Πέθανε η λάμπα του 5120!Και τώρα τι...?

Το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης αναλώθηκε σε ταινίες για να γίνω λίγο πιο ακριβής.Η μεγαλύτερη προτεραιότητα μου είναι εκεί.

Βέβαια έχει φάει και κάτι οχταωράκια με παιχνίδια(ναι είμαι λίγο άρρωστος) αλλά να μειωθεί η ζωή της 40% μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο.

Διάβαζα πριν λίγο για κάποιους στο φόρουμ που λέγανε για 3500-4000 ώρες χωρίς αλλαγή λάμπας σε άλλους προβολείς και αναρωτιόμουν...μήπως είναι λίγο ό,τι κατσει?Ή σε κάποιες εταιρίες υπαρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία...

Τεσπα ό,τι έγινε έγινε...Διάβασα και χειρότερα(7700)

Εισαι σιγουρος οτι "πεθανε" η λαμπα? Αν οντως ειναι ετσι τοτε κανε μια βολτα απο την αντιπροσωποια...μη παρεις τηλεφωνο...πηγαινε απο εκει.Τα υπολοιπα,αν δε καταλαβες το σκεπτικο μου, στα λεω μεσο pm.
Παρολα αυτα βεβαιωσου οτι ειναι η λαμπα και οχι κατι αλλο.

Εισαι σιγουρος οτι "πεθανε" η λαμπα? Αν οντως ειναι ετσι τοτε κανε μια βολτα απο την αντιπροσωποια...μη παρεις τηλεφωνο...πηγαινε απο εκει.Τα υπολοιπα,αν δε καταλαβες το σκεπτικο μου, στα λεω μεσο pm.
Παρολα αυτα βεβαιωσου οτι ειναι η λαμπα και οχι κατι αλλο.

Ναι γιατί τον άνοιξα να τον καθαρίσω και τσέκαρα και την λάμπα και το συρματάκι ήταν κομμένο(λογικά έτσι δεν βλέπουμε αν έχει καεί?)
Την τελευταία φορά που πάτησα το κουμπί να ανάψει,έκανε ένα τσουφ:devil-smiley-029: και έβγαλε φλογίτσα
Τώρα αν έχει και κάτι άλλο δεν το ξέρω...

οδεύουν σιγά-σιγά προς την πραγματική τους αξία, γιατί μην μου πείτε πως ένας προβολέας μπορεί ν'αξίζει πραγματικά 5, 6, 10 ή και παραπάνω χιλιάδες ευρώ!!!

Re: Απάντηση: Πέθανε η λάμπα του 5120!Και τώρα τι...?

οδεύουν σιγά-σιγά προς την πραγματική τους αξία, γιατί μην μου πείτε πως ένας προβολέας μπορεί ν'αξίζει πραγματικά 5, 6, 10 ή και παραπάνω χιλιάδες ευρώ!!!

Μακάρι να ήταν το μοναδικό υπερτιμημένο προιόν... εδω αγοράζουμε κινητά 450 - 600 € που πραγματικό κόστος δεν υπερβαίνει τα 60ευρώ

Re: Απάντηση: Πέθανε η λάμπα του 5120!Και τώρα τι...?

Τις έχω ψάξει λίγο τις τιμές και διαπίστωσα ότι με λίγο κάτω από χιλιάρικο παίρνω 720p καινούριο!Είμαι ανάμεσα σε Οptoma HD70 και Mitsubishi HD1000U.
Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να με κρατήσει άλλα δυο χρόνια...αλλιώς έδινα τα 300 για τη λάμπα του Benq και καθάριζα.Εξάλλου η διαφορά Benq με Infocus ΙΝ72 δεν δικαιολογεί να δώσω ένα 300άρι εξτρά.

Μες τη βδομάδα θα παρθεί απόφαση γιατί ήδη μου λείπει η χαρά του προβολέα.Πήγα σινεμά προχθές και ξενέρωσα:tdown:
Μα καλά ολόκληρο Mall με καινούριους προβολείς και παίζουν έτσι?Περισσότερη θαμπάδα κι απ' τον Benq που κοστίζει όσο ένα κινητό όπως ειπώθηκε:flipout:

Τελικά χθες παρέλαβα τον καινούριο μου Optoma hd70 από Γερμανία.:fahne90:

Ο Benq,αποτελεί πλέον ιστορία για μένα και θα δωθεί σε φίλο 100 ευράκια.Αυτός με άλλα 300 θα έχει προβολέα...

Το ερώτημα είναι αν άξιζαν τα 700 ευρώ παραπάνω και η πρόχειρη αλλά σίγουρη απάντηση είναι οτι ναι,τελικά δεν τα λυπήθηκα.
Περισσότερα για 5120 vs hd70 (480p vs 720p) όταν τον ρυθμίσω λιγάκι και επανέρχομαι...

Ευχαριστώ πολύ...
Τον πήρα 999Ευρώ:cool: από το www.thomann.de με 3 χρόνια εγγύηση και όχι 1 που δίνουν από Ελλάδα.Το καλό είναι οτι η λάμπα του έχει περίπου 200Ευρώ καινούρια και κάτι μου λέει οτι ο Optoma πάει για 2-3 χρονάκια αλύπητης χρήσης...:violent-smiley-030: