--- Philips 2009 LCD's ---

Καταλήγουμε ότι αν βρεις την ταινία σε bluray στο dvd club, νοικιάζεις αυτή αντί για το dvd.

χαιρω πολυ η γη κινειται , ξερεις εσυ κανεναν κατοχο blu ray player να προτιμαει να ενοικιασει το dvd απο blu ray στην ιδια ταινια αν υπαρχει ?:flipout:

Philips 42PFL9704

Καλησπερα

Ξερει κανεις ποτε θα ερθει στην Ελλαδα και ποσο θα εχει?

Ευχαριστω

Λογικά τις περιμένουμε κατά το τέλος του μήνα (αν θυμάμαι καλά για 16 είχε ακουστεί...)
Τώρα από τιμές, φίλιπς είναι αυτή, 20-30% παραπάνω από τις αντίστοιχες σίγουρα...

Υπαρχει καλυτερο μοντελο απο την 42PFL9704 σε 42διαρα (Σε αλλες εταιριες η και στην ιδια την Philips)

Ευχαριστω πολυ :SFGSFGSF:

Αν εννοείς με LED+local dimming δεν υπάρχει άλλο φετινό μοντέλο μέχρι στιγμής. Υπάρχουν όμως οι περσινές samsung Α956/786 και η philips 9803.

Όμως μην βιάζεσαι, κάτσε να κυκλοφορήσει και να την δούμε πρώτα...
Επείγεσαι να αγοράσεις άμεσα;

Οχι αμεσα τον σεπτεμβριο θελω να παρω μια πολυ καλη 42διαρα

Θα ηθελα να εχει τα χαρακτηριστικα της
Philips 42PFL9704
  • 42 ίντσες, Ανάλυση 1920 x 1080p
  • Σάρωση: 200Hz Clear LCD
  • Oπίσθιος φωτισμός: Direct-LED
  • Απόκριση 1msec
  • Δυναμική αντίθεση 5000000:1
  • 1080p/24: Perfect Natural Motion Telecine B
  • Επεξεργαστής: Perfect Pixel HD
  • Νet TV, DLNA, Wi-Fi
  • Αmbilight Spectra 3
  • Aναπαραγωγή JPEG, MP3, DiVX, H.264
  • 5 HDMI, USB, Ethernet
Αλλα με usb v3 και HDMI v1.4 :SFGSFGSF:

Οχι αμεσα τον σεπτεμβριο θελω να παρω μια πολυ καλη 42διαρα

Θα ηθελα να εχει τα χαρακτηριστικα της
Philips 42PFL9704
  • 42 ίντσες, Ανάλυση 1920 x 1080p
  • Σάρωση: 200Hz Clear LCD
  • Oπίσθιος φωτισμός: Direct-LED
  • Απόκριση 1msec
  • Δυναμική αντίθεση 5000000:1
  • 1080p/24: Perfect Natural Motion Telecine B
  • Επεξεργαστής: Perfect Pixel HD
  • Νet TV, DLNA, Wi-Fi
  • Αmbilight Spectra 3
  • Aναπαραγωγή JPEG, MP3, DiVX, H.264
  • 5 HDMI, USB, Ethernet
Αλλα με usb v3 και HDMI v1.4 :SFGSFGSF:

Κοίτα δυο χαρακτηριστικά που έβαλες έτσι κι αλλιώς τα έχει μόνο η Philips άρα πετάς όλους τους υπόλοιπους εκτός: Perfect Pixel και το Ambilight που είναι πατέντες της.

Τώρα θες δηλαδή αναπαραγωγή JPG - MP3 - DivX αλλά όχι AVI και MKV??

Η απόκριση 1ms είναι μη συγκρίσιμο μέγεθος από κατασκευαστή σε κατασκευαστή άρα μην το βάζεις στις προτιμήσεις σου.

Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και σε όλους του υπόλοιπους κατασκευαστές.

Τα θεωρείς βασικά χαρακτηριστικά για μια τηλεόραση?

Κάνω edit για να συμπληρώσω ότι καλό θα ήταν να είχε και μια βίλα να την συνοδεύει, πισίνα και ένα διαστημόπλοιο μιας και την πας τόσο μακριά την βαλίτσα...

Eχει η Philips usb 3 kai HDMI v1.4?

Για αυτά θα χρειαστεί να περιμένεις 2-3-4 χρονάκια ακόμη... USB 3 δεν έχουμε δει ακόμα στους υπολογιστές, δεν το περιμένω σε τηλεόραση...

Γιατι να μην τα θεωρω χαρακτηριστικα για μια τηλεοραση brazilako?

