Philips 32PFL5604H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 32PFL5604H - Μπράβο Philips!

Θα σε καλεσω σπιτι μου να δεις την W4000 σε οικιακο περιβαλλον , τοτε θα αλλαξεις γνωμη...-bye-

Θα σε καλεσω σπιτι μου να δεις την W4000 σε οικιακο περιβαλλον , τοτε θα αλλαξεις γνωμη...-bye-

ΟΚ Πρωτα στο δικο του και μετα στο δικο μου και δηλωστε για κριτες οσοι θελουν οι tv θα ειναι σε ολα στο 50% η με ρυθμισεις γιατι εγω δεν την εχω πειραξει καθολου?:grandpa:

Μακάρι να είχαμε τους πόρους να κάνουμε κανονικό συγκριτικό για αυτό το θέμα: 1 τηλεόραση από την κάθε μάρκα, χωρίς να φαίνεται η μάρκα της, και όλες να παίζουν το ίδιο κανάλι... Πως είχε κάνει το περιοδικό ήχος στην CES 2007 για την κατανάλωση;

Απάντηση: Re: Philips 32PFL5604H - Μπράβο Philips!

...... (που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφορεί στις μέρες μας τέτοια τηλεόραση) ...

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=panasonic+X10

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=lg+pq

Κατάλαβες τώρα????....;).....-bye-

Δεν είναι όλα τα πορτοφόλια ίδια και σε αυτή την τιμή (κατά τη γνώμη μου), αν πάρει κάποιος LCD είναι σαν να πετάει τα λίγα λεφτουδάκια, που με κόπο μπορεί να διαθέσει για αγορά τηλεόρασης, στα σκουπίδια.

Μα δεν έπαιζε καλά... :blush:
Εκτός του ότι μπορούσα να μετρήσω τα πίξελ από το 1 μέτρο, είχε έντονο flickering και σπασμωδική κίνηση. :chinscratch:

Απάντηση: Philips 32PFL5604H - Μπράβο Philips!

Και τι έπαιζε καλύτερα σε αυτή την κατηγορία τιμής????

Τα pixel πραγματικά φαίνονται από το 1 μέτρο, σε όλες τις 1024Χ768, δεν έχει πει κανείς ότι δεν φαίνονται, οπότε αν βλέπει κανείς από τόση απόσταση σίγουρα θα είναι ενοχλητικά.

Για το flickering και τη σπασμωδική κίνηση, ξέρεις πολύ καλά, δεν είσαι κανένας άσχετος, σε ράφι καταστήματος την έβλεπες με ότι αυτό συνεπάγεται, στην ΡΧ80, 149 κάτοχοι που την έχουν στο σαλόνι τους δεν έχουν αναφέρει κάτι και τουλάχιστον για την Panasonic η κίνηση είναι το καλύτερο από τα χαρακτηριστικά της.

Υ.Γ.: Βάλε κατα νού, οποιοδήποτε μοντέλο LCD σε αυτή την κατηγορία τιμής, με την αγορά τηλεόρασης πρέπει να δίνουν και δραμαμίνες δώρο....εγώ θα τις χρειαζόμουν, άλλοι μπορεί όχι...

Καλημέρα...-bye-

Re: Απάντηση: Philips 32PFL5604H - Μπράβο Philips!

Συμφωνα με τον ISF για την καλη εικονα μιας τηλεορασης μετρανε...

1-Αντιθεση
2-Χρωματικη ακριβεια
3-Χρωματικος Κορεσμος
4-Αναλυση

Αφου στα 3 πρωτα ολες οι Philips υστερουν απο λιγο εως πολυ (ειδικα στην αντιθεση) ειναι αδυνατο ποτε να εχουν σωστη εικονα.
Για προσκαιρους εντυπωσιασμους σε περιβαλλον καταστηματος (δηλαδη υπερφωτισμενο και με ολες τις τηλεορασεις να παιζουν με στανταρ=λαθος ρυθμισεις) σιγουρα κανουν παντως.

Θα συμφωνήσω ότι η πλειοψηφία των μοντέλων της philips υστερεί σε αντίθεση και τα υπόλοιπα, αλλά η 9803 νομίζω έχει καλή αντίθεση και δεν είναι πολύ κακή στα υπόλοιπα. Εννοείται ότι δεν θα δεις κάτι εντυπωσιακό αν το πάνελ πνίγει τα πάντα...

Απάντηση: Re: Philips 32PFL5604H - Μπράβο Philips!

Θα συμφωνήσω ότι η πλειοψηφία των μοντέλων της philips υστερεί σε αντίθεση και τα υπόλοιπα, αλλά η 9803 νομίζω έχει καλή αντίθεση και δεν είναι πολύ κακή στα υπόλοιπα. Εννοείται ότι δεν θα δεις κάτι εντυπωσιακό αν το πάνελ πνίγει τα πάντα...

Γι' αυτής λες Γιώργη???.... http://www.skroutz.gr/s/54492/Philips-42PFL9803H-42''.html ..... βγαίνει και σε 47???

