Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Απάντηση: Person of Interest [CBS]

Η απώλεια που είχαμε, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για συνέχιση της σειράς σε άλλο κανάλι. Πιστεύω οτι θα έχουμε τουλάχιστον άλλη μια απώλεια

Όσο ο Χάρολντ και ο Τζον είναι ζωντανοί η σειρά δεν είναι νεκρή. Η Ρουτ εμφανίστηκε στο τέλος της 1ης σεζον! Εξάλλου η σειρά έχει σκοτώσει και άλλο βασικό χαρακτήρα.

Βέβαια τα προσεχώς που διαβάζω δεν μου δίνουν τέτοια αισιοδοξία.

Ύ.Γ . Έχουν ψηφίσει 4 μέτρια η κακή σειρά. Παρακαλώ να βρεθούν και να "τερματιστούν" προς παραδειγματισμό!!!!

Last edited by a moderator:
Τα προγνωστικά μαυ
Aφού σκοτώθηκε η Ρουτ, θεωρώ σίγουρο τον θάνατο της Σαμίν. Πιστεύω οτι ο Φάσκο θα την γλυτώσει, όπως και ο Φίντς (θα καταφέρει να εξαφανιστεί). Ο Ρίς, παίζεται, αλλά μάλλον όχι (με ηρωικό και εφετζίδικο θάνατο), αν η σειρά μπεί οριστικά στο συρτάρι.

Δυο επεισοδια εμειναν .... θα μου λειψει η σειρα,ολοι ειναι-ηταν ενας και ενας στο ρολο τους ..σνιφ. Φετος δεν παμε καλα μια το castle , τωρα αυτη στο τελος δεν θα εχω τι να δω.

To 11 πάντως δεν προχώρησε καθόλου την ιστορία - πέρα απο την εμφάνιση των 2 παλιών γνώριμων. 2 επεισόδια έμειναν. Προβλέπω στο τελευταίο επεισόδιο ο Φίντς να κλείνει την μηχανή και καθώς θα γυρνάει την πλάτη και θα απομακρύνεται, στο τελευταίο τηλεοπτικό καρέ, αυτή να ενεργοποιείται μόνη της - όπως γίνεται και στις ταινίες... :))

Εμένα μου άρεσε πολύ το 11ο , έξυπνο που έβαλαν την μηχανή να μιλάει με την φωνή της Root...λέτε να φτιάξουν και κανένα spinoff με άλλη ομάδα του χρόνου?-bye-

Αν και δεν το βλέπω να γίνεται, ο Φίντς και η σχέση του με την μηχανή, ήταν η μισή σειρά. Χωρίς Φίντς δεν τραβάει.Το πολύ-πολύ, έτσι, να καταλήξει σε αυτοτελή επεισόδια για ευκαιριακούς θεατές.

[FONT=&quot]Μέτριο το 11ο επεισόδιο για τα στάνταρ της σειράς .[/FONT]
[FONT=&quot]Το όλο σκηνικό με την εμφάνιση του παλιού χάκερ μου φάνηκε κάπως , και στο τέλος σε αυτόν πήγε το μυαλό μου ότι βρίσκεται από πίσω .[/FONT]

Το 11 δες το άφοβα, είναι από τα επεισόδια που δεν θα τα θυμόμαστε και πολύ. Το 12 τα έσπασε αγρίως και σίγουρα θα το δεις μαζί με το 13... [για να μην την "πατήσεις" όπως εγώ].

Εμένα μου άρεσε πολύ το 11ο , έξυπνο που έβαλαν την μηχανή να μιλάει με την φωνή της Root...λέτε να φτιάξουν και κανένα spinoff με άλλη ομάδα του χρόνου?-bye-

οχι παιδια, οχι αλλο spinoff, η σειρα εχει κανει τον κυκλο της και με το παραπανω,
κι αυτος ο κυκλος ειναι η ωρα του να κλεισει, ηδη εχουμε περασει τα 100 επεισοδια

Δεν με ενθουσίασε το 12...
Πολλές ευκολίες... πχ. ο τρόπος που μπαίνει ο Φιντς προς το τέλος στον χώρο επικοινωνιών του Samaritan... Eπεσε μια απειλή για βόμβα και άφησαν όλοι την οόρτα ανοιχτή με τα κλειδιά επάνω, τα συστήματα να τρέχουν κι έγιναν μπουχός...

Προσπαθώ να μαντέψω τι θα δείξουν στο τελευταίο... Οτι όλη η σειρά και τα επεισόδια που είδαμε ήταν μια προσομοίωση - ένα απο χιλιάδες πιθανά σενάρια - σε μια μηχανή υπο δοκιμήν ?

Για προτελευταίο επεισόδιο μιας πολύ πετυχημένης σειράς μου φάνηκε μέτριο το 12ο ,βαθμολογία 8 από 10 .
Είχε πολλές ευκολίες π.χ το πόσο εύκολα μπήκε ο Φιντς στο κτίριο του Samaritan , αν το έβλεπα αυτό σε σειρά δεύτερης διαλογής , θα έλεγα "εντάξει τι περιμένεις " , εδώ όμως με φάνηκε κάπως .
Είχε και άλλες ευκολίτσες , που χάλασαν όλη την εικόνα .

Τελος για μια απο τις καλυτερες σειρες των τελευταιων χρονων,μακαρι να μην παει σε αλλο δικτυο ...πρεπει να φευγεις στην κορυφη :SFGSFGSF: