--- Philips 2009 LCD's ---

ο καθένας ερμηνεύει όπως θέλει το κείμενο...

"Εάν αξιολογήσεις σε απόλυτα πλαίσια την απόδοση των σκοτεινών πλάνων σε συνδυασμό με την μετάβαση στις λαμπρές σκηνές το αποτέλεσμα είναι μεγαλειώδες, αλλά περισσότερο ´σκληρό' από το θεμιτό."

το ψεύτικο της εικόνας που αναφέρθηκε πιο πάνω το ακούω πρώτη φορά! και το βρίσκω υπερβολικό...

Στα σκοτεινά πλάνα, η λεπτομέρεια είναι επαρκής αλλά υπάρχουν και στιγμές που το Local Dimming, δρα κάπως άκομψα. Εάν αξιολογήσεις σε απόλυτα πλαίσια την απόδοση των σκοτεινών πλάνων σε συνδυασμό με την μετάβαση στις λαμπρές σκηνές το αποτέλεσμα είναι μεγαλειώδες, αλλά περισσότερο ´σκληρό' από το θεμιτό.
Τα χρώματα αποδίδονται με περίσσεια ζωντάνια και ενίοτε εκρηκτικά και η απόδοση φυσικών τοπίων είναι... τολμηρή. Στο τελευταίο έχει να κάνει η υψηλή απόδοση οξύτητας, που σε πολλές περιπτώσεις κερδίζει για τον απλούστατο λόγο ότι ταυτίζεται με την υπερβολή.
Εν ολίγοις η εικόνα που βλέπεις είναι επιβλητική και σίγουρο είναι ότι στο ράφι, όπως συνηθίζω να λεω, θα κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών.
Όμως, χάνει στον τομέα της φυσικότητας, όχι μόνο σε σύγκριση λόγου χάρη με την UE46B8000, αλλά και με μία Plasma, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών.
Φανταστείτε την 46PFL9704, σαν ένα μικρό αυτοκίνητο με κινητήρα 1000 ίππων, άριστο σύστημα φρένων και εξαιρετικές επιδόσεις, που ανά πάσα στιγμή όμως σου δίνει την αίσθηση της ανασφάλειας, του υπέρμετρου νεύρου και των απρόβλεπτων συμπεριφορών.
Έχεις δηλαδή να κάνεις με μία τηλεόραση, υλοποιημένη από άριστες επιμέρους μονάδες, οι οποίες όμως στο σύνολο τους... υπερβάλλουν, πάνω από τα πιο ήπια επίπεδα των κινηματογραφικών απαιτήσεων.

Και παλι θεωρω οτι η συγκεκριμενη τηλεοραση ευνοειται απο την βαθμολογια με βαση τα πολλα αρνητικα που φαινεται να εχει.

Άντε να έρχονται σιγά σιγά, να τις δούμε και από κοντά... :smash:

Γιάννη προσωπικά δεν θα αγόραζα την 9803 για 2 λόγους: την έλλειψη διπλού δέκτη, και το πάνελ που είχε πρόβλημα με ουρές στην κίνηση (αν και υπάρχει περίπτωση αυτό που είδα να μην ήταν στρωμένο).
Αν η 9704 έχει καλύτερο πάνελ από την 9803, μπορεί και να με ψήσει :flipout:
Αυτά με την επεξεργασμένη εικόνα τα έχουμε ξαναπεί, γούστα είναι αυτά...

Με προβλημάτισε βέβαια λίγο το τρίγωνο: δεν είναι πολύ τέλειο, ενώ από rgb tracking φαίνεται το κλασσικό πουσάρισμα του μπλε που δίνει την χαρακτηριστική ψυχρότητα των φιλιπς; Αν και έχω μια υποψία ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την ρύθμιση της θερμοκρασίας λευκού για να την ρυθμίσουν καλύτερα (άφησα και σχετικό σχόλιο)...

Συγγνώμη αυτό είναι τεστ τηλεόρασης ή παλαιωμένου κρασιού;

Κοροιδευόμαστε; Αρχίσαμε τις χαιεντάδικες μπουρδολογίες και στις τηλεοράσεις τώρα;
Ανασφάλεια στην εικόνα; Μήπως έχει και μια μικρή εσσάνς γαρύφαλλου σε συνδυασμό με ιδρώτα παρθένας Ολλανδής εργάτριας; Τολμηρά φυσικά τοπία ;

Τιμή επαξια της προσωπικότητάς της τα 2.700 στις 46 ίντσες;

Κοροιδευόμαστε; Αρχίσαμε τις χαιεντάδικες μπουρδολογίες και στις τηλεοράσεις τώρα;
Ανασφάλεια στην εικόνα; Μήπως έχει και μια μικρή εσσάνς γαρύφαλλου σε συνδυασμό με ιδρώτα παρθένας Ολλανδής εργάτριας; Τολμηρά φυσικά τοπία ;

εννοείς της προσωπικότητας της Ολλανδής Παρθένας που έδωσε τον ιδρώτα της???:BDGBGDB55:

Καλά, αυτό είναι χαρακτηριστικό του site. Εκεί που σου έχει μια αποκλειστικότητα, και περιμένεις επιτέλους το review, διαβάζεις μερικές υποκειμενικές γνώμες και μένεις κάγκελο... :flipout:
Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουν οι αρθρογράφοι...

