ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ CES-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ CES-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Για μένα και το περίπτερο της Samsung μου άρεσε αρκετά,ιδιαίτερα λόγο και των 2 δωματίων όπου έβλεπες τις τηλεοράσεις καθιστός με χαμηλότερο φωτισμό.Και φυσικά στο κέντρο του περιπτέρου δέσποζε η Samsung 70F96, τα λόγια περιττά... Όσο για το περίπτερο του Avclub έχω να πω τα καλύτερα,ειδικά για την Kuro τί να πω, η εικόνα μιλά από μόνη της... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν γι αυτό το αποτέλεσμα,το σχόλιο για τον κόσμο που κάποια στιγμή μαζεύτηκε είναι πέρα για πέρα αληθινό! Larry έχεις μέλι???:worshippy:

ps: Μα καλά μέχρι και στην Photo μέσα είμαι,μπράβο photographer!

Ποιός είσαι εσύ ????:grandpa::BDGBGDB55:

συγαρητηρια παιδια για το περιπτερο.
Τακη ευχαριστω για τη κουβεντουλα Νικος

Παιδια, ευχαριστουμε πολυ για τις καλες κουβεντες. Πραγματικα προσπαθησαμε για το καλυτερο δυνατο, αλλα νομιζουμε οτι το πιο μεγαλο μας "ατου" ειναι τα μελη του Avclub, δηλαδη εσεις!:worshippy:
Το "στεκι" μας προβλεπεται γεματο απο κοσμο μεχρι το τελος της Εκθεσης!!

ΥΓ. Νικο, χαρηκα πολυ για την γνωριμια!

Τα δικά μου συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά... Θα σας δω απόψε...

Μπράβο ρε παιδιά!
Κάνατε και τον Νάσο να ξεχάσει τα ATC και σταμάτησε να με βρίζει! -bye-

Μιχάλη καλημέρα!!!

για κάνε καμιά βόλτα..να τα ξαναπούμε..-bye-

-και last but not least στον Μπάμπη Κολέζα, χωρίς την συμβολή του οποιου θα ηταν πολύ δύσκολο να συμμετάσχουμε στην CES..
Να με συγχωρέσουν όσοι τους ξέχασα, αλλά «τετοια ώρα, τέτοια λόγια»…
Θα είναι και σπόνσορας της τεχνολογίας εκεί ? γιατί νόμιζα ότι θα κατέβει σε άλλη έκθεση Νότια αυτό το ΣΚ ;) :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ενα Μεγαλο Μπραβο σε ΟΛΟΥΣ :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Πέστε μου πάλι, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει... αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες Πέμπτη;;;

Και τους τό 'λεγα εγώ... να πάρουμε περίπτερο 350 τ.μ., θα έχουμε πρόβλημα... :gossip::gossip::gossip:

:firstprize:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν για να στηθεί το όλο πρότζεκτ.
Οι εικόνες δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο, ότι το club δεν είναι απρόσωπο.
Είμαι σκασμένος που τρέχω για σοβαρά θέματα και δεν έχω συμβάλει.
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως τα πράγματα είναι απλά αλλά έχει πέσει τρελό τρέξιμο από πολλούς φίλους.

Σήμερα το απόγευμα θα τα πούμε από κοντά, με όλους τους φίλους που θα μας τιμήσουν.
Παγάκια έχουμε;:BDGBGDB55: