόρμα

Ακόμα να παρακαλάτε μην παρουσιαστεί πρόβλημα στην πλατφόρμα γιατι
με τα σημερινά δεδομένα την κάτσαμε!
Ο αυτόματος πιλότος (γιατί με τέτοιον πετάμε τώρα ) μέχρι πότε θα "τρέχει" άραγε ? :chinscratch:

...καλησπέρα Κώστα, συμφωνώ απόλυτα, μένει να δούμε πώς και πότε θα καλυφθεί η θέση-κενό που άφησε ο Νίκ:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Περιορισμενα δικαιωματα στον αρχικο εγγραφεα νηματος

ο Νικος δεν πηγε στην Κινα Ολυμπιονικης ,εδω ειναι και επισης ο Τασος ως admin φροντιζει για την καλη λειτουργια της πλατφορμας και φυσικα ο Νικος βοηθα σε οποια προβληματα μπορει να παρουσιαστουν

Βρε Larry, μα και ο Τάσος :worshippy:έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει τον υποστηρικτικό του ρόλο.:ernaehrung004:

Δηλαδή όταν γράφω για την Πανάθα θα μπορώ να μπανάρω το Σπύρο και το Λύμπε; :flipout:

Καλά εσένα αυτό ειναι το ´κρυφό σου όνειρο´αλλά η Σεβάσμια εμπειρία σου ως Γ.Δ. σε κάνει να το βλέπεις κάθε βράδυ στά όνειρά σου και μόνον.

:smash:-bye-:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Πάντως μέχρι τώρα συνήθως, οι παρακλήσεις τών μελών που ανοίγουν ένα thread γίνονται δεκτές..
Συνήθως...
Και νομίζω οτι αυτό αρκεί...
Δεν χρειάζονται χιλιάδες νηματο-διαχειριστές..
Θα γίνει τής Κολάσεως ..

Re: Απάντηση: Re: Περιορισμενα δικαιωματα στον αρχικο εγγραφεα νηματος

Βρε Larry, μα και ο Τάσος :worshippy:έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει τον υποστηρικτικό του ρόλο.:ernaehrung004:

Τρανο παραδειγμα (συγνωμη που επελεξα το δικο σου Σιμο ) για την πορεια μιας κουβεντας που καποιος θεωρει σημαντικη και ο αλλος συζηταει οτι αλλο τον απασχολει....

Και εγώ πιστεύω πως η "ιδιωτικοποίηση" των νημάτων θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Συμφωνώ όμως με αυτό:

Αυτό στο οποίο θα συμφωνούσα, είναι να υπήρχαν δικαιώματα στον συντάκτη να τροποποιήσει τη δημοσίευση που ξεκινάει το νήμα όπως και τον τίτλο του νήματος.

Αρκετά νήματα θα γίνουν πιο λειτουργικά, αφού ο συντάκτης θα έχει την δυνατότητα να τοποθετεί τις σημαντικές (κατά την γνώμη του) πληροφορίες στο αρχικό ποστ. Ειδικά σε νήματα με εκατοντάδες μηνύματα και διάσπαρτες πληροφορίες, το αρχικό μήνυμα μπορεί να παίζει τον ρόλο του ευρετηρίου.

Τα (βασικά) διαχειριστικά δικαιώματα είναι edit μηνύματος, διαγραφή μηνύματος, κλείδωμα θέματος, μεταφορά θέματος, συγχώνευση θεμάτων. Τι από αυτά θα βλέπατε;

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ξέχασα το κατ' εμέ πιο σημαντικό για τη συζήτησή μας: Μεταφορά μηνυμάτων, δηλαδή το βασικό εργαλείο για τη διάσπαση ενός θέματος. :bang:

Με κάθε σεβασμό προς το συντάκτη της ιδέα αυτής, έχω να πώ τούτο: Αν όντως υϊοθετήσουμε ένα τέτοιο μοντέλο, αυτό πλέον δεν θα είναι φόρουμ... το γιοφύρι της Αρτας θα είναι... ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν!

