PHILIPS 32PFL3258H 32'' LED SMART TV FULL HD

Gizmo

New member
21 October 2013
13
Καλησπέρα σας.Συγχαριτηρια για το site σας και τις μεγιστης σημασιας γνωσεις και προτασεις που παρεχετε σχετικα με ηλεκτρονικα προϊοντα.
Ενδιαφερομαι να αγωρασω μια τηλεοραση Full HD ακριβως 32" οσο γινεται οικονομικη.Θα μπορουσα να διαθεσω maximum 350 (καθαρη τιμη χωρις εξτρα μεταφορικα-αντικαταβολη κτλ).
Επιπλεον διευκρινησεις : Τη θελω για το υπνοδωματιο ωστε να μπορω να βλεπω ανετα και ξεκουραστα τις ταινιες μου ξαπλωμενος στο κρεβατι αναπαυτικα.
Γι αυτο σκεφτομαι να την βαλω σε βαση τοιχου-"μπρατσο" ,στυλ τηλεορασεις στα ξενοδοχεια αν γνωριζετε ,και να την τοποθετησω περιπου στα 2,5m αποσταση (σε ευθεια) του μαξιλαριου-απο τη βαση στον τοιχο <ευθεια και διαγωνια προς τα πανω φυσικα>.Εχω στα υποψιν ενα καλωδιο 10m HDMI για να συνδεω την τηλεοραση με το λαπτοπ στο γραφειο μου ωστε να παιζω απο εκει ταινιες.
Ερωτησεις : -Θεωρειτε οτι αυτο το μοντελο εχει καλη αναλογια τιμης-αποδοσης;Ειναι γενικα μια καλη και ποιοτικα και σε βαθος χρονου τηλεοραση;
-Θα θελα οπωσδηποτε η τηλεοραση μου να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους-καθοτι θα τη συνδεω απευθειας με ταινιες κατεβασμενες απο το
ιντερνετ τις οποιες αναπαραγαγω με ΒSplayer ή VLC.
-Αν εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη τηλεοραση,πολυ ευχαριστως να αφουγκραστω τις αποψεις σας
-Οποιαδηποτε αλλη προταση εχετε να μου κανετε,ευχαριστως να τη δεχτω και να τη συζητησουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Κατ' αρχάς καλωσόρισες. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο χώρο σου και κοιτάζεις για 32" ?

Καταρχήν δεν χρειάζεσαι λαπτοπ για να δεις ταινία, θα παίζεις απο τη θύρα usb, 32" στα 2,5 μέτρα για 1080p είναι λίγες, μπορείς να πάς και στις 39" με αυτή http://www.skroutz.gr/s/3206693/LG-39LN5400.html η ακόμα καλύτερα στις 40" http://www.skroutz.gr/s/3181264/Sony-KDL-40R470.html και να χαρείς πραγματικά την ταινία σε full hd. Αν κολλάς στις διαστάσεις να ξέρεις ότι πλέον είναι πολύ μικρότερες απο ότι στο παρελθόν

Re: Απάντηση: PHILIPS 32PFL3258H 32'' LED SMART TV FULL HD

Ευχαριστω πολυ για το καλωςορισμα,καλως σας βρηκα κ εγω.Κανατε πολυ ευστοχα σχολια παιδια κ ευχαριστω γι αυτο.Οντως,αυτο για το USB ισχυει περα για περα.Ο περιορισμος ειναι οτι θεωρω οτι ειναι βολικες για τα δικα μου μετρα οι 32"...απλα αυτο...δεν υπαρχει αλλος προφανης λογος...οποτε θα προτεινατε βαση αυτου να ψαξω για τα αντιστοιχα μοντελα που προτεινετε,απλα σε μικροτερες απλα ιντσες (32") ... ; Θεωρειτε δηλαδη οτι η Philips που προτεινα δεν ειναι κ τοσο καλη με βαση την τιμη της; Ευχαριστω πολυ

Κοίτα, για την απόσταση θέασης και τη χρήση που αναφέρεις θα ήταν καλό να κοιτάξεις για 46"-47". Επειδή όμως υπάρχει ο περιορισμός στο budget πάρε τουλάχιστον 40".

Εγώ σου προτείνω να πάρεις μεγαλύτερη, γιατί θα σου είναι πιό βολική στα μάτια:2thumb22sup: Ειδικά η Sony στις 40" δεν έχει καμία σχέση με την Philips στις 32". Δε χρειάζεται να με πιστέψεις, πάρε ένα στικάκι με 2-3 ταινίες στα 1080 και πήγαινε να τις δοκιμάσεις, μέτρα 3 μεγάλα βήματα απ την κάθε μία δες και κρίνε μόνος σου:hmmmm:

Σε 37" εστω κατι πολυ καλο μεχρι 350 ;; .... θα χω πτυσσομενο βραχιωνα για βαση,ισως δεν ειναι 2,5 μετρα αλλα 2. (Υπαρχουν κ λογοι ανωτερας βιας που δε μπορω να φτασω σε 40,43 ινστες δυστυχως).Ευχαριστω πολυ παντως

Ανωτέρας βίας, δηλαδή ? :smile: Σε 32" και 37" το "να μπορω να βλεπω ανετα και ξεκουραστα τις ταινιες μου ξαπλωμενος στο κρεβατι αναπαυτικα" δεν ισχύει.