Μα εννοείται ότι δεν είναι μοντέλο για αγορά! Νομίζω καμία philips δεν είναι... :flipout: Με αυτά τα λεφτά πας για κούρο, δεν νομίζω να το συζητά κανείς.
Αλλά τη είδα πρόσφατα, και ανεξαρτήτως τιμής νομίζω έχει την μεγαλύτερη λεπτομέρεια τουλάχιστον από Α856, Α756, Χ4500 και Χ10 που ήταν δίπλα.
Τώρα αν αξίζει τόσα για την λεπτομέρεια της "λεπτομέρειας"; Εγώ δεν θα τα έδινα...
[Εγώ θα ψηθώ εντελώς άμα δω SPVA πάνελ φαντάζομαι... :flipout:]

εχει κανεις ιδεα με τι panel παιζει η Philips?

εχει κανεις ιδεα με τι panel παιζει η Philips?

Σε μερικες τα πανελ ειναι LG αλλα σε αρκετα μοντελα σειρα 7 και 9 χρησιμοποιουνται και AU Optronics.
Στα φθηνα μοντελα (σειρα 3 και 5) χρησιμοποιουνται και Chi Mei (CMO).

Σαν κατοχος philips (42pfl9732) εχω να πω πως οντως το μαυρο δεν ειναι στα ... φορτε τους. Τηλεοπτικα καναλια βλεπω ελαχιστα αλλα ουτε γι αυτο θα ελεγα πως ειναι πολυ καλη... παντως χαιρομαι να βλεπω blu-ray χωρις να εχω καταλαβει κανενα προβλημα στην κινηση η στα χρωματα της.

Βεβαια το να παρακολουθεις ενα εργο στην οθονη (εννοω blu-ray/dvd) δεν ειναι απλα αριθμοι/τιμες/λογοι αντιθεσης κλπ, πιστευω πως ειναι και η συνολικη αισθηση που σου αφηνει η εικονα που βλεπεις. Απλα οταν νυχτα βλεπω ταινια με το ambilight ειναι το κατι αλλο (ξερετε αυτο το μαραφετι τελικα μαλλον ξεγελαει το ματι μας και νομιζουμε οτι βλεπουμε πολυ βαθυτερο μαυρο) τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω.

Ολα τα παραπανω φυσικα στα δικα μου ματια και μονο, γιατι αλλα του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας...-bye-

Καλησπέρα και από εμένα. Μήπως κατάφερε κανένας να εμφανίσει ελληνικούς υπότιτλους σε avi αρχεία μεσω USB;

Φιλοι μου εχω την συγκεκριμενη TV 2 μηνες ´περιπου και αντιμετωπίζω προβλημα με την αναπαραγωγη ταινιων απο το usb... ξαφνικα σταματησαν να παιζουν μετα το τελευταιο update (20-9-2009) σημειωνεται οτι πριν το update οι ταινίες έπαιζαν κανονικα.... κανω κατι λαθος η κατι πρεπει να ρυθμισω και που.?> Ευχαριστω προκαταβολικα

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Οντως η 32αρα σειρας 5 της philips ειναι πολυ καλη κυριως για τα λεφτα της.Επειδη το σκεφτομαι αξιζει καποιος να επενδυσει τα παραπανω χρηματα(σχεδον διπλα λεφτα) για να αγορασει την αντιστοιχη της σειρας 8 η και 9(για κρεβατοκαμαρα με χρηση κυριως τηλεοπτικου σηματος αντε και dvd/bd?).Ξερω οτι το ambilight ειναι εκπληκτικο εφε αλλα περαν τουτου(πχ ασυρματη δικτυωση με το πι-σι που εχει η σειρα 8 και 9) καθως και η διαφορα στην ποιοτητα αξιζουν τα εξτρα χρηματα?

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Οντως η 32αρα σειρας 5 της philips ειναι πολυ καλη κυριως για τα λεφτα της.Επειδη το σκεφτομαι αξιζει καποιος να επενδυσει τα παραπανω χρηματα(σχεδον διπλα λεφτα) για να αγορασει την αντιστοιχη της σειρας 8 η και 9(για κρεβατοκαμαρα με χρηση κυριως τηλεοπτικου σηματος αντε και dvd/bd?).Ξερω οτι το ambilight ειναι εκπληκτικο εφε αλλα περαν τουτου(πχ ασυρματη δικτυωση με το πι-σι που εχει η σειρα 8 και 9) καθως και η διαφορα στην ποιοτητα αξιζουν τα εξτρα χρηματα?

Οτι και να σου πει κανεις ειναι αυστηρα προσωπικη σου υποθεση. Εγω θα σου ελεγα να τις δεις ολες να παιζουν το ιδιο υλικο και μετα καταληγεις.
Και κατι ακομα. Ειναι σαφες οτι τα καλουδια που μεταμορφωνουν την εικονα δεν ειναι top στις σειρες 3 και 5 ενω η ποιοτητα εικονας σκαρφαλωνει οσο παμε προς τα πανω σειρα 8 και μετα 9 αλλα και παλι αλλο 9664 αλλο 9704. Επαναλαμβανω μοναδικος κριτης το ματι σου.
Νικος