Πέτρο...

για εμενα λετε??????????

αν ναι, ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γραψτε μου και απο ενα cd που ΘΑ μου κανατε δωρο. Θα τα αγορασω ολα και εχοντας στο νου μου πως αυτα ειναι τα δωρακια μου απο τη μουσικη κατηγορια!:ernaehrung004:

γραψτε μου και απο ενα cd που ΘΑ μου κανατε δωρο. Θα τα αγορασω ολα:

Πετρο χρονια πολλα και απο μενα!!!
Εισαι σιγουρος οτι θα πρεπει να τα αγορασεις ολα αυτα που θα σου προτεινουμε??????:flipout:

Πχ το καινουργιο των Blackfield .

Πέτρο πολύχρονος ότι επιθυμείς με υγεία πρώτα και πολύ μουσική!Κανονικά πρέπει εμείς να σου κάνουμε δώρα...αλλά...

Να σου κάνω μια λίστα με κάποια "μαύρα" που δεν έχω.....:afro: ...για να μου τα γράψεις και μένα:flipout: ?

Απάντηση: Re: Πέτρο...

Πέτρο πολύχρονος ότι επιθυμείς με υγεία πρώτα και πολύ μουσική!Κανονικά πρέπει εμείς να σου κάνουμε δώρα...αλλά...

Να σου κάνω μια λίστα με κάποια "μαύρα" που δεν έχω.....:afro: ...για να μου τα γράψεις και μένα:flipout: ?

ειναι ντεφορμέ η κατηγορια... μονο blackfield ως τωρα. μαλλον θα καθαρισω με 15.

Re: Απάντηση: Re: Πέτρο...

ειναι ντεφορμέ η κατηγοριαQUOTE]

Μας ξετίναξαν τα 46άρια και οι αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στο forum αλλά σιγά σιγά επανερχόμαστε

Το δώρο σου...
Λοιπόν καλοκαιρινό ευχάριστο και εύηχο είναι το διπλό cd επανέκδοσης του πρώτου lp των azymuth.Στο δεύτερο περιέχονται τα κομμάτια σε remix.
Οτι πρέπει για καλοκαιρινα dance parties σε παραλίες με μαυρισμένες γαζέλες και παγωμένες μπύρες(είδες που σου λέω οτι μας ...βάρεσε η ζέστη).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πέτρο...

ειναι ντεφορμέ η κατηγοριαQUOTE]

Μας ξετίναξαν τα 46άρια και οι αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στο forum αλλά σιγά σιγά επανερχόμαστε

Το δώρο σου...
Λοιπόν καλοκαιρινό ευχάριστο και εύηχο είναι το διπλό cd επανέκδοσης του πρώτου lp των azymuth.Στο δεύτερο περιέχονται τα κομμάτια σε remix.
Οτι πρέπει για καλοκαιρινα dance parties σε παραλίες με μαυρισμένες γαζέλες και παγωμένες μπύρες(είδες που σου λέω οτι μας ...βάρεσε η ζέστη).

Μιλάμε για αυτούς με το ανεπανάληπτο lounge funk ύμνο με τίτλο "Dear Limmertz"?
Θεοί κολασμένοι...