Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Απάντηση: Person of Interest

O τόσο μεγάλος αλτρουισμός τους, σώνει και καλά να σώσουν ακόμα και κωλοχαρακτήρες κινδυνεύοντας οι ίδιοι - και στις προηγούμενες σαιζόνς ξοδεύοντας εκατομμύρια - είναι εξωπραγματικός. Αυτή η σεζόν θα χρειαζόταν 1-2 νέα άτομα στο γκρούπ, ειδικά τώρα που η κοντή είναι έξω απο τα μισά επεισόδια. Ο Ρις, όσο πάει μιλάει όλο και πιό αργά, όλο και πιό χαμηλόφωνα. Στις συνεντεύξεις με την ψυχίατρο ήταν εγγαστρίμυθος... Οι φάσεις με τον πιτσιρίκο στον ρόλο του Samaritan, μεγάλη φόλα.

Δεν μου άρεσε ο ηθοποιός που έπαιζε τον χάκερ στο 19ο επεισόδιο .
Μου φάνηκε "κάπως" το επεισόδιο .

Ξεκινώντας το επεισόδιο (4X20) άρχισα να αναρωτιέμαι αν κατέβασα το σωστό!
Χα χα χα χα

Σε αργούς ρυθμούς το 20ο επεισόδιο .
Αν και δεν ήμουν φαν της Κάρτερ , θα έλεγα ότι στο επεισόδιο ήταν πιο όμορφη από πριν .
Το στόρυ τώρα θύμιζε την ταινία "The Life Before Her Eyes " .

Re: Person of Interest

Ό,τι και να γράψω γι´αυτή την σειρά είναι λίγο!! 2ο επεισόδιο με 9,9 βαθμολογία στο imdb!! Αν μπορούσα στο 21, θα έβαζα 11!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟ!!!Δλδ πώς θα κλείσει η σεζον;! Με καθαρό 10άρι;;;; Ελπίζω να έχει και 5ο κύκλο!!

ειναι ωραία στιγμή για ένα επικό και ξεκαθαρο τέλος τις σειράς δύσκολα μπορεί να τραβήξει και για 5 σεζόν τι άλλο να δείξουν οι σειρές πρέπει να τελειώνουν όταν ειναι στα φόρτε τους και όχι όταν γίνουν lost

Θα υπάρξει και σεζόν 5.
Το κλείσιμο της 4 θα είναι πολύ δυνατό λέγεται

"Γεμάτο" επεισόδιο το 21ο .
Είχαμε πολλές εξελίξεις σε πολλά μέτωπα , τις οποίες εξελίξεις τις έδωσαν αρκετά καλά , όχι όμως τέλεια .

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!! Κ αν η σειρά δεν ανανεωθεί, νομίζω ότι μιλάμε για ένα εκπληκτικό τελείωμα της σειράς!!!

Νομίζω ότι έχει άλλο ένα επεισόδιο στο teevee.