philips 32pf9731 vs sharp 37xd1e

Συνονοματε στην τηλεοραση οπως θα σου πουνε και οι παλιοτεροι εδωμεσα το μεγεθος μετραει. Ενταξει δεν λεω πολυ καλη η Philips αλλα αλλο 32" και αλλο 37". Το full HD σε αυτα τα μεγεθη (32-37") ειναι μαλλον δευτερευον. Η Toshiba που σου προτεινω εχει 100 Hz και πολυ καλη αποδοση στο τηλεοπτικο σημα συμφωνα με ολες τις κριτικες.

:ernaehrung004:

Συμφωνώ απόλυτα... Η Philips στις 32 ιντσες και στην τιμή που κοστίζει ειναι κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά...

Συμφωνώ απόλυτα... Η Philips στις 32 ιντσες και στην τιμή που κοστίζει ειναι κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά...

Συμφωνώ και ...διαφωνώ μαζί σου φίλε Γιώργο!
Πεταμένα λεφτά δεν είναι επ' ουδενί. Είναι η ακριβότερη αλλά και καλύτερη 32αρα (κατά την ταπεινή μου άποψη αλλά και σύμφωνα και με μη κατόχους).
Όμως αν κάποιος με τα ίδια λεφτά μπορεί να πάρει μεγαλύτερη οθόνη τότε είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιλογής ανάμεσα σε μικρότερη οθόνη/καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη οθόνη/χειρότερη εικόνα (νομίζω ότι παλαιότερα είχε ανοίξει ένα thread με τις προτιμήσεις του καθενός σε αυτό το δίλημμα).
Βεβαίως όσο μικρότερη είναι η διαφορά της εικόνας ανάμεσα σε δύο τηλεοράσεις με διαφορετικό μέγεθος, τόσο περισσότερο θα αξίζει η αγορά μεγαλύτερης οθόνης.
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι υπκειμενικά.-bye-

Βαγγέλης