Philips 32PFL5605H ή κάποια άλλη?

apotsi

Established Member
29 July 2008
281
Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για την Philips 32PFL5606H, αλλά χρησιμοποιώντας την αναζήτηση του forum, δεν την βρήκα πουθενά. Τί παίζει; Είναι καλή;

Την θέλω για την κρεβατοκάμαρα και για να μπορεί να παίξει σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους srt. Είναι καλή τιμή τα 399 που την έχουν βγάλει ή πιστεύετε ότι με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο;

Re: Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ θα πήγαινα σε ένα Media Markt και θα δοκίμαζα με ένα usb stick.
Δοκίμασα χτες το EPG και δουλεύει, αλλά υπότιτλους δεν δοκίμασα.
Στο media markt (τουλάχιστον στο Μαρούσι που πήγα εγώ), έχουν τα χειριστήρια στις τηλεοράσεις, και επίσης παίζουν και τηλεοπτικό.
Βέβαια δεν θυμάμαι να είδα σειρά 5000, 6000 και 7000 είδα...

Την έχει στα MediaMarkt στο σημερινό φυλάδιο που βγήκε στα 399 . Θα κάνω μιά βόλτα να δοκιμάσω.

Μέχρι αυτά τα λεφτά, πιστεύετε ότι κάποια άλλη τηλεόραση είναι καλύτερη/πιό τίμια λύση;

Με ενδιαφέρει να είναι/έχει:
1. Full HD,
2. Καλό media player,
3. 32 ή 37 ιντσών,
4. USB2 (για ταινίες)

Re: Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλό media player (για τηλεόραση) θα βρεις στις samsung. Οι Philips δεν αναπαράγουν αρχεία που περιέχουν DTS.

Δεν κάνεις την ερώτηση στην κατηγορία αγοράς νέας τηλεόρασης καλύτερα;

Κάποιο μοντελάκι έχετε με αυτά τα χαρακτηριστικά; Και με αυτό το ταβάνι τιμής;

Yperion για χρήση αποκλειστικά ως μόνιτορ με γραφικά/εικόνες, ποιά απο τις δυο αυτές θα έλεγες;
Βάζω στο συγκριτικό και δυο ακόμη ~ 400:
LG 32LD550 περυσινή με ccfl
Panasonic TX-L32U3 με ips επισήμως γιατι στις LG μάλλον MVA παίζει στις 32".
Η τελευταία δέν έχει τα ρυθμιστικά σαν της LG/Samsung για καλιμπράρισμα.

Με ενδιαφέρει απο εικόνα, μαύρο και γωνίες θέασης...
Αλλα θέλουμε και design γιατι θα έχει ρόλο παρουσίασης σε πελάτες.
Απο design ήθελα την 6510 λευκή αλλά ξεφεύγει εντελώς, και η LV4500 με το λεπτό σαγρέ πλάισιο καλή,άν εξαιρέσεις τη ψευτοξύλινη φάσα κάτω...

Re: Απάντηση: Philips 32PFL5605H ή κάποια άλλη?

Κάποιο μοντελάκι έχετε με αυτά τα χαρακτηριστικά; Και με αυτό το ταβάνι τιμής;

Αν και στα προαπαιτούμενα γράφεις για FullHD, δες κι αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/344276/Samsung-LE32D400-32.html

Νομίζω ό,τι πρέπει για υπνοδωμάτιο, USB που παίζει τα πάντα και special τιμή.

Έλεγα ότι αφού θα την πάρω που θα την πάρω και αφού πού και πού θα βάζουμε και ταινιούλες, να την έπαιρνα FullHD. Καλή τιμούλα έχει, αλλά μάλλον γι' αυτό την έχει. Επειδή δεν είναι FullHD.

