Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και κατέληξα στις παρακάτω, που για τα μάτια μου είναι οι καλύτερες τόσο σε ψηφιακό σήμα όσο και σε HD περιεχόμενο.

Έξυπνη εικόνα: Προσωπική
Αντίθεση: 70
Φωτεινότητα: 50
Χρώμα: 58
Ευκρίνεια: 2
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Απόχρωση: Συνήθης
Συνήθης Χρωματισμός:
Κόκκινο: 120 , Πράσινο: 102 , Μπλε: 78

Pixel Plus HD:
HD Natural Motion: Μέγιστο
100 Hz Clear LCD: Ανοικτό
Προηγμένη ευκρίνεια: Κλειστό
Δυ/κη αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Ελάχιστο
Gamma: 2

Λειτουργία PC: Κλειστό
Φωτοαισθητήρας: Ανοιχτό
Φορμά εικόνας: 16:9
Άκρα οθόνης: 8

Επιμένω να λέω ότι για τα λεφτά της είναι μια πολύ τίμια αγορά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-bye-

Τα θέματα στην κατηγορία αυτή αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μοντέλα που αναγράφονται στο τίτλο του θέματος και φέρουν τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', ως εκ τούτου το παρόν θέμα αφορά την PFL5605H.

Για έρευνα αγοράς, συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων κ.λ.π., παρακαλώ να ανοίγετε νήμα με τις απορίες σας στη κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης , έτσι θα υπάρχουν σ ένα νήμα οι απόψεις που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χρειάζεται κάποιος να σας απαντάει σε διάφορα νήματα που έχουν εκδηλωθεί απορίες σας ;)

Ως εκ τούτου τα post του apotsi και οι απαντήσεις που δόθηκαν έγιναν νήμα Philips 32PFL5605H ή κάποια άλλη? και μεταφέρθηκαν στην παραπάνω κατηγορία για συζήτηση.

Last edited:
Μετά από 15μηνη χρήση της 32αρας 5605 μου,με καθημερινή τουλάχιστον 4ωρη λειτουργία σε συνθήκες υπνοδωματίου, με μόνο τηλεοπτικό DIGEA σήμα και 2-3 dvd ανά μήνα, συνεχίζω να είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Χωρίς την διάθεση παινέματος των πρώτων ημερών στο "καινούργιο κοσκινάκι" μου (δεν είναι πλέον καινούριο, άλλωστε) τα μάτια μου
καθημερινά βλέπουν φωτεινή,με χωρίς ίχνος clouding,ευκρινέστατη τηλεοπτική εικόνα (μιλάω για τις 32 ίντσες-παραπάνω δεν ξέρω τι γίνεται...)
Ακόμη και το δύσκολο,λειτουργικά, τηλεχειριστήριό της συνήθισα...

Υ.Γ. Σκόρδα να μη την ματιάσω γιατί η καταγωγή της, εξακολουθεί να
μη με "εμπνέει" (εννοώ την αξιοπιστία της σε βάθος χρόνου)

Γιατί δεν υπάρχει αξιοπιστία σε βάθος χρόνου;
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Όχι Γιώργο. Αυτό όμως που διαπιστώνω, παρακολουθώντας threads βλαβών είναι οι κουτές βλάβες-κουσούρια (που συνήθως οδηγούν ακόμη και σε παροπλισμό τους) συσκευών που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι
φτιαγμένες "αλλού". Οι εταιρίες φτιάχνουν ανά τον κόσμο εργοστάσια για το δικό τους (και μόνο) οικονομικό όφελος, υποβιβάζοντας την ποιότητα κι αξιοπιστία των προιόντων τους. Την Philips μου, λοιπόν, θα την ήθελα ολλανδική, την Panasonic μου ιαπωνική, το Lada μου ρώσικο κλπ.
Δεν πείθομαι, για παράδειγμα, πως το σλοβάκικο tuner των panasonic tv είναι καλύτερο από το αντίστοιχο ιαπωνικό (από πότε μάθανε οι Σλοβάκοι να φτιάχνουν- ή να συναρμολογούν έστω, ηλεκτρονικά ?? )

YΓ. Ακόμη δεν ξεκίνησαν να κατασκευάζονται οι "κινέζικες" Philips και
λοιδωρούνται και χλευάζονται.
Ο κόσμος δεν είναι κουτός και καταλαβαίνει.... -bye-

(από πότε μάθανε οι Σλοβάκοι να φτιάχνουν- ή να συναρμολογούν έστω, ηλεκτρονικά ?? )

Mε αυτό το σκεπτικό, αν πέσεις σε ιαπωνικό κομμάτι που συναρμολογήθηκε από νεο-προσληφθέντα εργάτη, την έβαψες... :flipout:

Δε λειτουργεί έτσι η βιομηχανία, φίλε CASPER...

YΓ. Ακόμη δεν ξεκίνησαν να κατασκευάζονται οι "κινέζικες" Philips και
λοιδωρούνται και χλευάζονται.
Ο κόσμος δεν είναι κουτός και καταλαβαίνει.... -bye-

O "χλευασμός", δεν έχει να κάνει με την κατασκευή/συναρμολόγηση σε κινέζικα εργοστάσια (άσε που οι Κινέζοι μπορεί να διατηρήσουν και κάποιες ευρωπαϊκές γραμμές παραγωγής για την εδώ αγορά), αλλά με το γεγονός πως οι Philips δεν θα αποτελούν πλέον δημιουργήματα της μητρικής εταιρείας, με το R&D και τον σχεδιασμό τους να γίνονται από τους Κινέζους...

O "χλευασμός", δεν έχει να κάνει με την κατασκευή/συναρμολόγηση σε κινέζικα εργοστάσια (άσε που οι Κινέζοι μπορεί να διατηρήσουν και κάποιες ευρωπαϊκές γραμμές παραγωγής για την εδώ αγορά), αλλά με το γεγονός πως οι Philips δεν θα αποτελούν πλέον δημιουργήματα της μητρικής εταιρείας, με το R&D και τον σχεδιασμό τους να γίνονται από τους Κινέζους...

Αυτά θα τα δούμε από του χρόνου. Τα μοντέλα του 2011 είναι κλασσικά philips...

Mε αυτό το σκεπτικό, αν πέσεις σε ιαπωνικό κομμάτι που συναρμολογήθηκε από νεο-προσληφθέντα εργάτη, την έβαψες... :flipout:

Δε λειτουργεί έτσι η βιομηχανία, φίλε CASPER...

Για να μπει ιάπωνας εργάτης στη γραμμή συναρμολόγησης, φαντάζομαι
πως-μεταξύ πολλών άλλων-θα του έχουν μετρήσει τον στατικό ηλεκτρισμό στα ακροδάχτυλα, ίσως και τους βιορυθμούς του, ακόμη.
Άσε που αν αστοχήσει υλικό...... χα-ρα-κι-ρι.....!!!! :behead: