Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Κι εγω παντως ιδιως οταν ημουν στον στρατο πολλες φορες κοιμομουν με ανοιχτα τα ματια. Μιλαμε ειχαν φρικαρει που με εβλεπαν.
Αλλα και τωρα ορισμενες φορες οταν ειμαι πολυ κουρασμενος με παιρνει ο υπνος και τα ματια μου ειναι ανοιχτα.

Σπύρος Σούρλας

Eγώ τον Σεπτέμβρη κοιμάμαι στην κορυφή του κρεββατιου-πριν την κληρωση του Τσ.Λιγκ-και τον Δεκέμβριο ξυπνάω στον πάτο.Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό???

Δεν ειναι τιποτα, αλλαξε ομαδα. (πλακα κανω κι εγω το ιδιο προβλημα εχω).

Κι εγω παντως ιδιως οταν ημουν στον στρατο πολλες φορες κοιμομουν με ανοιχτα τα ματια. Μιλαμε ειχαν φρικαρει που με εβλεπαν.
Αλλα και τωρα ορισμενες φορες οταν ειμαι πολυ κουρασμενος με παιρνει ο υπνος και τα ματια μου ειναι ανοιχτα.

Δεν ειναι τιποτα, αλλαξε ομαδα. (πλακα κανω κι εγω το ιδιο προβλημα εχω).

Παιδιά, αυτό με τα ανοιχτά μάτια το είχε και ο πρώην μου και όταν κοιμόνταν νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα! "έλα, τώρα, αφού δεν κοιμάσαι!!.."

Τελικά δεν ήμουν ο μόνος "τζαζεμένος" που κοιμάται με ανοιχτά μάτια..
Είμαστε πολλοί.
Πάλι καλά!:flipout:

Εγω, παντως, σε ο,τι σταση κοιμηθω, σ'αυτην θα ξυπνησω. Δεν αλλαζω πλευρο. Μονο μεχρι να με παρει ο υπνος και να βολευτω

Απάντηση: Re: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Δεν κοιμόσουν ακριβώς.Προφανώς βρισκόσουν στην υπναγωγική ή υπνοπομπική φάση,που λεμε.Λιγο πρίν σε πάρει ο ύπνος δηλαδή ή στο μεταίχμιο πρίν ξυπνήσεις.
Συμβαινει πολύ συχνά να μας μισοξυπναει το τηλέφωνο να απανταμε φυσιολογικά και μετά να ξανακοιμόμαστε.Συχνά ξεχνάμε και τί λέγαμε.Γι´αυτό πρόσεχε τί συζητάς τετοιες στιγμές.:grandpa:

Κλασσική περίπτωση του πατέρα μου!

- Μπαμπά, παίρνω την πιστωτική σου και πάω να αγοράσω μια Porsche, γιατί θέλω να βγω το βράδυ.
- Καλά. Να μην τρέχεις.

:flipout:

Re: Απάντηση: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Οσο κι άν ακούγεται παράξενο:
Ανάσκελα με σταυροπόδι, όταν με είδε για πρώτη φορά η γυναίκα μου, νόμιζε ότι ήμουν ξύπνιος αργότερα φυσικά διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για αστείο και τρόμαξε στην ιδέα ότι εκείνη θα έπρεπε να συνηθήσει να κοιμάται μαζί μου.

παλι καλα που δεν κραταγες και εφημεριδα:flipout:

Εμένα με βρήκε μια φορά έτσι ο πατέρας μου (συνήθως κοιμάμαι σταυροπόδι) και μου φόρεσε τα γυαλιά για διάβασμα που έχω και μου 'βαλε στα χέρια και την εφημερίδα... :flipout: :flipout:

Poll: Φανταστείτε την αντίδρασή μου όταν ξύπνησα...

Ξεχάσαμε και την στάση "θρανίο" !!!:flipout: :flipout:

Ειδικά τις δύο πρώτες ώρες μαθημάτων στο λύκειο !!:Banane0: :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Mα κανένας δεν απάντησε όμως. Eίδες?...:grinning-smiley-043 :flipout:

Δεν απάντησε κανένας, γιατί μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό....:flipout:

Συνηθως με το αριστερο χερι κατω απο το μαξιλαρι μπρουμιτα. Οπως πεφτω ετσι σηκωνομαι.
Το θεμα ξερετε ποιο ειναι?
Απο την ωρα που θα πεσω να κοιμηθω , θελω 5 με 15 δευτερολεπτα να με παρει ο υπνος....!!!!!!!:music-smiley-005:

Να ανησυχω γιατρε μου ???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

Δεν απάντησε κανένας, γιατί μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό....:flipout:

Tί να κάνω ο καημένος...:grandpa: I'm addicted...:flipout:

Η τελευταία φορά που κοιμήθηκα ήσυχος ήταν το '83 στο Μπέλες στα σύνορα φαντάρος. Τρίωρα σκοπιάς με μείον 17C , δυό λεπτά αφότου ανέλαβα, αποσυνδέθηκα ΟΡΘΙΟΣ χωρίς να ακουμπάω πουθενά και με ξύπνησε ο επόμενος για αλλαγή.

Μετά ήρθε ο γάμος, η εφορία, μπλέχτηκα και σε ένα απαίσιο forum…. και το μάτι γαρίδα. Άστα να πάνε

πσσσσσσστ! μεταξύ μας ...

εγώ που αλλού κοιμάμαι το βράδυ κι αλλού ξυπνάω το πρωί, να επισκεφθώ γιατρό ή ... δικηγόρο;;;;:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω... ποιος είσαι!

πσσσσσσστ! μεταξύ μας ...

εγώ που αλλού κοιμάμαι το βράδυ κι αλλού ξυπνάω το πρωί, να επισκεφθώ γιατρό ή ... δικηγόρο;;;;:devil-smiley-029:

Μπααα!!!
Μάλλον την Αρχιεπισκοπή που δίνουν κάτι χαρτιά σε Α4 λευκά και πράσινα .....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: