Phase plug for 8 inch fostex 206 207

Re: Απάντηση: Phase plug for 8 inch fostex 206 207

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ´,ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ Α.Ν.

Καλημερα Τακη, ότι θες ευχαρίστως. Σου στέλνω τα τηλέφωνα μου με Π.Μ για καλύτερη επικοινωνία.
-bye-

Για να σας ανάψω πάλι τα αίματα για ΑΝ μονάδες, μόλις βγήκαν και είναι φρεσκότατες δύο ακόμα, μία 8" CF με ALNICO και η πρώτη τους 15" CF....
Τιμές 448USD κ 398USD αντίστοιχα.
http://www.commonsenseaudio.com/

Τα χαρακτηριστικά των παραπάνω μονάδω σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή.

Attachments

• an8alnicospecs_s.jpg
    an8alnicospecs_s.jpg
    92.8 KB · Views: 17
  • an15cfspecs_s.jpg
    an15cfspecs_s.jpg
    90 KB · Views: 19
@ aro αντε επιτελους !

@ κωστας οτιδηποτε θες, εδω ειμαστε.

@Τζιμ, τα (δικα μου) 8αρια μπορεις να τα παρεις να τ ακουσεις να δοκιμασεις , κλπ νο προμπλεμ.

Ο Β.Β. ειναι επαγγελματιας και σαφως θα υποστηριξει αυτο που πουλαει. Δεν λεω οτι εξ ορισμου λεει ανακριβειες, αλλα καλυτερα, κρατα και μια πισινη.

Και για αλλη μια φορα ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΩ αλλα το ΧΧ7 και αλλο το ΧΧ8. Να στο κανω πιο λιανα? Τα δυο 167 που ετυχε ν ακουσω, ΔΕΝ ...
Αντιθετα τα δυο 208 και το ενα 168 που ακουσα μου αρεσαν.

ΥΓ Εκανα πειραμα με δυο volume knobs 30X(διαμ)30 mm στιργμενα προχειρα μερικα χιλιοστα μπροστα απ το dust cup..
Απ το λιγο που ακουσα, οντως περιοριζονται τα πριμα, πιθανον σε καποιες περιπτωσεις προς το καλυτερο, αλλα δεν ειδα βελτιωση στον εστιασμο, αντιθετως....

Last edited:
Άντε βρε για να μην λέτε ότι κάποιος τεμπελιάζει. Κάποιες πρόχειρες φωτό απο κινητό (η OLYMPUS μου τα έφτησε στο προηγούμενο ταξίδι), γύρω στις 11:30 το βραδυ αφου τέλειωσα τα απολύτως βασικά π.χ μπόρνες καλωδίωση, φλάτζες. Ακουστικές εντυπώσεις σήμερα αν και λόγω αστρωσίλας αλλά και ανάγκης δοκιμών με τα μονωτικά θα χρειαστώ κάποιο χρόνο ακόμη. Οταν τα βλέπεις live στο χώρο σου, ειναι μεγαλύτερα απο ότι τα περίμενες στα σχέδια ή και στις φάσεις κατασκευής του.

Attachments

• DSC00695_s.jpg
    DSC00695_s.jpg
    45.3 KB · Views: 24
  • DSC00700_s.jpg
    DSC00700_s.jpg
    35.2 KB · Views: 26
  • DSC00701_s.jpg
    DSC00701_s.jpg
    46.6 KB · Views: 24
... αντε βρε Γιωργο, με γεια το ηχειο. Καλοριζικο
Αψογος, δεν ξαναλεω τιποτα ...