Τοσο δυσκολο ειναι να εχει μια τηλεοραση με :

1) Hard disk
2) usb 2 (Να παιζει ολες τις μορφες που υπαρχουν)
3) εσωμαματωση Blue ray

Πιστευω οτι ειναι λογιακα αυτα που λεω

Και που το καταλαβες οτι ειναι για την βιλα μου? Και την ειρωνεία αλλoυ argentina

Last edited:
Αν υπήρχε μια που ενσωμάτωνε bluray και είχε και δίσκο, και media player, κλπ,
θα ήταν τόσο ακριβή που δεν θα άξιζε σαν αγορά, αφού θα έκανε πολλά αλλά με μέτριο τρόπο.

Γενικά με τα χαρακτηριστικά πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. H έκδοση usb δεν σχετίζεται με τον αριθμό των υποστηριζόμενων φορματ για αναπαραγωγή ταινιών από στικάκι. Οπότε usb 2 δεν σχετίζεται με την αναπαραγωγή όλων τον μορφών που υπάρχουν.

Γενικά, σε κάθε χαρακτηριστικό πέρα από τα βασικά μιας τηλεόρασης να περιμένεις ελλείψεις. Για παράδειγμα μπορεί να βρεις αναπαραγωγή ματρόσκα σε νέες τηλεοράσεις, αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...

Γιατι να μην τα θεωρω χαρακτηριστικα για μια τηλεοραση brazilako?

Τοσο δυσκολο ειναι να εχει μια τηλεοραση με :

1) Hard disk
2) usb 2 (Να παιζει ολες τις μορφες που υπαρχουν)
3) εσωμαματωση Blue ray

Πιστευω οτι ειναι λογιακα αυτα που λεω

Και που το καταλαβες οτι ειναι για την βιλα μου? Και την ειρωνεία αλλoυ argentina
Sharp bd series (http://www.hdtvlounge.net/sharp/bd-series/) + usb stick 64GB και άνω (μέχρι να βγει μπορεί να υπάρχουν 128GB usb stick) ή εξωτερικό usb hdd (δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος). Το usb λογικά θα παίζει τα βασικά formtat avi, mkv, srt κτλ. Να παίζει όλες τις μορφές είναι λιγάκι χλωμό. Εδώ τα PC μας δεν παίζουν όλες τις μορφές που υπάρχουν (αφού υπάρχουν και κάτι άκυρες), θα τις παίζει η TV???
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο σε μεγάλες διαστάσεις. Σε μικρές <30" μπορείς να πάρεις ένα all in one pc και να βάλεις tv tuner αν δεν έχει ήδη.

Αυτή τη στιγμή πολλές τηλεοράσεις έχουν μικρό ενσωματωμένο σκληρό δίσκο (π.χ. η Samsung Β650 που έχω) και παίζει αρχεία avi, mkv και με ελληνικούς υπότιτλους.

Από τότε που έχουν βγει τα DVD players δεν θυμάμαι τουλάχιστον κάποιο προσιτό μοντέλο να έχει ενσωματωμένο player πόσο μάλλον ενσωματωμένο BR. Παλιά θυμάμαι κάποιες απόπειρες εταιρειών να έχουν ενσωματωμένο VIDEO αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν τράβηξε το όλο εγχείρημα, άσε που όταν χαλούσε για κάποιο λόγο το VIDEO αναγκαζόσουν να δώσεις και την τηλεόραση μαζί για επισκευή.

Τώρα τι σχέση έχει το usb 1.3 ώστε να παίζει όλα τα formats δεν κατάλαβα ακριβώς αφού απ'ότι γνωρίζω το να παίζει τα διάφορα formats είναι θέμα decoders.

Τέλος για την ειρωνεία που ανέφερες φίλε TSIKHS, αν την κατάλαβες έτσι δεν πειράζει, απλά η αναφορά πήγαινε στις εταιρείες που κάνουν όλες περικοπές, τα προϊόντα που πουλάνε είναι ήδη πανάκριβα (κυρίως η Philips) και η ενσωμάτωση BR player και τεράστιων σκληρών δεν νομίζω να συνέφερε οικονομικά ούτε τον καταναλωτή ούτε θα αύξανε τις πωλήσεις τουλάχιστον άμεσα. Στο μέλλον ίσως το κάνουν αλλά δύσκολο το βλέπω για το άμεσο μέλλον. Οπότε προς το παρόν εννοούσα ότι είναι το ίδιο σα να ζητάς βίλα.

Αλλά φαίνεται το πήρες προσωπικά και αφού νομίζεις ότι σε έθιξα (απ'ότι φαίνεται με την άκυρη αναφορά στην αργεντινή), sorry...

Οταν λεω το Usb να παιζει ολα τα φορματ λεω τα βασικα (divX avi mp3 etc)

Πιστευω οτι η philips ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τις υπολοιπες.

Ευχαριστω και sorry Βραζιλακο

Έχω την εντύπωση ότι οι philips δεν παίζουν ματροσκα. Δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο. Νομίζω ότι οι σαμσουνγκ είναι οι μόνες που παίζουν ματροσκα, αν και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...