πανκροκ
AVClub Enthusiast
με βαση το επιπεδο γνωσεων των αποφοιτων και την ικανοτητα τους να συνεχισουν να εξελισονται εκτος ιδρυματος ωστε να μπορουν να προσαρμοστουν σε νεες απαιτησεις (κατι που καλλιεργειται σε ενα πανεπστημιο).
πανκροκ said:με βαση το επιπεδο γνωσεων των αποφοιτων και την ικανοτητα τους να συνεχισουν να εξελισονται εκτος ιδρυματος ωστε να μπορουν να προσαρμοστουν σε νεες απαιτησεις (κατι που καλλιεργειται σε ενα πανεπστημιο).
Σπύρος Σούρλας said:Γίνονται´ δωρεές ´Δημήτρη στα Αγγλικά Πανεπιστήμια,ακόμα και στην Οξφόρδη.Αυτό δεν μειώνει την αξία τού Πανεπιστημίου ,αλλά ´δωρεές´γινονται ,οπότε ξεπερνιούνται κάποια ζητηματάκια που έθεσες.
kacey said:ναι, στην αγγλια γινονται "δωρεες", εδω ο καθηγητης δινει τα θεματα απο μονος του σε οποιον γουσταρει ενω κοβει (κι ας εχει γραψει καλα) οποιον δεν γουσταρει...Τουλαχιστον εδω ειμαστε τσαμπα αρα καλυτερα τα πανεπιστημια :firstprize:![]()
Lepton said:Όπως φαίνεται, η έρευνα αφορά κυρίως στο ερευνητικό έργο και δεν ασχολείται καθόλου με την επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων που δεν ακολουθούν ερευνητική κατεύθυνση.
Σπύρος Σούρλας said:Σωστός,που λέει και ο πανκρόκ.Οι δωρεες γινονται απο πλουσιους μπαμπάδες για να πηγαινουν τα καλοπαιδά τους.
Για τα θεματα που δινουν οι καθηγητές εδώ,υπάρχουν αποδείξεις γι´αυτό??Kαι εσείς πώς ειστε τόσο σίγουρος??
kacey said:αμα σου εφερνα τα θεματα της προηγουμενης εξεταστικης πριν αυτη αρχισει, που τα ειχα στα χερια μου, θα σε πεισω? Βεβαια τωρα εχουν περασει οι εξετασεις αυτες οποτε δεν ειναι "αποδειξη", μπορεις να αρκεστεις στον λογο μου οτι τα ειχα μπροστα μου πριν γινει η εξεταση? Απο ποιο ιδρυμα δεν θα πω για ευνοητους λογους, μεγαλο ειναι παντως (οχι "ΤΕΙ κωλοπετινιτσας")...
πανκροκ said:μεχρι πριν απο λιγα ποστ δεν ηταν η οργανωση και το οικονομικο χαλι των πανεπιστημιων κατακριτεο αλλα το επιπεδο σπουδων και των αποφοιτων στο συνολο του.
αφου τα ξεχωριζουμε σιγα σιγα ας κανουμε μια επικοδομητικη συζητηση ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.