χαχαχαχα δηλαδη οικογενειακες ιντριγκες-μουρμουρες ... καθοτι ειμααστε καπως συντηρητικοι οικογενειακα στις τηλεορασεις...στο σαλονι πχ εχουμια μια απλη HD 32" ... για σαλονι μιλαμε τωρα....η ειδηση της αποκτησης 40 ή και ανω ιντσων,καθαυτω για την παρτυ μου ..θα σκασει σα βομδα συντηξης-σχασης !! .... γι αυτο λεω 32" ... το πολυ 37..και πειτε μου ποια θεωρειτε οτι ειναι η ιδανικη αποσταση που μπορω με 37 ιντσων να απολαμβανω Full HD εικονα(οσο γινεται) και σε ποιο υψος απ το πατωμα..αν υπολογισουμε οτι το κρεβατι ειναι 50cm σε υψος γιατι πρακτικα δεν εχω περιορισμο στην αποσταση .Βεβαια κ ο βραχιωνας απ οτι διαβασα για εναν καλο που βρηκα μου επιτρεπει 20μοιρες κληση πανω ή κατω.. ...οπου θελω εγω θα βαλω τον βραχιωνα στηριξης στον τοιχο.(απλα θεωρουσα εσφαλμενα τα 2,5 μετρα μια χαρα) :P

Last edited:
Με 37" για να δεις ταινία θα πρέπει να κάθεσαι το πολύ στο 1,5 μέτρο. Πάρε μια μεγαλύτερη, έστω και αν ρισκάρεις να στη "κλέψουν" για το καθιστικό σε λίγο καιρό... ;)

χαχαχαχα μη το γελας καθολου....θα πεσει αετονυχιά σε καμια περιοδο που ισως λειπω πουθενα εκδρομη......οποτε κραταω προς το παρον το 1,5 μετρο και βλεπουμε :P .Μπορεις ρε φιλαρακι Μιχαλη, για να μη σε κουραζω αλλο να μου προτεινεις μερικες καλες 37"αρες τηλεορασεις μεχρι 350 να χω υπ'οψην μου??? :)

Για αυτό σου έγραψα τις διαστάσεις. Οι 40" τώρα είναι ίδιες σε μέγεθος με τις 37" πρίν λίγα χρόνια. Δε θα πάρουν χαμπάρι :Banane0:

Προτιμώ να μην σου προτείνω 37", κυρίως γιατί είναι ακριβότερες από όσες έχουν αναφερθεί προγουμένως σε μεγαλύτερο μέγεθος... :smile:

Πωωω....κοιτα να δεις τριπακι αυτο..... σκληρο ποκερ καταντησαν οι ινστες στις τηλεορασεις .... :P

Για πειτε ρε παλικιαρια για αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/3046596/Panasonic-TX-L39B6.html ... προσιτη τιμη αρκετα.... αξιζει να την παρω και να την παρουσιασω σα 37" ??? :P κανεις δε προκειται να καταλαβει οτι κλεβω 2" ;)

Last edited by a moderator:
Εχει θεματάκι με το usb που πρέπει να είναι FAT32 οπότε δεν θα μπορείς να βλέπεις αρχεία μεγαλύτερα απο 4GB. Αφου ασχολείσαι με το σπορ ξέρεις ότι πλέον πολλά αρχεία είναι μεγαλύτερα και στο μέλλον περισότερα. Είναι αμαρτία να μη δωσεις τα παραπάνω 50-60 ευρώ για κάτι πραγματικά καλύτερο που θα το χαρείς για χρόνια

Εχεις δικιο Duck ....πφφφφ...καλως τοτε ... θα το σκεφτω ενδελεχώς το πραγμα..... ευχαριστω παρα πολυ και παλι

Α παιδια...και κατι τελευταιο προς το παρον.... οταν βρω τελικα μια τηλεοραση που να πληρει τις προδιαγραφες μου,πως θα ξερω αν υποστηριζει αρχεια .avi .mkv. και mp4 ?? και επιπροσθετα αν υποστηριζει αρχεια .srt για υποτιτλους, και αν οντως υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους ???? :/ στα περισσοτερα site καταστηματων βλεπω οτι δεν αναφερουν τετοια λεπτα θεματα ......

Last edited by a moderator:
Μπορείς να πας ο ίδιος σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις. Σε LG και Samsung πάντως δύσκολα θα έχεις πρόβλημα με προβολή ταινιών κλπ αφού έχουν τους καλύτερους ενσωματωμένους players.