Φοβερό το 21ο επεισόδιο !
Μέχρι τώρα στη σεζόν είδαμε πολλά επεισόδια , που θα μπορούσαν να ήταν season finale , τι θα δούμε άραγε στα επόμενα επεισόδια που απομένουν για το τέλος της season.
Άριστο φινάλε , που όπως γράφουν πολλοί φίλοι, θα μπορούσε να ήταν και φινάλε της σειράς .
Αυτό περισσότερο για το ότι άφησαν ανοικτά ενδεχόμενα.
Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη με την Επαγρύπνηση, θα προτιμούσα όμως να πήγαινε προς τα αλλού η ιστορία .
Το άφησα για σήμερα το φινάλε. Είναι ισως η μονη σειρα απο αυτές που βλέπω που δεν έχει κανει καμια κοιλιά στις 3 σεζον που έχει μέχρι τώρα. Και ειναι γεμάτες με 20κατι επεισόδια όχι 12αρες. Πραγματικα άριστη, αυτή τη στιγμη είναι η αγαπημένη.
Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό και το κοίταξε χτες ποιος τη ψήφισε .
Στα πρώτα επεισόδια από την αρχή είχε κάποια προβληματάκια η σειρά , ίσως από εκεί επηρεάστηκε ο φίλος .
ΕΠΟΣ είναι η σειρά! Ούτε καν εξαιρετική! Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αντάξιο ενός απίστευτου 3ου κύκλου και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, δεν έχουμε δει ακόμα ΤΠΤ! Ο 4ος θα είναι ακόμα καλύτερος κατά τη γνώμη μου! Έχουν ανατραπεί τα πάντα! Μεγάλο respect στους σεναριογράφους που είναι τελείως απρόβλεπτοι!! Ο μόνος λόγος που περιμένω να έρθει ο Οκτώβρης είναι το POI! Η καλύτερη σειρά που παίζεται αυτήν την στιγμή!!!
H καλύτερη και πιο χορταστική σειρά τα 3 τελευταία χρόνια. Ολοι οι βασικοί ηθοποιοί, άψογοι στον ρόλο τους με τον Michael Emerson εγγύηση.
Ραντεβού τον Σεμπτέμβριο για την 4η σαιζόν.