Πετρέλαιο Θέρμανσης από τον Οκτώβριο του 2012 στα 0,50 λεπτα ?

Κανονικά έπρεπε να κόψετε 1 απόδειξη στο όνομα του διαχειριστή, και αυτός να δηλώσει τα 3 διαμερίσματα με τα στοιχεία σας, και με 333/1000 το κάθε ένα (αφού το μοιράζεστε ακριβώς στα τρία).

Αφού έχετε 3 αποδείξεις, κάντε 3 διαφορετικές αιτήσεις (μία ο καθένας στο όνομά του) σαν να πρόκειται για 3 μονοκατοικίες.

Ρίξε και μία ματιά εδώ:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=174701&catid=3

το θεμα ειναι οτι η αιτηση ζηταει χιλιοστα και βαση αυτου(εαν το πιανω σωστα)θα πρεπει να κοπει μικροτερο ποσο σε εμενα για να γινει αποδεκτο,
αφου βαση χιλιοστων,σιγουρα θα πρεπει να πληρωσω λιγοτερα σαν ισογειο.
να του ζητησω τα χιλιοστα του διαμερισματος μου και να περασω αυτην την αποδειξη που εχω?

Δημήτρη, αν δηλώσεις ότι η κατοικία σου δεν ανήκει σε πολυκατοικία, δεν σου ζητάει χιλιοστά. Δεν θα τικάρεις το σχετικό τετράγωνο.

Το ίδιο θα κάνουν και οι άλοι δύο....

Δημήτρη, αν δηλώσεις ότι η κατοικία σου δεν ανήκει σε πολυκατοικία, δεν σου ζητάει χιλιοστά. Δεν θα τικάρεις το σχετικό τετράγωνο.

Το ίδιο θα κάνουν και οι άλοι δύο....

θα το δεκτουν?δεν γνωριζουν οτι ειναι κοινη η θερμανση?
ετσι κι`αλλιως,θα πρεπει να δηλωσω και το ρολοι που τραβαει ο καυστηρας και ειναι του νοικοκυρη.
εγω ελεγα να παω βαση αυτου :

21. Είμαστε μια πολυκατοικία με κοινό καυστήρα που όμως δεν υπάρχουν χιλιοστά θέρμανσης, καθώς μοιραζόμαστε το κόστος με άλλους τρόπους. Πώς θα συμπληρώσω τα χιλιοστά θέρμανσης στον πίνακα;

Θα πρέπει να συμφωνήσετε σε μια κατανομή που θα ισχύει για όλο το χρόνο. Ενδεικτικά μπορείτε να μοιράσετε ισότιμα τα χιλιοστά, ή με βάση τις πληρωμές των προηγούμενων ετών να προσδιορίσετε μια αναλογία, οπότε ανάλογα να προσδιορίσετε τα χιλιοστά.

Last edited:
Μάναμ' τι πάει να πει θα το δεχτούν; Φυσικά και θα το δεχτούν. Είναι σαν να έχετε 3 διαφορετικούς καυστήρες και 3 διαφορετικές δεξαμενές. Που ξέρουν πως δεν είναι έτσι;

Και στην περίπτωση αυτή δεν δηλώνεις τον κοινόχρηστο αριθμό παροχής, αλλά τον αριθμό παροχής της κατοικίας σου. Ξέρω 4-5 περιπτώσεις που έγινε το ίδιο πράγμα, δεν υπήρξε πρόβλημα.

Συμφωνήστε όμως πρώτα μεταξύ σας να κάνετε όλοι το ίδιο.

Το παραπάνω που λες θα έπρεπε να το κάνεις (και θα ήταν και το σωστό) αν αγοράζατε πετρέλαιο κοινό με μία απόδειξη.

Τότε θα έκανε την δήλωση ο διαχειριστής, θα δήλωνε το κοινόχρηστο ρολόι, και τα χιλιοστά δια τρία.......

Μάναμ' τι πάει να πει θα το δεχτούν; Φυσικά και θα το δεχτούν. Είναι σαν να έχετε 3 διαφορετικούς καυστήρες και 3 διαφορετικές δεξαμενές. Που ξέρουν πως δεν είναι έτσι;

Και στην περίπτωση αυτή δεν δηλώνεις τον κοινόχρηστο αριθμό παροχής, αλλά τον αριθμό παροχής της κατοικίας σου. Ξέρω 4-5 περιπτώσεις που έγινε το ίδιο πράγμα, δεν υπήρξε πρόβλημα.

Συμφωνήστε όμως πρώτα μεταξύ σας να κάνετε όλοι το ίδιο.

Το παραπάνω που λες θα έπρεπε να το κάνεις (και θα ήταν και το σωστό) αν αγοράζατε πετρέλαιο κοινό με μία απόδειξη.

Τότε θα έκανε την δήλωση ο διαχειριστής, θα δήλωνε το κοινόχρηστο ρολόι, και τα χιλιοστά δια τρία.......

οκ Κωστη-θα δοκιμασω και θα σου πω εαν εγινε δεκτη.ευχαριστω

Πως δικαιούσαι 1470 λίτρα, αφού στην Αττική η επιδότηση είναι 8 λίτρα ανά m

Δεν είμαι στην Αττική αλλά στην Νάουσα που ακόμη και στην Βικιπαίδεια που παραθέτω λινκ , έχει φωτογραφία του ρολογιού στην πλατεία διοικητηρίου όπως είναι συνήθως τον χειμώνα .......παγωμένο .

Αφού έχετε 3 αποδείξεις, κάντε 3 διαφορετικές αιτήσεις (μία ο καθένας στο όνομά του) σαν να πρόκειται για 3 μονοκατοικίες.

Έτσι ακριβώς , στην οικοδομή 4αρων διαμερισμάτων (με έναν καυστήρα) που μένει ο πατέρας μου , ο πρατηριούχος τους έκοψε 4 αποδείξεις για να μη μπλέκουν με χιλιοστά κλπ .