Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Status
Not open for further replies.
Μία κοπέλα σε ένα "ξένο" μέρος (γυναίκα στρατιωτικού) με αρκετή χρήση Internet (που μάλλον καταδεικνύει μοναξιά), λεχώνα και σε ηλικία που αν δεν έχεις τη μαμά ή κάποιον έμπειρο δικό σου άνθρωπο δίπλα δυσκολεύεσαι, πόσο μάλλον με ένα παιδί προφανώς άρρωστο που υποφέρει (σύμφωνα με αυτά που λέει ο Γιατρός) και δεν σε αφήνει σε ηρεμία και με επίσκεψη σε γιατρό που συνέστησε χαμομήλια................. είμαι σίγουρος ότι αυτή φταίει..............

Υπάρχουν χιλιάδες νέα κορίτσια στην αντίστοιχη θέση.

Είναι όντως δύσκολο αλλά δεν τα έχουν όλες έτοιμα, ούτε τις μανάδες τους δίπλα.

Re: Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Θαρρώ πως έχουμε το υψηλότερο ποσοστό καισαρικών πανευρωπαϊκώς

Στο εδώ νοσοκομείο το ποσοστό αγγίζει το εξωφρενικό...

Μα όλες ρε γαμ@τ@ με καισαρική?:p

όταν λες υπερπροσοχή, καταλαβαίνω πως θεωρείς πως δίνουμε παραπάνω προσοχή από όσο πρέπει... όπως επίσης όταν λες πως πάμε στον γιατρό για ψύλλου πήδημα...

Μπορούμε να πηγαίνουμε και αφού πεθάνουμε. και όλα αυτά με αρνητική χροιά...

αν κατάλαβα λάθος να με συγχωρείς...

Ποτε δεν υπαρχει αρκετη προσοχη σε μια εγγυο και την ζωη που κυοφορει.Και εδω που (στα μαιευτηρια) ειμαστε πολυ ψειρες εχουμε ακομα θεματα..... Αυτο που λεω και δεν καταλαβες ή δεν ηθελες να καταλαβεις ειναι οτι στην Αγγλια εχουν φτασει στο αλλο ακρο , ειναι απαθεις γενικως και τα αντιμετωπιζουν ολα αυτα αρκετα ψυχρα.

Σε συγχωρω παντως .

Re: Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Θαρρώ πως έχουμε το υψηλότερο ποσοστό καισαρικών πανευρωπαϊκώς (κάπου τριπλάσιο από το 15% που θεωρεί ως "φυσιολογικό" ο WHO), ενώ επίσης μεγάλο είναι -δίχως να έχω πρόχειρα στατιστικά- το ποσοστό διαγνώσεων επαπειλούμενης εγκυμοσύνης. Χαρακτηριστικά, όταν γεννήθηκε ο μεγάλος, που είχε την τύχει να θελήσει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο ημέρα ....Σάββατο, ήταν ο μόνος, σε ολόκληρο μαιευτικό τμήμα, που γεννήθηκε εκείνη την ημέρα με "φυσιολογικό" τοκετό, εννοώντας πως ήταν ο μόνος που δεν ήταν ο τοκετός του προγραμματισμένος -πρόκληση/καισαρική. Ακόμη και από τους φυσιολογικούς τοκετούς, ήταν ο μόνος δίχως επισκληρίδιο ένεση. Επειδή του ήρθε του καψερού να μας έρθει ημέρα Σάββατο. Το μαιευτικό τμήμα εννοείται ήταν τίγκα. Με το ζόρι βρήκαμε θάλαμο.
Οκ, καταλαβαίνω ότι πίσω από τα ανωτέρω μπορεί να κρύβονται άλλοι λόγοι, πάντως αν μη τι άλλο τυπικώς τα ανωτέρω είναι ενδεικτικά προσοχής προς την έγκυο.

Στην Αγγλια (οπου εργαζεται ο περιφημος Κυπρος Νικολαιδης ο επιστημονας που ανακαλυψε τον ελεγχο της αυχενικης διαφανειας...παρακαλω) το να κανεις προγεννητικο ελεγχο για συνδρομο Down δεν ειναι συνηθες οπως εδω που ολες σχεδον οι μητερες ελεγχονται .
Ειναι και θεμα θρησκειας φυσικα.....που οτι ...φερει ο Θεος ειναι καλοδεχουμενο.
Εκει βεβαια το κρατος πληρωνει αδρα για να φιλοξενεις-φροντιζεις ενα τετοιο παιδι . Περιπου 2000 λιρες τον μηνα νομιζω ειναι η επιδοτηση και υπαρχουν οικογενειες που κανουν μονον αυτο υποκαθιστωντας τα ιδρυματα μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα. Υπαρχει βεβαια κρατος σε αυτον τον τομεα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Εκει βεβαια το κρατος πληρωνει αδρα για να φιλοξενεις-φροντιζεις ενα τετοιο παιδι . Περιπου 2000 λιρες τον μηνα νομιζω ειναι η επιδοτηση και υπαρχουν οικογενειες που κανουν μονον αυτο υποκαθιστωντας τα ιδρυματα μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα. Υπαρχει βεβαια κρατος σε αυτον τον τομεα....

