Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ο λόγος όμως που περάσαμε στις λεπτές οθόνες είναι ότι το καταναλωτικό κοινό ήθελε να ξεφορτωθεί τα μπαούλα crt !!!!

Δεν ήταν λόγος η ποιότητα!!! Αφού μέχρι ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι που αγοράζουν lcd χτυπάνε το κεφάλι τους για τα λεφτά που έδωσαν για να βλέπουν αυτή την εικόνα!!! ...

Άρα άν μεθαύριο οι 100' κάνου 900 ευρώ και την αγοράσεις τι θα την κάνεις?
Πάλι ένα μπαούλο με μικρό φάρδος θα έχεις πάνω από 40 κιλά, άρα πάλι γυρνάμε πίσω....!!!

Tελος παντων οι εποχες αλλαζουν και αυτο που λες δεν θα γινει μαλλον ποτε καθοτι μετα θα παμε στις OLED κ.λ.π.
Βασικα αν δεν ειχα τζακι θα επαιρνα μια 32αρα στα 100HZ και θα εβαζα και ενα προβολι γαι τα ιδιαιτερα θεαματα . Οτι και να γινει πανω απο 1100 αντε εως 1300 για 32αρα ειναι υπερβολη για τηλεοραση και του χρονου τετοιο καιρο αντε να ειναι 3-4 πανω απο τα 1000. Ακομα και τωρα η Philips 32 PF9731D εχει ποιο ακριβα απο την 32pfl9632 που θεωρητικα ειναι αρκετα η μακραν καλυτερη εστω στα χαρτια που λεμε .
Δεν σου λεει κατι αυτο?

τα τοτε 29 crtαδικα ειναι τα 37 τα σημερινα σχεδον λογο 4:3 μην ξεχνιομαστε .
Και η αναλογια τιμων ειναι ιδια σχεδον ,το 2000 εσκασα χιλια ευρωπουλα για crt 29 4:3 sony και οχι κανενα τοπ μοντελο με τις 32αρες να κανουν 1300+ αν θυμαμε καλα και καποιες αγγιζαν τα 1700. Tωρα ολες σχεδον οι 32 ειναι κατω απο 1000 ευρω και μονο κορυφαιες υλοποιησεις λιγο ποιο πανω.
Χωρια οτι πλεον δεν ειναι λιγες οι 37ρες που εχουν χαιρετησει προ πολλου το οριο κατω απο τα 1000 ευρω.

Ένα παράδειγμα είναι η LG 37LC25R στα 777Ε από την mediamarkt!Για αυτά τα λευτά νομίζω πως είναι απόλυτα ικανοποιητική τιμή έτσι δεν είναι?

Ένα παράδειγμα είναι η LG 37LC25R στα 777Ε από την mediamarkt!Για αυτά τα λευτά νομίζω πως είναι απόλυτα ικανοποιητική τιμή έτσι δεν είναι?

Πως είναι ικανοποιητική? Δέν έχει ψηφιακό δέκτη..... ακόμα?!!!
Είναι μοντέλο προς απόσυρση....

Δεν παύει να είναι εξαιρετική τιμή για 37" όχι 32" που βρίσκεις σε αυτή την τιμή!Και στο κάτω κάτω αν θές τοσο τον ψηφιακό δέκτη πάρε έναν εξωτερικό που είναι και καλύτερης πιότητας από τους ενσωματωμένους!

Tελος παντων οι εποχες αλλαζουν και αυτο που λες δεν θα γινει μαλλον ποτε καθοτι μετα θα παμε στις OLED κ.λ.π.
Βασικα αν δεν ειχα τζακι θα επαιρνα μια 32αρα στα 100HZ και θα εβαζα και ενα προβολι γαι τα ιδιαιτερα θεαματα . Οτι και να γινει πανω απο 1100 αντε εως 1300 για 32αρα ειναι υπερβολη για τηλεοραση και του χρονου τετοιο καιρο αντε να ειναι 3-4 πανω απο τα 1000. Ακομα και τωρα η Philips 32 PF9731D εχει ποιο ακριβα απο την 32pfl9632 που θεωρητικα ειναι αρκετα η μακραν καλυτερη εστω στα χαρτια που λεμε .
Δεν σου λεει κατι αυτο?

Δεν νομίζω πλέον η 9731 να είναι καλύτερη της 9632. Ξαναδές τα χαραχτηριστικά τους και σύγκρινέ τες. Έχει η τελευταία και ambilight με led. Θα είναι και πιο ελαφριά και πιό κομψή. Δές και τη φώτο. Κούκλα!!

Δεν παύει να είναι εξαιρετική τιμή για 37" όχι 32" που βρίσκεις σε αυτή την τιμή!Και στο κάτω κάτω αν θές τοσο τον ψηφιακό δέκτη πάρε έναν εξωτερικό που είναι και καλύτερης πιότητας από τους ενσωματωμένους!

Μα σε άλλα post άν δε κάνω λάθος υποστηρίζεις ότι πλέον είναι απαραίτητος. Αποφεύγουμε και τις εξτρα συνδέσεις, καλώδια, ανακατοσούρα κλπ. Και ότι σε λίγα χρόνια όλα τα κανάλια θα είναι ψηφιακά!!

ειναι οντως πολλα λεφτα για 32'' αλλα εγω π.χ που δεν εχω χωρο για μεγαλυτερη θα ηθελα μια σαν τη philips.Για την ωρα περιμενω την 32D3000 αλλα αμα ειναι για 250-300ε περισσοτερα ας περιμενω αλλο λιγο.Αν κ εγω νομιζω οτι θα κανει γυρω στο 2χιλιαρο η 9632.-bye-

Μερικες παρατηρησεις γιατι ισως με παρεξηγησατε.

Αποψη μου ειναι (και πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου) οτι οι 32" σε τηλεοραση ειναι πλεον μονο γι 'αυτους που αναγκαστικα θα παρουν αυτο το μεγεθος λογω μικρης αποστασης θεασης (2-2.5 μετρα και κατω) , σε μια τοσο μικρη οθονη χανεται καθε αισθηση κινηματογραφικοτητας και επαρκει μονο για τα βασικα (τηλεοπτικο σημα , παιχνιδομηχανες κτλ.).

Εγω απο τοτε που παω σε φιλους και βλεπω σε 42αρες τηλεορασεις ταινιες και DVD εχω σχεδον κοψει να βλεπω DVD στην 32αρα LCD που εχω και αισθανομαι οτι χανω πολλα σε λεπτομερεια και εικονα λογω μεγεθους.

Ακομα και σε 720p που βλεπω καμια φορα κλιπακια η διαφορα στην εικονα απο κανονικης αναλυσης σηματα δεν ειναι ευκολα ορατη μετα τα 2,5 μετρα αποσταση απο την οθονη.

Με λιγα λογια το μικρο μεγεθος τηλεορασης αποτελει μεγαλο περιορισμο και γι' αυτο εχω αποφασισει να παρω μια πιο μεγαλη τηλεοραση (40-42").

Βεβαια δεν ειμαι υπερ της λογικης οτι πρεπει να θυσιαζουμε την ποιοτητα της εικονας για το μεγεθος αλλα πλεον υπαρχουν ποιοτικες και φτηνες μεγαλες τηλεορασεις για ολα τα βαλαντια.

ΥΓ. Ξεχασα να πω οτι οι 32αρες που πωλουνται στην πραγματικοτητα εχουν (στην συντριπτικη πλεοψηφια) διαγωνιο οθονης 31,5 ιντσες σε αντιθεση με τις 37" και 42" που ειναι ακριβως τοσο.

Πολύ εναντίον της Philips είσαι γενικότερα. Για τη Sony την 32d3000 ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ PHILIPS γίνεσαι Τούρκος!!!