Μία απλή περίπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τα offtopic σε forum που είμαι admin.
Ας πούμε ότι ανοίγει κάποιος ένα νήμα "Παρουσιάσεις συστημάτων".

Μπαίνει κάποιος, γράφει κάτι, μπορεί να είναι και σχετικό, αλλά να μην είναι παρουσίαση συστήματος.

Αυτόματα κάποιος mod δημιουργεί ένα δεύτερο νημα με όνομα "Σχόλια περί παρουσίασης συστημάτων".
Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι οι χρήστες όταν θέλουν να κάνουν σχόλιο πάνε στο άλλο thread, ενώ όταν θέλουν να βοηθήσουν στην παρουσίαση κάνουν post στο πρώτο.

Ως τώρα δεν έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση και ούτε νομίζω πως υπάρχει λόγος μιας και το νήμα μένει καθαρό και μπορούν οι χρήστες να κάνουν σχόλια.

Κατ' αυτό τον τρόπο πιστεύω θα ήταν καλό να καθαρίσουν και τα sticky που υπάρχουν ήδη.

Μία απλή περίπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τα offtopic σε forum που είμαι admin.
Ας πούμε ότι ανοίγει κάποιος ένα νήμα "Παρουσιάσεις συστημάτων".

Μπαίνει κάποιος, γράφει κάτι, μπορεί να είναι και σχετικό, αλλά να μην είναι παρουσίαση συστήματος.

Αυτόματα κάποιος mod δημιουργεί ένα δεύτερο νημα με όνομα "Σχόλια περί παρουσίασης συστημάτων".
Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι οι χρήστες όταν θέλουν να κάνουν σχόλιο πάνε στο άλλο thread, ενώ όταν θέλουν να βοηθήσουν στην παρουσίαση κάνουν post στο πρώτο.

Ως τώρα δεν έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση και ούτε νομίζω πως υπάρχει λόγος μιας και το νήμα μένει καθαρό και μπορούν οι χρήστες να κάνουν σχόλια.

Κατ' αυτό τον τρόπο πιστεύω θα ήταν καλό να καθαρίσουν και τα sticky που υπάρχουν ήδη.

o τροπος που προτεινεις ειναι ο πιο "μαλακος" θα ελεγα για να γινει η δουλεια.
Ομως πρεπει να το ζηταει ο αρχικος ποστερ ποια μυνηματα θεωρει οφ τοπικ η θα το κρινει ο διαχειριστης?
Η και οι 2?

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα ..πολυ απλα..θα επικρατησει Το Χαος.. θα φερει ενα καλο (σε ελαχιστες περιπτωσεις ) και χιλιαδες κακα.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που είναι σχετική μόνο με τον τίτλο :HTEHETH63:.

Αν δημιουργήσω ένα νέο thread, π.χ. LP Vs CD , γράψω την γνώμη μου και ακολουθήσουν απόψεις άλλων, αυτό το όλο θέμα μπορώ να το αναδημοσιεύσω αλλού ? (π.χ. δικό μου forum)
Το 'όλο' θέμα ανήκει σε κάποιον ?

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που είναι σχετική μόνο με τον τίτλο :HTEHETH63:.

Αν δημιουργήσω ένα νέο thread, π.χ. LP Vs CD , γράψω την γνώμη μου και ακολουθήσουν απόψεις άλλων, αυτό το όλο θέμα μπορώ να το αναδημοσιεύσω αλλού ? (π.χ. δικό μου forum)
Το 'όλο' θέμα ανήκει σε κάποιον ?

Σ' αυτό θα μας απαντήσουν οι νομικοί του forum αλλά νομίζω οτι χωρίς την έγκριση όλων όσων συμμετείχαν αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Ίσως χρειάζεται - επιπλέον - και άδεια της ΓΔ του forum.

Σ' αυτό θα μας απαντήσουν οι νομικοί του forum αλλά νομίζω οτι χωρίς την έγκριση όλων όσων συμμετείχαν αυτό δεν μπορείς να το κάνεις.
Από περιέργεια ρωτάω, δεν υπάρχει θέμα :cool4: