PFL9603 και service menu

geraki68

New member
24 February 2009
62
Αυτό τον καιρό ψάχνομαι να πάρω τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα.
Προχθές πήγα να δω τους γονείς μου και εκεί ήταν ο κύριος Σταμάτης φίλος του πατέρα μου που παίζουν μαζί τάβλι. Ο κύριος Σταμάτης έχει ένα μικρό μαγαζί με ηλεκτρικά και τα πάντα είναι πανάκριβα.
Κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε γύρω απο τις τηλεεοράσεις και μου λέει "Έχω στην αποθήκη μια 37αρα Philips 9603. Αν θες στην δίνω 7 κατοστάρικα"
"Καινούργια ρωτάω;"
"Στο κουτί της. Μου ξέμεινε μετά από μια παρεξήγηση που είχα με ένα πελάτη. Αν δεν την θες μάλλον θα την βάλω στο εξοχικό γιατί αυτή που έχω άρχισε να χαλάει."

Σαν προσφορά είναι πολύ καλή
http://www.skroutz.gr/s/42591/Philips-37PFL9603D-37".html

Ξέρει κανείς πως θα μπω στο service menu να δω πόσες ώρες έχει παίξει;
Κάτι τέτοιες προσφορές τις φοβάμαι πολύ.

Την tv την θέλω για τηλεοπτικό σήμα, dvd και σπάνια κανα HD.

Αυτό τον καιρό ψάχνομαι να πάρω τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα.
Προχθές πήγα να δω τους γονείς μου και εκεί ήταν ο κύριος Σταμάτης φίλος του πατέρα μου που παίζουν μαζί τάβλι. Ο κύριος Σταμάτης έχει ένα μικρό μαγαζί με ηλεκτρικά και τα πάντα είναι πανάκριβα.
Κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε γύρω απο τις τηλεεοράσεις και μου λέει "Έχω στην αποθήκη μια 37αρα Philips 9603. Αν θες στην δίνω 7 κατοστάρικα"
"Καινούργια ρωτάω;"
"Στο κουτί της. Μου ξέμεινε μετά από μια παρεξήγηση που είχα με ένα πελάτη. Αν δεν την θες μάλλον θα την βάλω στο εξοχικό γιατί αυτή που έχω άρχισε να χαλάει."

Σαν προσφορά είναι πολύ καλή
http://www.skroutz.gr/s/42591/Philips-37PFL9603D-37".html

Ξέρει κανείς πως θα μπω στο service menu να δω πόσες ώρες έχει παίξει;
Κάτι τέτοιες προσφορές τις φοβάμαι πολύ.

Την tv την θέλω για τηλεοπτικό σήμα, dvd και σπάνια κανα HD.

062596i
Ειναι πολυ καλη τιμη χτυπα τη αν ειναι καινουργια
Νικος

062596i
Ειναι πολυ καλη τιμη χτυπα τη αν ειναι καινουργια
Νικος

Ευχαριστώ. Η τιμή είναι σχεδόν η μισή από το πιο φτηνό κατάστημα στο σκρουντζ και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Αν είναι καινούργια σίγουρα θα την "κτυπήσω" και ας είναι περσινό μοντέλο.

Ευχαριστώ. Η τιμή είναι σχεδόν η μισή από το πιο φτηνό κατάστημα στο σκρουντζ και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Αν είναι καινούργια σίγουρα θα την "κτυπήσω" και ας είναι περσινό μοντέλο.

Δες και πες μας. Ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση συμβατικη μεν ccfl αλλα με πολυ καλη ποιοτητα εικονας. Δειχνει τα δοντια της σε SD & HD
Nick

Τελικά μάπα το καρπούζι που λένε. Ήταν η 7603 και όταν ζήτησα το τηλεκοντρόλ να δω πόσες ώρες γράφει ισχυρίστηκε ότι κάπου χάθηκε και έπρεπε να αγοράσω ένα άλλο.
Με budget 700-750 ευρώ δεν πρόκειτε να πάρω 37αρα με ambilight οπότε κατά 99% θα αγοράσω τη δεύτερη σε σειρά επιλογή μου την 37Β650 της Samsung.

Τελικά μάπα το καρπούζι που λένε. Ήταν η 7603 και όταν ζήτησα το τηλεκοντρόλ να δω πόσες ώρες γράφει ισχυρίστηκε ότι κάπου χάθηκε και έπρεπε να αγοράσω ένα άλλο.
Με budget 700-750 ευρώ δεν πρόκειτε να πάρω 37αρα με ambilight οπότε κατά 99% θα αγοράσω τη δεύτερη σε σειρά επιλογή μου την 37Β650 της Samsung.

Αστο μαμουνια πηγε να κανει ο παππους. Για κοιτα ρε που μαγκεψανε και τα συνοικιακα:flipout:
Πανε για αλλα:grinning-smiley-043