Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα!
Θα ενημερώσω μόλις το έχω στα χέρια μου και το δοκιμάσω φίλε Χιώτη. Θα πάει σπίτι Παρασκευή πρωί αλλά εγώ θα είμαι στη δουλεια μέχρι το βράδυ, οπότε θα ασχοληθώ το Σ/Κ.
Κατάφερα να ξεκλέψω ένα 2ωρο το μεσημέρι, ίσα-ίσα για να πεταχτώ να την στήσω και να την ρυθμίσω.
Πρώτες εντυπώσεις: αν θελετε πρώτίστως να βλέπετε τηλεόραση (όπως ήθελα εγώ) ΔΕΝ θα την πρότεινα την Samsung LT22B350EW. Ότι και να δοκίμασα με τις ρυθμίσεις (αν και τείνουν στο... άπειρο, που λέει ο λόγος) η εικόνα ουδέποτε ξεπέρασε την μετριότητα. Ειδικά τα πρόσωπα εκτός του ότι φαίνονται όλα σαν να είναι... photoshped (ακόμα και με απενεργοποίημένα τα reduction filters του mpeg) έχουν και τελείως αφύσικα χρώματα... ή θα είναι υπερκορεσμένα & καρτουνίστικα ή θα είναι χλωμά και άτονα, εννοώ δεν κατάφερα να βρω ρύθμιση που να τα δείχνει φυσιολογικά).
Όσο για τη γωνία θέασης, δεν την είδα να διαφέρει σε κάτι από τα κανονικά lcd μονiτορς των υπλογιστών... δηλαδή θέλει ίσια και με κλειστές τις γρίλλιες. Με λίγα λόγια πλήρης απογοήτευση!
Κατά τα άλλα το σέταπ δούλεψε εύκολα & απροβλημάτιστα, βρήκε με τη μια όλα τα αναλογικά και τα ψηφιακά κανάλια με την κεραία στραμμένη στον Υμηττό. Aκόμα κι αυτά που εκπέμπουν από την Αίγινα, ενώ π.χ. ένας Audio Crystal Micro-HD που αγόρασα κι έβαλα χτες σε μια Philips CRT 14άρα σε άλλο δωμάτιο βρήκε μόνο τα βασικά του Υμηττού (τελικά έπιασα και τα υπόλοιπα με εσωτερική κεραία... btw, τα χρώματα της παμπάλαιας 14άρας CRT Philips -με ή χωρίς ψηφιακό δέκτη- είναι κλάσεις ανώτερα από της Samsung).
Φίλε Χιώτη, sleep-mode έχει σίγουρα στα μενού, αλλά νομίζω όχι στο control (θα σου πω το βράδυ ή αύριο με σιγουριά). Και SCART έχει.
Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ρυθμίσεων που δεν έτυχε να δοκιμάσω στο 2-ωρο που ασχολήθηκα και να βελτιώνουν τα χρώματα, αλλά από όσο ασοχλήθηκε με´χρι στιγμής νομίζω είναι καλύτερα να κοιτάξει κάποια άλλη τηλεόραση (εγώ την πάτησα δυστυχώς). Αισθητικά και ποιοτικά πάντως δείχνει πολύ καλό!
ΥΓ. Παρμεπιπτόνυως ξέρει κανείς πως ταξινομούνται τα κανάλια στην Samsung LT22B350EW/EN... το υποτιθέμενο μάνουαλ είναι για γέλια, και δεν βρήκα και κάποια σχετική επιλογή στα μενού.