Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Στο 4ο ...
Από τον πυροβολισμό του Ρις και μετά ήταν σίγουρο ότι κάτι τρέχει και δεν μπορεί να είναι αληθινό .
Ακόμα από πριν και η σκηνή sex με έβαλε σε σκέψεις ότι κάτι τρέχει .

Δεν εχω ξεκινησει τον τελευταιο κυκλο και μαλλον θα τον δω σε 3 δοσεις 5επεισοδια + 5 επεισοδια + 3 επεισοδια... ετσι για να χορτασω καλα...

Πολύ καλό το 5ο επεισόδιο !
Το στόρι με τους πυροβολισμούς δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο , η ανατροπή με τον Ελάιας ίσως έγινε για κάποιο λόγο .

To 6, το 7 και το 8, είναι fillers (με - αθροιστικά - 5-10 λεπτά εξέλιξη της ιστορίας). Κρίμα, γιατί απομένουν μόνο 5 επεισόδια...

Ε καλα τι περιμενετε σαν πλοκη για ending που χρειαζονται πολλα επεισοδια. ? Μαχες και ταξιδια στο υπερπεραν. ?
Θα κανει καμια αυτοεκπαιδευση η μηχανη και στο τελευταιο επεισοδιο θα γινει μια μετωπικη επιθεση με τον σαμαρειτη που θα κρατησει...κατι δευτερολεπτα.
Κατι τετοιο φανταζομαι εγω τουλαχιστον σαν κλεισιμο.
Και απο εκει και περα οτι εχουν αποφασισει για την μοιρα της μηχανης οι σεναριογραφοι.

Mα απο την στιγμή που αποφασίστηκε το τέλος της σειράς, ποιός θα κάτσει να δει ανούσια fillers ? Aπο 23 τα έκαναν 13 τα επεισόδια - Ε, ας τα έκαναν 6 αλλά γεμάτα ζουμί, να θυμάται αργότερα θετικά ο θεατής το κανάλι, τον παραγωγό, τον σκηνοθέτη κλπ...

Για σκατά κλείσιμο πάει.
Με τόσα ανοίγματα δεν κλείνει η σειρά στα επόμενα 5 episodes...

ήμαρτον.

Kαι πριν 2-3 επεισόδια (στο 4o?, 5ο?), επανέφεραν τον
Εlias
που τον είχαμε και πεθαμένο... :))
Aυτο μου θυμίζει την αγαπημένη μου διαστημική σειρά, το Galactica... Αν δεν ήσουν ενημερωμένος οτι είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. μέχρι την μέση του (τελευταίου) επεισοδίου, νόμιζες οτι η σειρά έχει μια-δυό σαιζόνς ακόμα... :))

Πολύ καλό το 8ο επεισόδιο !
Η εξέλιξη με το αίμα και το dna , πήγε το επεισόδιο σε άλλο επίπεδο .
Το θέμα με τον Φάσκο δεν μου άρεσε , θα είχε λογική να γινόταν στις προηγούμενες σεζόν , τώρα στο τέλος της σειράς όλοι θα έπρεπε να είναι ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό .

Άριστο το 9ο επεισόδιο !
Δεν το τράβηξαν με τον Φάσκο και τελικά όλοι μαζί θα δώσουν την τελική μάχη .

Ακόμα καλύτερο το 10. Αρχισαν οι απώλειες όμως... Μάλλον πάμε για δραματικό και δυνατό τέλος...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα χάσουμε το POI και θα έχουμε διψήφιο αριθμό σαιζόνς σε NCIS και CSI... Τι να πει κανείς... Συζητιέται πάντως απο πολλούς οτι "ενόχλησε" η σειρά, γιατί ενώ ξεκίνησε σαν "science fiction" πριν 5 χρόνια, δεν μοιάζει και τόσο "fiction" για τα αμέσως επόμενα χρόνια που έρχονται...

Η απώλεια που είχαμε, σημαίνει οτι δεν υπάρχει ελπίδα για συνέχιση της σειράς σε άλλο κανάλι. Πιστεύω οτι θα έχουμε τουλάχιστον άλλη μια απώλεια

Last edited by a moderator:
Σχεδόν άριστο το 10ο επεισόδιο .
Κάποια πράγματα και κάποιες μικρές ευκολίες χάλασαν τη γενική εικόνα .

To 10o μας θύμισε γιατί το POI θεωρείται από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων.

Μόλις 3 επεισόδια έμειναν ακόμη , κρίμα αλλά καλύτερα να τελειώσει αξιοπρεπώς παρά να γίνει "ζόμπι" όπως άλλες (homeland , big bang theory κτλ).