Καλά σε αυτό η Αγγλία έχει ιστορία κοντά δύο αιώνων, όχι όμως ακριβώς προς τιμήν της -βλ baby farming και τον Όλιβερ Τουίστ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Καλά σε αυτό η Αγγλία έχει ιστορία κοντά δύο αιώνων, όχι όμως ακριβώς προς τιμήν της -βλ baby farming και τον Όλιβερ Τουίστ.

Απολυτα σωστο ειναι αυτο μερικοι το κανουν ως επαγγελμα και για να συντηρουνται και οι ιδιοι. Παιρνουν 2-3 τετοια παιδια να φροντιζουν και εχουν ενα πολυ καλο μηνιατικο. Λειτουργει παντως ελπιζω προς την αναγκη ολων.

και καλά η μητέρα, έστω οτι είχε κάποιο θέμα ...

ο καραβανάς ?

που ήταν ?

συγνώμη εάν αδικώ και άλλους συμμετέχοντες, αλλά DIM Z νομίζω μονό από εσένα το είδα. Δε καταλαβαίνω γιατί όλοι μιλούν για τη μάνα,
ότι και να μου πείτε ότι δούλευε κ.ο.κ. ο πατέρας έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης.
Δε μπορώ καν να φανταστώ και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται παππούδες γιαγιάδες …

Δεν πρέπει να "φεύγουν" παιδιά ρε γαμώτο ότι κι αν φταίει... :(

:(

...... ο πατέρας έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης.....

Δεν μπορώ να ξέρω αν έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, αλλά αναφέρθηκε απ' τα μέσα ενημέρωσης πως ο στρατιωτικός και σύντροφος της κοπέλας δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού.......

Μία κοπέλα σε ένα "ξένο" μέρος (γυναίκα στρατιωτικού) με αρκετή χρήση Internet (που μάλλον καταδεικνύει μοναξιά), λεχώνα και σε ηλικία που αν δεν έχεις τη μαμά ή κάποιον έμπειρο δικό σου άνθρωπο δίπλα δυσκολεύεσαι, πόσο μάλλον με ένα παιδί προφανώς άρρωστο που υποφέρει (σύμφωνα με αυτά που λέει ο Γιατρός) και δεν σε αφήνει σε ηρεμία και με επίσκεψη σε γιατρό που συνέστησε χαμομήλια................. είμαι σίγουρος ότι αυτή φταίει..............

Δικαιολογίες βρίσκει κάποιος όσες θέλει. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι δικηγόροι. Αυτά που γράφεις ίσως ίσχυαν πριν 40-50 χρόνια, όχι σήμερα.

Πάντως τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν εγκληματική αμέλεια απ' την πλευρά των γονιών.

Και φυσικά εδώ δεν είμαστε δικαστήριο για να κρίνουμε, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.....

Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Πάντως τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν εγκληματική αμέλεια απ' την πλευρά των γονιών.

Δεν νομίζω πως μπορούμε να το πούμε, ούτε αυτό. Σίγουρα υπήρξε μια υποεκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης του βρέφους, για τα υπόλοιπα χρειάζονται και άλλα στοιχεία. Όλα τα άλλα είναι απλώς εικασίες.

Δεν μπορώ να ξέρω αν έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, αλλά αναφέρθηκε απ' τα μέσα ενημέρωσης πως ο στρατιωτικός και σύντροφος της κοπέλας δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού.......

Ακόμα χειρότερα τότε φταίνε και οι δύο πατεράδες ‛βιολογικός’ και ‛πατριός’

Αφού δεν φταίει και το παιδί, πάλι καλά να λέμε...

Αυτό φταίει που δεν μιλούσε να πεί τι αισθάνεται και τι θέλει να φάει.

Νταξ δε ξέρω ποιος άρρωστος θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο…

Re: Απάντηση: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Πόσο θα ήθελα μια απάντηση από τον πρωτομάστορα του εοπυυ και λαλίστατο μπρος στις κάμερες κ.Λοβέρδο!!

Ναι καλά,
θα βγάλει φωτο την μάνα για δημόσια διαπόμπευση

Νταξ δε ξέρω ποιος άρρωστος θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο…

μη νομίζεις..... αν δεν ήταν παιδί θα το είχαμε ακούσει...

Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Ε ναι βρέ..Τώρα η ακροδεξιά ''πορνογραφία'' θα αρχισει να ανακαλύπτει αν η μάνα ήτο αειπάρθενος ή αν είχε ''νυμφευθεί'' εν Χριστώ ή αν ηταν της Αλ Κάϊντα.

Status
Not open for further replies.