14 βαθμούς έξω εννοώ. Άσε που δε λαμβάνουμε υπόψιν το θέμα υγρασία.
Με μικρο παιδι που ξεσκεπαζεται το βραδυ δεν γινεται να μη το αναβεις κατω απο 17
Είναι σκληρά αγόρια στη Σαλόνικα.
Aρε παναϊμ μεσα επεσες....... το χρονου αν βρουν να παρουν, διοτι ετσι οπως παμε σε λιγο και τα σωβρακα δεν θα τα εχουμε.Τι λέτε ρε παιδιά...... Εγώ το βλέπω να ξεκινάει στο 1.50 ευρώ με την εξίσωση (που την γλυτώσαμε φέτος) .
Ειναι και τουτη μια καλη σκεψη φιλε μου, διοτι και βιοντηζελ που βαζουνε τωρα μεσα στα πετρελαια εκει να δεις το ατιμο το ντεποζιτο πως αδειαζειΞέρει κανείς τη διεθνή ονομασία αυτού του καυσίμου να το δούμε καλύτερα?
Επίσης τι θερμογόνο δύναμη έχει? Μήπως χρειάζεται να καίμε τη διπλή ποσότητα για να παραχθεί η ίδια θερμότητα και η διαφορά στο κόστος πάει περίπατο...
Ειναι και τουτη μια καλη σκεψη φιλε μου, διοτι και βιοντηζελ που βαζουνε τωρα μεσα στα πετρελαια εκει να δεις το ατιμο το ντεποζιτο πως αδειαζει
Να τα μας... δικος μας εισαι βρε και τοσο καιρο δεν ελεγες τιποτα?Επειδή έχουν γίνει πολλά πειράματα με χρήση πολλών ειδών βιοκαυσίμων, δεν δικαιολογεί κανένα βιοντίζελ (που είναι μόνο 5% στις αντλίες) την αυξημένη κατανάλωση. Αυτό που θα έπρεπε λογικά να σου έχει αυξήσει την κατανάλωση είναι το Shell diesel vpower που ουσιαστικά είναι από φυσικό αέριο και όχι από πετρέλαιο. Αυτά προκύπτουν ειδικά σε παλαιότερα diesel που οι εγκέφαλοι τους δεν έχουν χάρτες που να μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των πιο καινούργιων καυσίμων.
Επίσης ρώτα πόσοι αγρότες που συνέχισαν να βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης σε νέα τρακτέρ κλαίνε τα λεφτά που πλήρωσαν για να επισκευάσουν τους common rail σύγχρονους diesel κινητήρες (αν δεν ήταν ολική καταστροφή).
Περιμένετε λίγο. Μέχρι τις εκλογές θα έχει πέσει ακόμα και στα 0,10 το λίτρο.
Ξέρετε τι μου θυμίζετε; Σαν αυτούς που πιστεύουν ότι έχουμε δει πάτο και τελειώσαμε με τα μέτρα.
Τι λέτε ρε παιδιά...... Εγώ το βλέπω να ξεκινάει στο 1.50 ευρώ με την εξίσωση (που την γλυτώσαμε φέτος) .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.