Philips 32PFL 9632 ....Φωτεινα Ολα

chisenefrega

New member
6 December 2006
24
Την ειχα παρει πριν απο περιπου 5 χρονια εχοντας διαβασει εδω στο φορουμ,θεωρουνταν τοπ αλλα ειχε,οχι ολες, ενα προβλημα ,ενα ζζζζ που εκανε οταν την εκλεινες:earmuffs::earmuffs: το ...γνωστο ambibuzzing:flipout:

Φυσικα την πετυχα την καλη ,και ambibuzzing και καμενο πιχελ, και παρολο που ηθελα να την πεταξω απο το μπαλκονι την 1η μερα με τον καιρο την εκτιμησα και αποδειχθηκε σουπερ για τα δικα μου στανταρ

Σημερα λοιπον εκει που εβλεπα ξαφνικα η οθονη εγινε πολυ φωτεινη(κατι σαν αρνητικο απο φωτογραφια)

Τα γραμματα φαινονται και οι και τα καναλια και μπορω και σχετικα ευκολα να παω και στο μενου κλπ πειραξα λιγο ,φωτεινοτητα αντιθεση κλπ και παρολο που φαινεται να αλλαζει κατι τιποτα φυσικα προς κανονικο

Νομιζω οτι ειναι πολυ συγκεκριμενο το προβλημα και ειπα καταρχην να παρω μια γνωμη απο δω

ευχαριστω

βλαβη στο πανελ η στην πλακετα οδηγησης του πανελ . Ομως υπαρχει και μια πιθανοτητα να ειναι απο την κεντρικη πλακετα . Θα πρεπει να την δει ειδικευμενος τεχνικος .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Σ ευχαριστω πολυ φιλε

Την αντικατεστησα ηδη ,αλλα θα την παω οποτε βρω χρονο σε καποιο τεχνικο.

Ξερεις περιπου για τι τιμες μιλαμε?

Μην μου πει δηλαδη,κεντρικη πλακετα 560ε και η πλακετα κανει 80 ε:flipout: Λεμε τωρα,να εχω μια ιδεα

Με την ευκαιρία που έγραψες για την συγκεκριμένη βρήκα αυτό το παλιό νήμα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/11434-Philips-32pfl9632-100hz-24p-ambilight-1499Euro!!!

Πολύ καλή τιμή τότε τα 1499 ευρώ για 32" , και ήταν και Full HD (φοβερό επίτευγμα για την εποχή για 32")...:2thumb22sup:

Πώς αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε 5 χρόνια...