Philips 32 σε LG 42 - Τι προτείνετε?

Terminator

New member
5 November 2009
12
Καλησπερα παιδιά

Εχω την Philips 32" LCD-TV 32PFL5322/10 και λέω να πάρω μια νέα την LG 42LH3010 42'' LCD TV FULL HD
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169387
Αυτήν εδώ βασικά
Βλέπω πως είναι αρκετά φτηνό για 42αρα με Full Hd

Με προβληματίζει αυτό εδώ >>
Χρόνος Απόκρισης (G to G): 5m/s.
και έτσι είπα πριν πάω να αγοράσω κάτι να σας ρωτήσω και εσάς να μου πείτε μια γνώμη.
:ernaehrung004:

Αυτος που στο ειπε αυτο δεν ειναι και πολυ σχετικος...δεν υπαρχει τηλεοραση με πραγματικο response time 2 ms...αυτο που υπαρχει ειναι το μαρκετινγκ και η εξαπατηση του καταναλωτη με ανουσια νουμερα...

οχι φιλος,
αλλά από πωλητές έχω ακούσει πολλά

Ας πούμε όταν είχα πάει να πάρω αυτήν την tv που έχω τώρα μου τα εξηγούσε εκει και έλεγε ενα σωρό πράγματα ακομα και τα ασήμαντα για να με κάνει να το αγοράσω και οταν τον ρώτησα contrast μου ειπε 10000 και μόλις την αγόρασα το βιβλιαράκι μεσα εγραφε 7000 και επειδη τοτε ημουν και ασχετος με τα HD δεν ηξερα ας πουμε οτι υπαρχει το FUll HD και το Hd Ready (μιλαμε για πριν 2 χρονια) και ειδα εκει HD και ψάρωσα , ήταν 720p

Παιδες εγω θέλω μια καλη tv 42αρα για να βλεπω bluray ταινιες και γι αυτο απευθύνθηκα σε εσας διοτι αν παω να ρωτησω σε μαγαζι θα ακούσω ενα σωρό βλακειες επειδεη μπαινει μεσα το συμφέρον τους, ενω εδω δεν υπαρχει καποιο συμφερον

Οποτε τα 5 ms μου λετε δεν υπαρχι προβλημα

Τωρα σαν tv για bluray ταινίες είναι καλή?? μου προτείνετε ΚΑΠΟΙΑ άλλη?
Επειδη δεν θελω καθε 3s και λιγο να αγοράζω νέες tv θελω μια καλη και ας ειναι και λιγο ακριβη (οχι 1500euro xaxa :P)

Απο τοσα νηματα φιλε μου που εχουν συζητηθει σχεδον τα παντα , δεν εχεις διαμορφωσει καποια αποψη ?
Υπαρχουν και τα νηματα κατοχων των πιο δημοφιλων μοντελων...
Αν θες μια sxetika οικονομικη και καλη LCD , πας για samsung B650 , sony w500 , η αν θες να μεινεις πιο χαμηλα σε τιμη , θυσιαζοντας λιγο απο την ποιοτητα της εικονας , κοιτα την LG LH4000 ...
Αν ειναι για ταινιες κυρια και εισαι προσεχτικος με στατικες εικονες και μια panasonic plasma S10 θα σου ειναι μια χαρα και επισης οικονομικα...
Οχι τοσο καλη σε μαυρο αλλα με δελεαρ το ambilight , μπορει να σε ικανοποιησει και η 8404 της Philips....
Επιλογες υπαρχουν πολλες , τα 700 ευρω που ειδες για την 3010 , δεν ειναι και καμια ευκαιρια...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?26424

Αν θες μια σχετικα οικονομικη και καλη LCD , πας για samsung B650 , sony w5500 , η αν θες να μεινεις πιο χαμηλα σε τιμη , θυσιαζοντας λιγο απο την ποιοτητα της εικονας , κοιτα την LG LH4000 ...
Αν ειναι για ταινιες κυρια και εισαι προσεχτικος με στατικες εικονες και μια panasonic plasma S10 θα σου ειναι μια χαρα και επισης οικονομικα..

Ακριβως οπως τα λεει...κοιτα καποια απο τις παραπανω...