Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Re: Απάντηση: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Γιατί , δεν είναι δηλαδή αυθεντικός , αυτός ο οποίος δεν γουστάρει πολλά - πολλά με κανέναν και άρα θα βάλει τους μπράβους του να κάνουν καινούργιο όποιον του χτυπήσει την πλάτη ; Για μένα , απολύτως .

για μένα πάλι, Οχι -Δεν είναι.
ο αυθεντικός μάγκας δεν δέρνει δια αντιπροσώπων

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

οι αναφορες σου στον Paul ειναι περισσοτερες
απο τις δικες μου ....
τι σου συμβαινει ?

:hmmmm2:

Προσπαθώ να σε επανάφερω. Χίλιες φορές ο Stelios Papa του McCartney παρα αυτός του ''ωραία-φωνή-ο-Νότης''. Να δεις πόσο σημαντικό θεωρώ ότι είναι το κριτήριό σου...-bye-

Re: Απάντηση: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Απίστευτη ατάκα Στέλιο, να δω τι θα απαντήσει ο τζούνιορ.

Ρε Θήτα. Χειροκροτάς, ποντάρεις, γελάς. Κάνε και κάτι άλλο ρε γαμώτο. Παθητικός εντελώς μου έχεις γίνει? Is it ''the irons''? :damnyou:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Προσπαθώ να σε επανάφερω. Χίλιες φορές ο Stelios Papa του McCartney παρα αυτός του ''ωραία-φωνή-ο-Νότης''. Να δεις πόσο σημαντικό θεωρώ ότι είναι το κριτήριό σου...-bye-

δεν υπαρχει Stelios papa του maccartney
και o stelios papa δεν ειπε ποτε ...ωραια φωνη ο Νοτης

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Ο.....Επίσης γνησια λαϊκά τραγούδια τού Τακη του Μουσαφείρη,που αδικειται,οταν οι αναφορες γινονται μονον στον Τοκκα ή στον Μικρουτσικο.

Ο Μουσαφείρης ήταν συνθέτης τής ''πλεμπάγιας'' βεβαια,που ομως μεσω του Μητροπάνου,βρήκε φωνή...Για μένα απολύτως σημαντική η συνεισφορά του....

Ισως το καλύτερο του Μουσαφίρη που τραγούδησε ο Μητροπάνος (και ένα απ' τα αγαπημένα μου):

http://www.youtube.com/watch?v=tVVpZwbIeVE

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πέθανε στά 64 ο Δημητρης Μητροπάνος..

Ρε Θήτα. Χειροκροτάς, ποντάρεις, γελάς. Κάνε και κάτι άλλο ρε γαμώτο. Παθητικός εντελώς μου έχεις γίνει? Is it ''the irons''? :damnyou:
Το γύρισα ρε στα γεράματα. :D
Δεν σε παρεξηγώ πάντως, ξέρεις πόσο σε αγαπάω.