Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Απάντηση: Person of Interest

Μου φάνηκε μέτριο το τελευταίο επεισόδιο , ειδικά μετά από δυο πολύ καλά επεισίδια που ανέβασαν τα στάνταρτ της σειράς .

Re: Person of Interest

Ειχα μεινει πισω στην σειρα....και με την συζυγο ειδαμε 12 επεισοδια του 2ου κυκλου μεσα σε δυο βραδια!!!

Έχω δει όλα τα επεισόδια με το ίδιο ενδιαφέρον, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Από τα καλά επεισόδια της σειράς το 15ο.
Ο κακός δυσκόλεψε αρκετά τον Ρις.
Ο Φάσκο από τους αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά , ήταν πολύ καλός.
Μου άρεσε ο τρόπος που έδειξαν ότι ήταν οργανωμένη η παραστριωτική ομάδα και πως το κατάλαβαν και το χειρίστηκαν
.

Δίνει ο Ρις αλλά δίνει κι ο κοντός, τον θέλω κολλητό..!

Απάντηση: Re: Person of Interest

Καταπληκτικο επεισοδιο οντως το 15ο.

Τα ειχε ολα . Η σειρα ανεβαινει συνεχως.....

Για να δουμε. Συνηθως ανεβαινει 2 κατεβαινει 3 . Ετσι μας παει καιρο τωρα.....

Re: Απάντηση: Re: Person of Interest

Για να δουμε. Συνηθως ανεβαινει 2 κατεβαινει 3 . Ετσι μας παει καιρο τωρα.....

Μια χαρά ανεβασμένο και το 16ο, ακόμα και με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να παίρνουν ρεπό.

Είδαμε πως λειτουργεί η άλλη πλευρά του νομίσματος.
Πολύ θα ήθελα το επόμενο επεισόδιο να είναι το αντίστροφο του σημερινού: πως δηλαδή ο Finch και ο Reese βρήκαν την Shaw και τον συνεργάτη της.

Λέτε να αποκτήσει sidecick ο Reese;

Εγώ όταν ξεκίνησε έλεγξα πρώτα αν βλέπω τη σωστή σειρά και μετά αν μου ξέφυγε κάποιο επεισόδιο ;)

Κωστα και γω το προχωρησα πιο μετα να δω αν συμμετεχει το διδυμο και μετα το ειδα:flipout:
Μου χε τυχει και στη αρχη κατι τετοιο και τελικα ηταν απλα μια παρωδια και το εσβησα και ξανα down οποτε λεω δεν την ξαναπαταω

Εμένα δε μου πολυάρεσε. Δεν πρωταγωνίστησαν οι γνωστοί που έπρεπε. Άσε που δεν κατάλαβα κάποια κομμάτια και πρέπει να τα ξαναδώ.

Εμένα δε μου πολυάρεσε. Δεν πρωταγωνίστησαν οι γνωστοί που έπρεπε. Άσε που δεν κατάλαβα κάποια κομμάτια και πρέπει να τα ξαναδώ.

Δεν είναι τόσο μπερδεμένο όσο φαίνεται στην αρχή. Ήταν η άλλη πλευρά της μηχανής του Finch, πως δηλαδή την χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να εξουδετερώσει τρομοκράτες. Η Shaw ήταν το αντίστοιχο του Reese και ο Cole το αντίστοιχο του Finch.
Η μηχανή έδωσε αρχικά το νούμερο του Cole και έτσι μπλέχτηκε ο Reese στην ενέδρα όπου σκοτώθηκε και μετά τους έδωσε το νούμερο της Shaw.
Η Root προσπαθεί να βρει που βρίσκεται η μηχανή. Σε αυτήν δούλευε ο δήθεν τρομοκράτης που είχαν σκοτώσει πριν χρόνια.

Καλογυρισμένο επεισόδιο, χωρίς πολλές τρύπες.

Φοβερό επεισόδιο !
Επειδή είχα διαβάσει για μικρή συμμετοχή των πρωταγωνιστών , πάνω κάτω κάποια πράγματα τα περίμενα .

Η κοπέλα "κράτησε " το επεισόδιο σε εξαιρετικό επίπεδο , δείχνοντας μας την άλλη χρήση της μηχανής.
"Σκληρό καρύδι " η κοπέλα !

Θα μπορούσαν , αυτή την άλλη χρήση ,να τα είχαν δείξει αποσπασματικά στα προηγούμενα επεισόδια.
Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα η χειρότερα , και έτσι όπως το παρουσίασαν μου άρεσε .

Re: Απάντηση: Person of Interest

Φοβερό επεισόδιο !
Επειδή είχα διαβάσει για μικρή συμμετοχή των πρωταγωνιστών , πάνω κάτω κάποια πράγματα τα περίμενα .

Η κοπέλα "κράτησε " το επεισόδιο σε εξαιρετικό επίπεδο , δείχνοντας μας την άλλη χρήση της μηχανής.
"Σκληρό καρύδι " η κοπέλα !

Θα μπορούσαν , αυτή την άλλη χρήση ,να τα είχαν δείξει αποσπασματικά στα προηγούμενα επεισόδια.
Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα η χειρότερα , και έτσι όπως το παρουσίασαν μου άρεσε .

Δεν μπορούσαν να το δείξουν μέσα σε άλλα επεισόδια, ήθελε αρκετό χρόνο για να εδραιωθεί η υπόθεση. Απο εδώ και πέρα όμως φαντάζομαι οτι θα δούμε αρκετές φορές την "άλλη πλευρά"

Αν έδειχναν μερικά λεπτά σε κάθε επεισόδιο , νομίζω ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα .
Και έτσι όπως το παρουσίασαν μου άρεσε .

Νομίζω και εγώ ίσως το κάνουν τώρα .