petros_m Supreme Member 18 June 2006 8,207 Αλιμος 30 June 2008 #21 LEO09 said: Περαστικα στον Jr που γουσταρε UNKLE & τα καλυτερα ευχομαι για σενα & τους δικους σου! Click to expand... Χεχεχε....και ηθελα να τον παρω μαζι μου προχτες που επαιζαν στο Ελληνικο! Τι? Δεν πανε τα τριχρονα σε μεταμεσονυχτιες συναυλιες?:music-smiley-005:
LEO09 said: Περαστικα στον Jr που γουσταρε UNKLE & τα καλυτερα ευχομαι για σενα & τους δικους σου! Click to expand... Χεχεχε....και ηθελα να τον παρω μαζι μου προχτες που επαιζαν στο Ελληνικο! Τι? Δεν πανε τα τριχρονα σε μεταμεσονυχτιες συναυλιες?:music-smiley-005:
petros_m Supreme Member 18 June 2006 8,207 Αλιμος 30 June 2008 #22 Απάντηση: Re: Πέτρο Μακρή Χρόνια Πολλά! Κωστας Λυμπεροπουλος said: Χρόνια πολλά και καλά Πέτρο. Σου εύχομαι να ανακαλύψεις κάποτε το μεγαλείο του Καπετάνιου. Η ζωή σου δεν θα είναι ίδια μετά απ αυτό. Εγγυημένα :ernaehrung004: Click to expand... Λεεεεες?:chinscratch: Μα το ατιμο, δεν εχω καταφερει να το ακουσω ουτε μια φορα ολοκληρο. Με ενοχλει!!! Λες να δοκιμασω κανα αλλο αλμπουμ του?:blush:
Απάντηση: Re: Πέτρο Μακρή Χρόνια Πολλά! Κωστας Λυμπεροπουλος said: Χρόνια πολλά και καλά Πέτρο. Σου εύχομαι να ανακαλύψεις κάποτε το μεγαλείο του Καπετάνιου. Η ζωή σου δεν θα είναι ίδια μετά απ αυτό. Εγγυημένα :ernaehrung004: Click to expand... Λεεεεες?:chinscratch: Μα το ατιμο, δεν εχω καταφερει να το ακουσω ουτε μια φορα ολοκληρο. Με ενοχλει!!! Λες να δοκιμασω κανα αλλο αλμπουμ του?:blush:
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,774 Μπακοτσιάνος... 30 June 2008 #25 Χρόνια πολλά, πάντα με υγεία!
Κωστας Λυμπεροπουλος AVClub Fanatic 17 June 2006 14,350 1 July 2008 #27 Re: Απάντηση: Re: Πέτρο Μακρή Χρόνια Πολλά! petros_m said: Λες να δοκιμασω κανα αλλο αλμπουμ του?:blush: Click to expand... Μπά...άσ'το καλύτερα. Αν είσαι Τυχερός και το έχει το κισμέτ σου, θα σε βρεί αυτός :ernaehrung004:
Re: Απάντηση: Re: Πέτρο Μακρή Χρόνια Πολλά! petros_m said: Λες να δοκιμασω κανα αλλο αλμπουμ του?:blush: Click to expand... Μπά...άσ'το καλύτερα. Αν είσαι Τυχερός και το έχει το κισμέτ σου, θα σε βρεί αυτός :ernaehrung004: