Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αποκλείεται, γιατί το εμφανίζει σαν σοβαρό μειονέκτημα. Και αυτό λείπει από το 95% των τηλεοράσεων.

Αποκλείεται, γιατί το εμφανίζει σαν σοβαρό μειονέκτημα. Και αυτό λείπει από το 95% των τηλεοράσεων.
Αν κρίνω από εδώ μάλλον δεν αποκλείεται

Δίκιο έχεις. Τελικά είναι εκπομπές στην Αγγλία σε DVB-T2.
Για τους Εγγλέζους είναι όντως μειονέκτημα...

Απάντηση: Re: Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι εννοεί ο ποιητής με το "No Freeview HD tuner";
Πέρα που το ακούω πρώτη φορά, έρχεται και σε αντίθεση με τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης.
Δηλαδή δεν πιάνει επίγειο ψηφιακό HD; Γίνεται αυτό; (Νομίζω όχι...)
Επίσης, σε εμένα δεν εμφανίζεται κανένα διάγραμμα...

(Το ότι προσπαθεί να μειώσει την τηλεόραση αντί να την κρίνει δεν χρειάζεται να το πω εγώ, είναι εμφανές. Δεν είδα και όνομα, ξέρει κανείς ποιος είναι; )

Μήπως τ´ άλλα: No internet capability or divx και not dlna compliant.... Μήπως του τα 'ταξε κανείς και δεν του τα ´δωσε ??? Για αυτά τα features πρέπει-σύμφωνα με τα επίσημα λεχθέντα από την philips-να αγοράσεις την 7605.Αν αυτό,τώρα,συμφέρει από οικονομική άποψη είναι άλλο θέμα-συζήτηση.

Υ.Γ. Τι ?? Δεν έχει το AUDI ραδιο-cd στο βασικό εξοπλισμό ?? Θα πάρω,τότε,ΚΙΑ....
Υ.Γ.2 Το VFM δεν μετράει πάντα και σ' όλα....

Anyway.Εγώ πάντως,από ένστικτο κυρίως ορμόμενος,και όχι τόσο ορθολογιστικά,από σήμερα κατέχω την 32αρα 5605 στην κρεβατοκάμαρά μου.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.Στη 2ωρη,όμως,μέχρι στιγμής ενασχόλησή μου μαζί της,επιβεβαιώνω τα από άλλα μέλη ήδη λεχθέντα.Δύσχρηστο αλλά όμορφα σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο καθώς και μεγάλος χρόνος απόκρισης στην αλλαγή καναλιών.Καθ' όσον δεν είμαι "πλήρως διαβασμένος" -ίσως μάλιστα ημιμαθής-καθώς και προερχόμενος από CRT,δεν θα προκαλέσω λέγοντας μεγάλα λόγια.Στα χαρτιά(διαγράμματα-τριαξονικά συστήματα-tests-reviews-μετρήσεις κλπ.) ενδεχομένως να υπάρχει θέμα. Στην πράξη,όμως(στα μάτια μου)και γι αυτό που την προορίζω-DIGEA- είμαι ικανοποιημένος κατά 95%,τουλάχιστον.Όντας,από τώρα,ο πιο αυστηρός κριτής της θα σας ενημερώσω αμερόληπτα μόλις περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.Ίσως μάλιστα και σε απόδοση παρέα με blu-ray.

Y.Γ. Η "assembled in Poland" καταγωγή της,εξακολουθεί,για μένα να αποτελεί θέμα.Σίγουρα η Ολλανδική,σε όποια χώρα θα διατίθεται,θα είναι καλύτερη.Επί του παρόντως εύχομαι να διαψευστώ......

Γενικά ο reviewer δεν ήταν και τόσο γνώστης...
Αν είχε το θάρρος της γνώμης του, θα είχαμε ένα όνομα...
Έχει γράψει τουλάχιστον 1 ανακρίβεια... :flipout:

[Edit: βρήκα όνομα, είναι στα σχόλια...]

Last edited:
Philips 52PFL5605H Review:

philips5605h_small1.jpg

Standard picture preset.

philips5605h-foer-1.jpg

cinema picture preset

philips5605h-efter-1.jpg

Calibrated picture preset

philips5605h-efter-2.jpg

Black level
Out-of-Box.....0.06 cd/m2
After calibration...0.03 cd/m2

Contrast ratio
Out-of-Box.....5250:1
After calibration...4300:1

Conclusion
Philips 5605H has some basic USB multimedia features but no internet functionality or DLNA. Inputs are pointing downwards which is positive but the new remote is not fantastic and the buttons are too small in my opinion.

An interesting thing about the 5605H is that it has a backlit LED system. And even though Philips hasn’t incorporated local dimming the LED system ensures pretty much perfect backlight homogeneity, which is very positive. It also ensures very low energy consumption.

The default picture settings on 5605H are too extreme and pictures are oversaturated. Too many dynamic circuits are enabled and calibration is needed. We managed to get more accurate picture quality but 5605H never allowed us to get proper color accuracy. Black depth on the other hand is pretty good, and response time above average compared to other LCD-TVs.

Besides the color reproduction and gamma that is not 100 % accurate, 5605H has a lot of positive picture characteristics and it is without doubt an improvement over last year’s 5604H model. It’s not competing with more expensive models, but you can expect a pretty decent mid-range performance by the 5605H series from Philips with a fair price tag.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/259569/Philips-52PFL5605H-52''.html

The SD picture quality is fair. Detailing is not fantastic and the pictures are processes by Philips even with the picture settings set to off. This gives some SD content an artificial look. Scaling is average.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235

Για οσους ενδιαφερονται για το τηλεοπτικο σημα...μετρια πραγματα...

Ε, μην σε αφήσω παραπονεμένο μιας που βγήκες για ψάρεμα...
Να γυρίσεις με άδειο καλάθι, δεν λέει... :flipout:

Πάντως τώρα που αγόρασα φθηνή πλάσμα, και έκανα συγκρίσεις σε SD, νομίζω ότι άρχισα να καταλαβαίνω τι ονομάζουμε "φυσική" εικόνα: την θολή χωρίς λεπτομέρεια εικόνα. Όταν το SD το βλέπουμε όπως είναι, τότε είναι "υπερεπεξεργασμένο"... :flipout:

Παιδια, μια ερωτηση για την 40PFL5605H.
Γιατι δεν μπορω να βρω το σημα του DVD, που ειναι συνδεδεμενο με Scart ? Χρειαζεται καποια ρυθμιση ?

Re: Απάντηση: Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υποθετω οτι στην παλια τηλεοραση το DVD δουλευε?

Δοκιμασε αλλο καλωδιο και αν δεν βλεπεις παλι τιποτα μαλλον εχει προβλημα η τηλεοραση.

Ειναι "LED" αυτο αρκει μην εχεις και απαιτηση να δουλευουν και οι θυρες.:p

Re: Απάντηση: Philips 32PFL5605H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια, μια ερωτηση για την 40PFL5605H.
Γιατι δεν μπορω να βρω το σημα του DVD, που ειναι συνδεδεμενο με Scart ? Χρειαζεται καποια ρυθμιση ?

Στα μενού, υπάρχει επιλογή προσθήκη συσκευής;
Αν ναι, πες του ότι θες να προσθέσεις ένα νέο dvd player, και μετά επέλεξε την scart που το έχεις συνδέσει.
Στην φωτογραφία αυτή, είναι το τελευταίο εικονίδιο κάτω δεξιά:
1.JPG

Eχω ένα θεμα με την αναπαραγωγη mkv's απο usb. Ορισμένα τα παίζει κάποια άλλα οχι (φανταζομαι ανάλογα με το codec). Αυτο που με ενοχλεί είναι οτι δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι, γνωρίζει κάποιος το γιατί?
Ευχαριστώ..

Εχτές μετά από κάψιμο της παλιάς crt του υπνοδωματίου βρήκα την 32άρα στο Ηράκλειο στα 380 και την τσίμπισα!
Πολύ καλή tv για τα λεφτά της!!! Δεν το περίμενα με 380 να πάρω τέτοια εικόνα! (Μιλάω πάντα σχέση χρημάτων - ποιότητας).
Από ρυθμίσεις ή οδηγίες έχουμε τίποτα συμβουλές;