Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Person of Interest

Ελπιζω ο 3ος κυκλος να ειναι ενδιαφερον οπως και οι αλλοι δυο.
Το μυστικο πλεον δεν ειναι μυστικο και.....το καστ αυξηθηκε...

Η σειρά είναι απίστευτη! Δράση, ανατροπές και αγωνία! Από τις καλύτερες που παίζουν αυτήν την εποχή και ελπίζω και η 3η σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατή!

Το δεύτερο επεισόδιο καλύτερο από το πρώτο και αναμένεται άλλος ένας εξαιρετικός κύκλος, με νέα στοιχεία στην σειρά!

Απάντηση: Person of Interest

Καλό το επεισόδιο , νομίζω η σειρά θα μας δώσει φέτος αρκετά καλύτερα επεισόδια από το δεύτερο .

Επεισόδιο με τον Bear, δεν μπορεί να μην είναι καλό, αστραπή είναι ο άτιμος....... στο φαι :flipout:

Αν δεν κάνω λάθος, ο Finch πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου ταΐζοντας τον ;)

Γεμάτο επεισόδιο το τρίτο, είχε από όλα..... χιούμορ, μπουτάκια και....... Ρουθ. Μέχρι sleep over της Shaw με τον Βear.Καλα το βλέμμα της Shaw στον τύπο στο μπαρ ήταν σαν να έλεγε : Μιλά μου και θα σε πλακώσω στις γρήγορες :grinning-smiley-043

Σταθερή και αξιόπιστα καλή σειρά που δεν απογοητεύει ποτέ.

Τώρα που την κοπάνησε και η Root θα έχουμε εξελίξεις ενώ τρέχει και το θέμα με τους διεφθαρμένους μπάτσους του HR στο παρασκήνιο

Απάντηση: Re: Person of Interest

Ολα τα λεφτα στο ψυχιατρείο για το επεισόδιο που γι αυτό αξιζε .Το υπόλοιπο ήταν κλασικό ρομάντσο οικογενειακό μπλα , μπλα

Απάντηση: Person of Interest

Μου φάνηκε βαρετό το επεισόδιο .
Το προηγούμενο εδινε ελπίδες ότι θα βλέπαμε κάτι καλύτερο στο επόμενο , δεν έγινε όμως.

Ανεμένουμε να "ανέβουν " στην συνέχεια .

Must see σαν σειρά , όποιος δεν την βλέπει χάνει. Όαση μέσα στην μετριότητα που κυριαρχεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.