Yperion για χρήση αποκλειστικά ως μόνιτορ με γραφικά/εικόνες, ποιά απο τις δυο αυτές θα έλεγες;
Βάζω στο συγκριτικό και δυο ακόμη ~ 400:
LG 32LD550 περυσινή με ccfl
Panasonic TX-L32U3 με ips επισήμως γιατι στις LG μάλλον MVA παίζει στις 32".
Η τελευταία δέν έχει τα ρυθμιστικά σαν της LG/Samsung για καλιμπράρισμα.

Με ενδιαφέρει απο εικόνα, μαύρο και γωνίες θέασης...
Αλλα θέλουμε και design γιατι θα έχει ρόλο παρουσίασης σε πελάτες.
Απο design ήθελα την 6510 λευκή αλλά ξεφεύγει εντελώς, και η LV4500 με το λεπτό σαγρέ πλάισιο καλή,άν εξαιρέσεις τη ψευτοξύλινη φάσα κάτω...

Για γωνια θεασης πας σε IPS (αρα LG , Panasonic) αλλα αυτα τα πανελ δεν εχουν καλο μαυρο οπως τα S-PVA που ομως υστερουν σχετικα σε γωνια θεασης! Μπερδεμα δηλαδη.

Επειδη βαζεις και το θεμα το design μαλλον προς LV4500 θα ελεγα που εχει μοντερνο design χωρις ομως να "φατσαρει" οπως μια ασπρη 6510 (ισως το ασπρο χρωμα σε μια παρουσιαση να επιδρα αρνητικα).

Καλά η 6510 θα ταίριαζε με όλο το setup, αλλα και αυτή έχει τα θεματάκια της πέρα απο τη τιμή..
Και εγώ προς την LV4500 κλίνω, απλά οι "led" πέρα απο ανομοιομορφία κλπ, χάνουν κ σε γωνία θέασης σε σχέση με τις ccfl.
Επιπλέον δέ ξέρουμε τί πάνελ βάζουνε οι εταιρίες στα μικρά μοντέλα. Και η Σαμσουγκ αντι για δικά τη SPVA βάζει κάτι της AUO και η LG κάτι MVA... Μόνο η Πανασόνικ υποτίθεται οτι είναι IPS, αλλά χωρίς ρυθμίσεις lol..
Μήπως τελικά η περυσινή 32LD550 που έχει και 10μπιτο πάνελ wgccfl είναι η λύση;
Μπέρδεμα και σε τιμές δυσανάλογες του προιόντος..

Φίλε υπάρχει thread για την Philips, απλά είναι λίγο παλιό.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1260789#post1260789

Εγώ που την έχω, δεν τη χρησιμοποιώ για media player, καθώς έχει πολλά θεματάκια... Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μετανιώσει για τον χρόνο που την πήρα (6/2010) και τα χρήματα που έδωσα τότε, αλλά στα 400 η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.

Ωραίος... η Philips είναι πλέον off the table, και μάλλον λόγω και του Media Player που ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλός, πάμε σε Samsung. Καμιά άλλη ιδέα εκτός της LE32D550 έχουμε ή αυτή είναι μονόδρομος;

Αυτή κάνει downmix DTS σε stereo ? Ή αν βάζω μιά ταινία απλά δεν θα ακούω τίποτα;
Γενικότερα, ο media player της είναι καλός; Αλλά από ό,τι βλέπω τώρα, η οικονομική διαφορά δεν είναι τρελή. για 30 παραπάνω δηλαδή προτιμώ την Samsung, που απ' όσο έχω ακούσει ο media player της παίζει τα πάντα (και τα κοάλα).

Re: Απάντηση: Philips 32PFL5605H ή κάποια άλλη?

DTS μόνο η Samsung υποστηρίζει.
Δε θα ακούς ήχο στην LV.
Τώρα αν έχει optical έξοδο και σε ανάλογο ηχοσύστημα βγάζει ήχο δε το ξέρω πρέπει να το ψάξεις.

Για την κρεβατοκάμαρα την θέλω. Ευχαριστώ πολύ. Την παρήγγειλα ήδη.