Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Person of Interest

Ξεκιναει ο τελευταιος κυκλος τη Τριτη (3/5) και θα εχει 13 επεισοδια (οπως αναφερεται στο ανωτερω λινκ)... Ελπιζω να κλεισει καλα η σειρα...

Πράγματι, πρακτικά τα 13 επεισόδια δεν είναι επαρκής αριθμός για σωστό κλείσιμο της σειράς.

Άριστο το 1ο επεισόδιο , αλλά
το σκηνικό με τα PS3 μου φάνηκαν κάπως , δεν μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο .

Μήπως είναι σπόνσορας η Sony;

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πέρα από τα ps3 το άλλο απίστευτο ήταν ότι έδωσε σήμα η κάμερα οπισθοπορειας έλεος τι άλλο θα δείξουν
δεν βλέπω να τελειώνει όμορφα όπως τις άξιζε, και πως να γίνει αυτό μετά από τόσο ξεχείλωμα

πέρα από τα ps3 το άλλο απίστευτο ήταν ότι έδωσε σήμα η κάμερα οπισθοπορειας έλεος τι άλλο θα δείξουν
δεν βλέπω να τελειώνει όμορφα όπως τις άξιζε, και πως να γίνει αυτό μετά από τόσο ξεχείλωμα

γιατί είναι περίεργο? αν η κάμερα είναι εργοστασιακή και το αυτοκίνητο δικτυωμένο εύκολα γίνεται

απλά έχουν ξεφύγει και επιμένω ότι θα ειναι αμάζευτο το τέλος ,όσο για τα ps3 απλά δεν γινεται αυτό που έδειξαν

Πολλά λάθη, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα κομπιούτερς, και ακόμα ειδικότερα όταν απευθύνεται σε κοινό, που η πλειοψηφία του ξέρει απο κομπιούτερς. Το οτι η μηχανή έπρεπε να είναι συμπιεσμένη σε RAM (που έφτασε στο τέλος να τροφοδοτείται απο μπαταρία ρολογιού) κι όχι πχ. σε SSD, τι σας λέει? Οσο κι αν θέλουν να δίνουν αίσθηση αγωνίας, επιστημονικούς σύμβουλους/συνεργάτες δεν έχουν ? Είμαι πρόθυμος να τα παραβλέψω, γιατί η σειρά είναι σαν σύνολο εξαιρετική, αρκεί να μην επικεντρώνεται ο σκηνοθέτης σε αυτά. Επιτέλους, δεν γίνεται η μηχανή να μιλάει γράφοντας τα γράμματα ένα-ένα στο μόνιτορ...Μισό λεπτό για μιά πρόταση...

Το αξιοπερίεργο στη σειρά είναι ότι βγήκαν το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο με διαφορά μιας μέρας .
Και από ότι βλέπω στο imdb θα γίνει και για άλλα επεισόδια .

Το αξιοπερίεργο στη σειρά είναι ότι βγήκαν το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο με διαφορά μιας μέρας .
Και από ότι βλέπω στο imdb θα γίνει και για άλλα επεισόδια .

Mάλλον πάνε να την ξεπετάξουν... (παω να δω το 2 καi το 3 τώρα :) ελπίζω να τα ευχαριστηθώ...)

Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο , με χαβαλέ στην αρχή
και με ενδιαφέρον ότι στράφηκε η μηχανή εναντίον τους , αλλά δεν θα το χαρακτήριζα εξαιρετικό .

Μου φάνηκε το 3ο
κάπως που ασχοληθήκαμε με αριθμό και δεν προχώρησε η κεντρική ιστορία .
Δεν είχε καθόλου Φάσκο το επεισόδιο .

απλά έχουν ξεφύγει και επιμένω ότι θα ειναι αμάζευτο το τέλος ,όσο για τα ps3 απλά δεν γινεται αυτό που έδειξαν

Είσαι λάθος, έχει ΗΔΗ γίνει και υπήρχε λόγος που έδειξαν το fat ps3.

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_cluster

Και το επεσήμαναν κι όλας, γιατί είναι το μόνο που μπορεί να τρέξει Linux.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολλά λάθη, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα κομπιούτερς, και ακόμα ειδικότερα όταν απευθύνεται σε κοινό, που η πλειοψηφία του ξέρει απο κομπιούτερς. Το οτι η μηχανή έπρεπε να είναι συμπιεσμένη σε RAM (που έφτασε στο τέλος να τροφοδοτείται απο μπαταρία ρολογιού) κι όχι πχ. σε SSD, τι σας λέει? Οσο κι αν θέλουν να δίνουν αίσθηση αγωνίας, επιστημονικούς σύμβουλους/συνεργάτες δεν έχουν ? Είμαι πρόθυμος να τα παραβλέψω, γιατί η σειρά είναι σαν σύνολο εξαιρετική, αρκεί να μην επικεντρώνεται ο σκηνοθέτης σε αυτά. Επιτέλους, δεν γίνεται η μηχανή να μιλάει γράφοντας τα γράμματα ένα-ένα στο μόνιτορ...Μισό λεπτό για μιά πρόταση...

Δεν είναι ντοκιμαντέρ η σειρά οπότε δεν μπορεί να κριθεί ως τέτοιο για την "αληθοφάνειά" της.
Φυσικά και θα υπάρχουν λάθη και "δραματοποιημένες" στιγμές [ναι, γι' αυτό η Μηχανή μιλάει αργά].
Είχαν δείξει όμως γιατί η Μηχανή συμπιέστηκε στη RAM όπως έδειξαν πως τα συγκεκριμένα RAM Chips είναι των 128 GB [αν θυμάμαι καλά] έκαστο, πειραματικά και έπεσε τρελή συμπίεση.
Πόσους SSD θα χρειάζονταν [πάντα ακολουθώντας τη λογική της σειράς] και ... controllers και... mobos για να συνδεθούν αυτοί και... φορτηγά για να τα μετακινήσουν όλα αυτά;

η σειρά έχει ξεφύγει οριστικά και στα 10 επεισόδια που μένουν δύσκολα θα δώσουν ένα σωστό τέλος αυτή ειναι η άποψη μου

To 4, απο τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Εξαιρετικό. Λίγο πριν το τέλος, σκεφτόμουν πως θα συνεχίσουν τα υπόλοιπα 9 επεισόδια... Μπράβο.
Εκ των υστέρων, σκέφτηκα οτι ένας προσεκτικός παρατηρητής θα πρόσεχε οτι δεν αναφέρθηκε τίποτα στο επεισόδιο, που δεν το ήξερε ήδη απο πριν η Σαμίν, και δεν υπήρξαν σκηνές στις οποίες δεν ήταν κι αυτή μέσα...

Last edited:
Όντως από τα καλύτερα! Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι τα επόμενα επεισόδια θα έβγαιναν Τρίτη ξημέρωμα και Τετάρτη ξημέρωμα...

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk