Philips 19' με 200 στο carrefour???

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Χθες έχω την εντύπωση ότι άκουσα για προσφορά Philips 19' TFT στα 200 στο carrefour αυτό το ΣΚ! Το άκουσα κανείς άλλος? Δεν μπορώ να βρω κάτι στο site τους.

Ευχαριστώ! -bye-

άπο την δικιά μου acer πάντως έχω τις χειρότερες εντυπώσεις, βούήζει το τροφοδοτικό και έβγαλε burn in στο τρίμηνο

για να μην αναφέρω την θάλασσα που εμφανίζεται άμα δείχνει η οθόνη γκρί (όποιος μπορεί να καταλάβει)

Απάντηση: Re: Philips 19' με 200 στο carrefour???

για να μην αναφέρω την θάλασσα που εμφανίζεται άμα δείχνει η οθόνη γκρί (όποιος μπορεί να καταλάβει)

Nομίζω ότι αν ρυθμίσεις σωστά τα Focus και Clock με το προγραμματάκι Monitor test της Nokia, με ένα πατερνάκι που δείχνει οριζόντιες και κάθετες γκρί γραμμές, σε συνδυασμό με σωστή ρύθμιση H. position - V. position θα σου φύγουν οι θάλασσες και θα γίνει αστεράτη.
Είναι ρυθμίσεις που με το μάτι δεν γίνονται αλλά μόνο με τα πατερνς που έχει.
Όταν αυτά ρυθμιστούν σωστά είναι πεντακάθαρη και ευκρινέστατη η εικόνα.
Το προγραμματάκι είναι ελεύθερο να το κατεβάσεις.

το "πεντακάθαρη και ευκρινέστατη η εικόνα" είναι,ας με συγχωρέσει ο αγαπητός μου φίλος Μιχάλης,ολίγον παραπλανητικό :HTEHETH63:

Eσύ με την CRT μανία σου. Ακόμα θεωρείς πιο καλή την εικόνα των CRT monitors?
Αν εξαιρέσουμε το μαύρο βέβαια.
Πάμε μια κόντρα; Ο χαμένος θα πληρώσει νεραντζάκι κουταλιού.

Σόρρυ για το off topic, αλλά είχα πάντα αυτήνε την απορία με αυτήνε τη φράσις να πούμε. Δηλαδής, υπάρχει και νερατζάκι πηρουνιού;

Eσύ με την CRT μανία σου. Ακόμα θεωρείς πιο καλή την εικόνα των CRT monitors?
Αν εξαιρέσουμε το μαύρο βέβαια.
Πάμε μια κόντρα; Ο χαμένος θα πληρώσει νεραντζάκι κουταλιού.
Εγω προσωπικά στην παρούσα φάση που βρίσκεται η τεχνολογία των TFT monitor,ναι προτιμώ μια καλή crt.
Πέρα απο αυτό,το σχόλιο μου πήγαινε στο συγκεκριμένο 22αρι monitor της ACER και οχι στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί.
Αν εξαιρέσεις την οξύτητα του και την τέλεια γεωμετρία,χαρακτηριστικά όλων των TFT monitor,τίποτα άλλο δεν δείχνει σωστά.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος...
Το μισό επάνω κοκκινίζει-το μισό κάτω πρασινίζει και ανάλογα με ποια γωνία το βλέπεις (πόσο ψηλά ή χαμηλά είναι το κεφάλι σου) αυτό αλλάζει.
Το μαύρο είναι ανύπαρκτο.
Τα χρώματα είναι απαράδεκτα,μικρή γκάμα (σίγουρα είναι 16bit) και υπερκορεσμένα του θανατά.
Και βέβαια δεν διαθέτει DVI.

Αν μετά απο αυτά θεωρείς οτι η οξύτητα και η καλή γεωμετρία φτάνουν για να το αποκαλέσεις καλό monitor,εγώ πάω πάσο και σε κερνάω το νερατζάκι :jester:

Βέβαια εχει και καλά TFT monitor.Δεν είναι όλα για κάψιμο.Αλλά πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.Αυτή την στιγμή ένα καλό 24" wide TFT κοστίζει περι τα 1000 ευρώ.Καλό το φτηνό για να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς απαιτήσεις,αλλά οπως λέει και η παροιμία "με π*ρδες δεν βάφονται αυγά"