Όσο για την ανασφάλεια στην εικόνα, θα συμφωνήσω απόλυτα. Αναφέρεται προφανώς στην εικόνα του statement της πιστωτικής κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού, και της ανασφάλειας που σου δημιουργείται μετά την αγορά... :flipout: :flipout:

Γενικα παντως μαλλον με εκθεσεις ιδεων μοιαζουν παρα με δοκιμες τα αρθρα του εν λογω site.

Ασε που ο τροπος γραφης και οι ανακριβειες στις μετρησεις μου θυμιζουν το περιοδικο HiTech , υποψιαζομαι οτι ο αρθρογραφος ειναι πρωην η νυν του περιοδικου αυτου.

Γενικα παντως μαλλον με εκθεσεις ιδεων μοιαζουν παρα με δοκιμες τα αρθρα του εν λογω site.

Ασε που ο τροπος γραφης και οι ανακριβειες στις μετρησεις μου θυμιζουν το περιοδικο HiTech , υποψιαζομαι οτι ο αρθρογραφος ειναι πρωην η νυν του περιοδικου αυτου.

Aπό που προκύπτει ότι οι μετρήσεις είναι ανακριβείς;

Νομίζω πως όχι... Σε μερικά από τα σχόλια μου απάντησε κάποιος "Μάνος Μπαχλιτζανάκης", αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από το site βρίσκονται 2 άτομα. Με αυτό το όνομα έκανε ένα search, και βρήκα αυτή την αναφορά:

http://www.publicity-guide.gr/magazines/details.asp?id=841

Αναφέρει ένα περιοδικό "DIGITAL VISION - HDTV", το οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζω. Εγώ είμαι του hitech... :flipout: Άντε και κανά ήχο 1-2 φορές το χρόνο... :flipout:

Aπό που προκύπτει ότι οι μετρήσεις είναι ανακριβείς;

Από πουθενά. Για εμένα προσωπικά, όλες οι μετρήσεις εξαρτώνται από το "καλυμπράρισμα" και τον αισθητήρα. Οπότε, όλα είναι "ενδεικτικά"...

Πάντως, μια απορία για το CIE τρίγωνο και το rgb tracking την έχω διατυπώσει ήδη. Αν ξέρει κανείς ας μας λύσει την απορία... Αν και νομίζω ότι χρειαζόμαστε ειδικό στο calibration...

Philips 32PFL9604H Review...

With many good qualities to please the general consumer (Ambilight, finish on the remote etc), the PFL9604H will find it harder to make an impact on the home cinema fan, who will be disappointed at lack of control of the backlighting.

http://www.digitalversus.com/article-458-5234-53.html

Κοιταξτε ποσο χειροτερο scaling κανει η 9604 σε σχεση με το PS3...

Philips-32PFL9604H-upscale.jpg

Εγω μιλαω με βαση τα τεστ των Panasonic G10 , Sony Z4500 και Samsung B7000.

Kαι στα 3 τα αποτελεσματα των μετρησεων ηταν τραγικα ανακριβη σε σχεση με αλλα site.

Για παραδειγμα μου φαινεται λιγο δυσκολο η G10 να εχει καλυτερο μαυρο απο τις Pioneer Kuro 9ης γενιας...-bye-

Philips 32PFL9604H Review...

With many good qualities to please the general consumer (Ambilight, finish on the remote etc), the PFL9604H will find it harder to make an impact on the home cinema fan, who will be disappointed at lack of control of the backlighting.

http://www.digitalversus.com/article-458-5234-53.html

Κοιταξτε ποσο χειροτερο scaling κανει η 9604 σε σχεση με το PS3...

Philips-32PFL9604H-upscale.jpg

Τώρα αυτό να το πιστέψω; Η 9731 κάνει καλύτερο upscaling από το power dvd 8. Είναι δυνατόν να κάνει τόσο χάλι η 9604; (Μην με κάνετε να βάζω το PS3 στην 9731 απογευματιάτικα... :flipout:)

Στο fullhd.gr το έγραψαν αυτό;;;
Μάλλον πρόκειται περί παγκόσμιας πρωτοτυπίας....
-bye-

είδες τι σου κάνει ένα banneraki της panasonic στο εν λόγω ελληνικό site??? μηδενίζει τους μετρητές... σε λίγο θα βγάζουν και αρνητικά νούμερα!!!