Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Μα καλά μόνο εγώ αλλάζω στάσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου; Κοιμάμε ανάσκελα και ξυπνάω μπρούμυτα...

αυτα ειναι πταισματα

εγω εχω κοιμηθει με το κεφαλι προς τα πανω και εχω ξυπνησει με το κεφαλι προς τα κατω.

μπαι δε γουει: σε διπλο 18αρι επαγγελματικο σαμπ απο πανω εχει κοιμηθει κανεις?

Re: Απάντηση: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Όταν με πρωτογνώρισε η γυναίκα μου συνήθιζα να κοιμάμαι με τα μάτια μισάνοιχτα...
Πραγματικά και χωρίς δόση υπερβολής κοιμόμουν αλλά ταυτόχρονα είχα απόλυτη αντίληψη του χώρου..
Εκεί να δείτε φρίκες~!!!!:flipout: :flipout:

Καλα εσυ πως την ειδες δηλαδη; Ετοιμοπολεμος; Μηπως στην πεσουν τιποτα κομμαντος; Μηπως κοιμασαι και με καμια χαντζαρα ανα χειρας;

Μην με ρωτάτε δεν ξέρω..έβλεπα αλλά κοιμόμουν..:nounder:
Όσοι λίγοι άτυχοι είχαν την ατυχία να με δούν σε τέτοια φάση ..το μετάνιωσαν!
Μάλλον αυτή είναι η στάση ..The living dead!:slapface:

Υ.γ Με γιατρό που το συζήτησα-γιατί φρίκαρα και εγώ- μου είπε ότι είναι κάτι που γίνεται -σπάνια βέβαια- αλλά δεν είναι ανησυχητικό..

Υ.γ2 Το κακό είναι οτι πλέον δεν μου συμβαίνει.!
Και "ψάρωνα" πολύ κόσμο.:flipout: :flipout: :flipout:

Kαλά ο ερευνητής δεμένους τούς είχε τούς ανθρώπους??Στον ύπνο μας αλλάζουμε πολλές φορές στάση.Εκτός πιά εάν μελέτησε την φάση R.E.M,μόνον,όπου εκεί υπάρχει αναστολή λειτουργίας τού μυικού μας συστήματος.

Γενικά αυτού τού τύπου οι έρευνες δεν έχουν καμιά επιστημονική αξία.Θυμίζουν λίγο την αστρολογία.Ασχετο τώρα εάν αποκαλύφθηκαν τρομακτικά μυστικά απο συνφορουμίτες.:Banane0: Καλά για τον φίλο Petran ήμουν σίγουρος.Δεν περίμενα τίποτα καλυτερο απο Αεκτζή.:flipout: :flipout: Τοκοψες το χούι σύντροφε πρίν ή μετά την νίκη επί τής Μιλαν???:grinning-smiley-043 Eπιστημονικά ρωτώ πάντα,φυσικά.:ernaehrung004:

Σπύρο, εγώ που έκανα ολόκληρες συζητήσεις από τηλεφώνου την ώρα που κοιμόμουν και που το συνεχίζω έχω πρόβλημα ???

Δεν κάνω πλάκα..

Απάντηση: Re: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Σπύρο, εγώ που έκανα ολόκληρες συζητήσεις από τηλεφώνου την ώρα που κοιμόμουν και που το συνεχίζω έχω πρόβλημα ???

Δεν κάνω πλάκα..

Δεν κοιμόσουν ακριβώς.Προφανώς βρισκόσουν στην υπναγωγική ή υπνοπομπική φάση,που λεμε.Λιγο πρίν σε πάρει ο ύπνος δηλαδή ή στο μεταίχμιο πρίν ξυπνήσεις.
Συμβαινει πολύ συχνά να μας μισοξυπναει το τηλέφωνο να απανταμε φυσιολογικά και μετά να ξανακοιμόμαστε.Συχνά ξεχνάμε και τί λέγαμε.Γι´αυτό πρόσεχε τί συζητάς τετοιες στιγμές.:grandpa:

Γενικά αυτού τού τύπου οι έρευνες δεν έχουν καμιά επιστημονική αξία.Θυμίζουν λίγο την αστρολογία.Ασχετο τώρα εάν αποκαλύφθηκαν τρομακτικά μυστικά απο συνφορουμίτες.:Banane0: Καλά για τον φίλο Petran ήμουν σίγουρος.Δεν περίμενα τίποτα καλυτερο απο Αεκτζή.:flipout: :flipout: Τοκοψες το χούι σύντροφε πρίν ή μετά την νίκη επί τής Μιλαν???:grinning-smiley-043 Eπιστημονικά ρωτώ πάντα,φυσικά.:ernaehrung004:

Σπύρο ..τα σέβη μου!!:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.γ Πολύ πρίν την Μίλαν..:ernaehrung004:

Σπύρο ..τα σέβη μου!!:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.γ Πολύ πρίν την Μίλαν..:ernaehrung004:

Eγώ τον Σεπτέμβρη κοιμάμαι στην κορυφή του κρεββατιου-πριν την κληρωση του Τσ.Λιγκ-και τον Δεκέμβριο ξυπνάω στον πάτο.Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό???:flipout: :flipout:

Eγώ τον Σεπτέμβρη κοιμάμαι στην κορυφή του κρεββατιου-πριν την κληρωση του Τσ.Λιγκ-και τον Δεκέμβριο ξυπνάω στον πάτο.Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό???:flipout: :flipout:

Τώρα θες ν'ακούσεις κακία για την ομάδα σου..:flipout:

Δεν μου λες.. δεν πας στο Καραϊσκάκη να τους κάνεις όλους μια ομαδική ψυχανάλυση μπας και συνέλθουν?:flipout:
(δεν άντεξα ο π....ης, την είπα την κακία μου!):ernaehrung004:

Τώρα θες ν'ακούσεις κακία για την ομάδα σου..:flipout:

Δεν μου λες.. δεν πας στο Καραϊσκάκη να τους κάνεις όλους μια ομαδική ψυχανάλυση μπας και συνέλθουν?:flipout:
(δεν άντεξα ο π....ης, την είπα την κακία μου!):ernaehrung004:

Eιναι μεγάλο το τηγάνι εκεί κάτω.Ο πρόεδρος έπρεπε να κάνει.Και κάθε μέρα μάλιστα.Αλλά μπορεί να τον έπειθαν οτι ο ψυχαναλυτής παιζει καλή μπάλλα.Κατι σαν Μπόρχα περίπου.Και να τον αγόραζε.:flipout:

Πετράν φίλε μου δεν είπες κακία, την αλήθεια είπες
:Banane0: :Banane0: :Banane0:

Eιναι μεγάλο το τηγάνι εκεί κάτω.Ο πρόεδρος έπρεπε να κάνει.Και κάθε μέρα μάλιστα.Αλλά μπορεί να τον έπειθαν οτι ο ψυχαναλυτής παιζει καλή μπάλλα.Κατι σαν Μπόρχα περίπου.Και να τον αγόραζε.:flipout:

Ε καλά δεν παλεύεσαι ρε φίλε...:flipout: :flipout: :flipout:

Ε καλά δεν παλεύεσαι ρε φίλε...:flipout: :flipout: :flipout:

Kαλά γράφε εσύ απο κεί ότι ήταν πέναλτυ και τα δύο και θα δείς .!!!!Θα κανονίσω να κοιμάσαι κρεμασμένος απο κατάρτι ιστιοφόρου,οπότε,αντιστρόφως πρός το πατόν thread θά ξεχάσεις ποιός είσαι εντελώς.:flipout: :flipout:
Και επίσης θά βλέπεις τον εαυτό σου σε διαρκές replay.:flipout: :flipout:
-bye- :ernaehrung004:

Kαλά γράφε εσύ απο κεί ότι ήταν πέναλτυ και τα δύο και θα δείς .!!!!Θα κανονίσω να κοιμάσαι κρεμασμένος απο κατάρτι ιστιοφόρου,οπότε,αντιστρόφως πρός το πατόν thread θά ξεχάσεις ποιός είσαι εντελώς.:flipout: :flipout:
Και επίσης θά βλέπεις τον εαυτό σου σε διαρκές replay.:flipout: :flipout:
-bye- :ernaehrung004:

Oχι πατόν,παρόν thread.Απο την χασούρα τόχω πάθει.