Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Απάντηση: Person of Interest

Καλούτσικο το 14ο επεισόδιο !
Δεν είχε κάτι ιδαίτερο η υπόθεση και ήταν και προβλέψιμη .

Η τελευταία σκηνή ήταν φοβερή .
Και οι ατάκες , και η σκηνή με το ποτήρι μας έδειξε το "δέσιμο" την ομάδας .

Re: Απάντηση: Person of Interest

Καλούτσικο το 14ο επεισόδιο !
Δεν είχε κάτι ιδαίτερο η υπόθεση και ήταν και προβλέψιμη .

Η τελευταία σκηνή ήταν φοβερή .
Και οι ατάκες , και η σκηνή με το ποτήρι μας έδειξε το "δέσιμο" την ομάδας .

ειχα ξεχασει ποσο καλη ηταν αυτη η σειρα!!! Οσο ήμουν ελλαδα ειχα τελειωσει το πρωτο κυκλο αλλα μετα με τα ταξιδια και τις μετακομισεις τα παρατησα. Το σαββατο κατι μιλαμε με μερικα φιλαρακια κ μου την θυμησαν οποτε εκατσα κυριακη και ειδα τα τελευται 4-5 επεισοδικα!! Κολαση κολαση!!! Να ρωτησω ρε παιδια επειδη δε με βλεπω να βλεπω ολους τους προηγουμενους κυκλους ποια ειναι τα επεισοδια που δειχνουν πως πεθανε ο συνεργατης του? να βαλω να δυο ακομα 2-3 επεισοδιακια να μου περασει η λοξα λιγο :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Person of Interest

Καλό το 15 !

Να ρωτησω ρε παιδια επειδη δε με βλεπω να βλεπω ολους τους προηγουμενους κυκλους ποια ειναι τα επεισοδια που δειχνουν πως πεθανε ο συνεργατης του? να βαλω να δυο ακομα 2-3 επεισοδιακια να μου περασει η λοξα λιγο :ernaehrung004:

Είναι στο 3x09 , δες 1-2 επεισόδια και πιο πριν .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Person of Interest

Είναι στο 3x09 , δες 1-2 επεισόδια και πιο πριν .
Αν δεις όμως μόνο τα 7, 8 και 9 χωρίς να ξέρεις τι έγινε πιο πριν με την HR και τον δήμαρχο, χάνεις πολλά απο την ιστορία.

Ναι σίγουρα ,συμφωνώ , ο φίλος όμως έκανα άλμα και είδε το τελευταίο επεισόδιο .

Νομίζω τα 3x07,3x08,3x09 ήταν η καλύτερη τριάδα συνεχόμενων επεισοδίων της σειράς .
Προσωπικά δεν θυμάμαι σε σειρά να έχει τέτοια συναρπαστική τριάδα επεισοδίων .
Κάποια στιγμή ,όταν έβλεπα αυτά τα επεισόδια, νόμισα ότι έγινε κάτι που δεν έμαθα και πάμε για φινάλε της σειράς .

Το πιο καλό σίγουρα είναι να δει τουλάχιστον από την αρχή της σεζόν .

Re: Person of Interest

Εξαιρετικό και το 15ο επεισόδιο! Πόσα πράγματα θα βάλουν ακόμα στην σειρά;! Η καλύτερη σειρά με διαφορά φέτος! Keep going!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Person of Interest

Αν δεις όμως μόνο τα 7, 8 και 9 χωρίς να ξέρεις τι έγινε πιο πριν με την HR και τον δήμαρχο, χάνεις πολλά απο την ιστορία.

Για πρωτη φορα απτη βαρεμαρα μου ξεκινησα να τα βλεπω αντιστροφα ο μαζοχας χαχχαα.... Τελικα τα κατεβασα ολα και τον αρχισα απτην αρχη το 3ο κυκλο σας υγειης ανθρωπος χαχαχααα!!! Ειναι απτις σουπερ σειρες κ ηταν κριμα να τη περιορισω οποτε βουρ και απτην αρχη!!!

Μόλις είδα το S3E16. Υπάρχουν σειρές, υπάρχει και το POI. Απλά δεν υπάρχει η σειρά. Έχουν απλώσει τόσο πολύ το σενάριο που μπορεί να περιμένεις το οτιδήποτε!

Μοιάζει να ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο για να μαζεύει τόσες δυνάμεις ο κομπιούτορας!!!

Μόλις είδα το S3E16. Υπάρχουν σειρές, υπάρχει και το POI. Απλά δεν υπάρχει η σειρά. Έχουν απλώσει τόσο πολύ το σενάριο που μπορεί να περιμένεις το οτιδήποτε!

Αυτή η σειρά με κάνει περήφανο ,που άνοιξα αυτό το νήμα... εκεί που χαλαρώνει έρχεται ένα επεισόδιο σαν το 16 και σε στέλνει...

Last edited:

Πραγματικα, επεισοδια σαν το 16 ειναι αυτα που με κανουν να σκεφτομαι οτι οχι μονο η σειρα οσο παει γινεται καλυτερη, αλλα και το οτι κρατα το ενδιαφερον χωρις σεναριο και ατακες του ποδαριου για να κυλησουν απλα τα επεισοδια.

Οχι μονο δεν εχει παρακμασει, αλλα φαινεται σαν απο την αρχη να οδηγουν σιγα σιγα και γραμμικα την εξελιξη, ωστε να εχει ψωμι να δωσει χωρις να καταφευγει σε φθηνα τεχνασματα για να κρατηθει.

Φοβερό το 16ο επεισόδιο !

Πολύ έξυπνο και πολύ καλή η επιλογή του ηθοποιού προκάτοχου του Reese.
Νομίζω η φετινή σεζόν είναι στης δυο, τρεις καλύτερες που έχουμε δει , από σειρά τα τελευταία χρόνια .

Last edited:

Συμφωνώ απόλυτα με το "Υπάρχουν σειρές, υπάρχει κ το POI"! Τι να λέμε! Δεν αφήνει τπτ αναπάντητο αυτή η σειρά! Εκπληκτικό κ το s03e16 κ πήραμε πολλές απαντήσεις! Πάντως όντως ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο κ πιστεύω ότι το τέλος του 3ου κύκλου θα είναι εκπληκτικό κ θεωρώ δεδομένο ότι θα περιμένουμε με αγωνία τον Οκτώβρη για τον 4ο κύκλο! Η καλύτερη σειρά παιδιά, με διαφορά!

Ανανεώθηκε η αγαπημένη μας σειρά για 4ο κύκλο!! Αυτά είναι!

Ειχα μεινει στο s03e03...και μεσα σε 2 βραδια, με την συζυγο ειδαμε τα επομενα 11 επεισοδια...Η σειρα ειναι εξαιρετικη!!!

Όπως όλα τα προηγούμενα έτσι και το 17 είναι απλά άπαιχτο. Οχι μόνο αυτό , αλλά έχει στρωθεί ο δρόμος για εξαιρετική συνέχεια.

Η αλήθεια είναι οτι η σειρά ξεκίνησε σαν ένα procedural solving-saving crime series και τελικά αυτό πήγε στο background και η βασική ιστορία στο προσκήνιο. Είμαι περίεργος αν ήταν από την αρχή αυτός ο δρόμος ή το σενάριο εξελίχθηκε έτσι στην πορεία.

Σε αυτό το επεισόδιο ακόμη και οι τίτλοι στην αρχή έχουν ενδιαφέρον.

Κάθε χαρακτήρας στην σειρά είναι εξαιρετικός, αλλά η Shaw είναι απλά όλα τα λεφτά. Μην μου την πεθάνετε μόνο....

Πολύ καλό το 17ο επεισόδιο .
Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι όπως και στο προηγούμενο η συμμετοχή του Ρις ήταν πολύ μικρή .
Συμπληρωματική συμμετοχή θα τη χαρακτήριζα .

Κ μένα δε μου αρέσει όταν παίζει ελάχιστα ο Reese! Αγανάκτησα με τόση Root στο 17!

Απλά καλό θα έλεγα το 18ο.
Το "έσωσαν" οι δυο, τρεις καλές ατάκες - σκηνές που είχε το επεισόδιο .