ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ CES-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Βασίλη αγόρι μου, δεν έφαγες σήμερα ????? το χεράκι τρέμει...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο......

μπραβο παιδια,τωρα δεν ξερω ποια μερα να παω,αυριο εχει το event samsung
κυριακη εχει το event sharp και οι πιο πολλοι απ'οτι εχω καταλαβει θα πανε Σαββατο..........:chinscratch:

βλεπω και πολλες καρεκλες για εμας τους γερους.....καλοοοοοοοο

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ CES-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Tι βλεπεις και τρεμεις ρε συ??

Διποδα η Αποδα??

πεστο συνθηματικα ;)

Όποδα !!!!!!

Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ CES-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Btw... Καφές και τσιγάρο επιτρέπεται; lol

Δεν επιτρέπεται..... Επιβάλεται....
icon12.gif

Μπραβο σε ολους, αλλα πειτε μας και τις πρωτες εντυπωσεις σας για την εκθεση οσοι την επισκευτηκατε

συγαρητηρια παιδια για το περιπτερο.
Τακη ευχαριστω για τη κουβεντουλα Νικος

Λοιπον, ολα τα λεφτα το περιπτερο του AVCLUB. Καποια στιγμη ειχε τον περισοτερο κοσμο απο ολα τα αλλα περιπτερα. Αλλωστε ολα τα αλλα ηταν μια απο τα ιδια.
Σχετικα με τις φωτο ........... το κινητο ειναι οντως για πεταμα αλλα ........ ποιος ειχε αναλαβει φωτογραφος και δεν ηταν εκει ????????????

Και τωρα το θεμα. Αν εξαιρεσουμε το περιπτερο του AVCLUB ποιο αλλα σας τραβηξε το ενδιαφερων??????????
Εμενα προσωπικα το περιπτερο στης sharp :blink:. Ειχε πολυ καλο reference :grinning-smiley-043 εργαλειο!!!!!!!! Για τον Σωκρατιδη ξερω οτι τον συγκινησε το περιπτερο της LG.
Τα σχολια των υπολοιπων επισκεπτων?????? Τους ...... αγγιξε κατι εκει εκτος απο το περιπτερο μας???

Για μένα και το περίπτερο της Samsung μου άρεσε αρκετά,ιδιαίτερα λόγο και των 2 δωματίων όπου έβλεπες τις τηλεοράσεις καθιστός με χαμηλότερο φωτισμό.Και φυσικά στο κέντρο του περιπτέρου δέσποζε η Samsung 70F96, τα λόγια περιττά... Όσο για το περίπτερο του Avclub έχω να πω τα καλύτερα,ειδικά για την Kuro τί να πω, η εικόνα μιλά από μόνη της... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν γι αυτό το αποτέλεσμα,το σχόλιο για τον κόσμο που κάποια στιγμή μαζεύτηκε είναι πέρα για πέρα αληθινό! Larry έχεις μέλι???:worshippy:

ps: Μα καλά μέχρι και στην Photo μέσα είμαι,μπράβο photographer!