Προχθες νομιζω σχολιαζαμε με τα αλλα παιδια εδω οτι η 32D3000 με τα 1300 ευρω θεωρειται ακριβη για 32αρα παρα τα 100 Ηz.

Δεν λεω φαινεται πολυ καλη η Philips , σε design σκιζει αλλα και απο τιμη δεν την βλεπω κατω απο τα 2 χιλιαρικα (στην Ελλαδα) με τιποτα.

Καμιά πληροφορία για την 37ΡFL9732 βρήκατε ρε παιδιά?
Ήμουν με το χέρι στην τσέπη για την 37ΡF9731 πριν λίγες εβδομάδες και λέω να περιμένω.
Πότε βγαίνει η 9732?Τα χαρακτηριστικά λίγο πολύ είναι γνωστά αλλά τιμή και ημερομηνία πουθενά στον ορίζοντα.
Η Philips μου φαίνεται ότι ψιλοκατεβάζει σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως...) τις τιμές.(θα θελα...)

Προχθες νομιζω σχολιαζαμε με τα αλλα παιδια εδω οτι η 32D3000 με τα 1300 ευρω θεωρειται ακριβη για 32αρα παρα τα 100 Ηz.

Δεν λεω φαινεται πολυ καλη η Philips , σε design σκιζει αλλα και απο τιμη δεν την βλεπω κατω απο τα 2 χιλιαρικα (στην Ελλαδα) με τιποτα.

Συμφωνώ και θεωρώ οτι αμφότερες είναι ακριβές χωρίς ιδιαίτερο λόγο....

Μα σε άλλα post άν δε κάνω λάθος υποστηρίζεις ότι πλέον είναι απαραίτητος. Αποφεύγουμε και τις εξτρα συνδέσεις, καλώδια, ανακατοσούρα κλπ. Και ότι σε λίγα χρόνια όλα τα κανάλια θα είναι ψηφιακά!!

Καλημέρα και καλό μήνα!!Λοιπόν πιστεύω πως ναι σιγά σιγά τείνει να είναι απαραίτητος σε μια τηλεόραση!Όμως νομίζω πως αξίζει ο συμβιβασμός λόγω της χαμηλής τιμής.Έχεις δει καμία αντίστοιχη επώνυμη 37" σε τέτοια τιμή?

Mα η Philips 32pf9731 έχει 1654 ευρώ στο λαρισινό κατάστημα, η καινούργια 32pfl9632 θα είναι φθηνότερη διότι είναι διάδοχος της 32pf9631 η οποία δεν έχει ambilight κλπ.

Δηλαδή η σειρά 96.. αναβαθμίζεται ενώ η σειρά 97.. δεν θα κυκλοφορεί
στις 32' ίντσες. Από 37' και άνω η νεα σειρά 9732.

Πάντα υπήρχαν ακριβές τηλεοράσεις στις ίδιες ίντσες. Θυμάμε 14' που έκαναν 50.000 δραχμές και άλλες που έκαναν 80.000 δραχμές. Όχι τυχαία!! Ότι δίνεις παίρνεις! Μικροδιαφορές ναί, υπάρχουν. Δηλαδή με τα ίδια ακριβώς λεφτά μήπως πάς ένα κλίκ μικρό προς τα πάνω. Δε μπορείς να πάς όμως πολλά κλίκ επάνω!!! Η Sony 32p2530 έχει 850 ευρώ , η sony 32v2500 έχει 1150 ευρώ και η αναμενόμενη sony 32d3000 1250 ευρώ.
Τα 100 ευρώ διαφορά της δεύτερης με της τρίτης είναι πολύ περισσότερα από τα 400 της πρώτης με της τρίτης. Διότι με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις τουλάχιστος 30% καλλίτερο πράγμα. Ενώ σύγκριση με την πρώτη δεν μπορεί να γίνει, γιατί όπως έγραψε και ένας σε ένα άλλο post, είναι για τον p__τσο!!!

Παιδιά για ακούστε και την γνώμη μου σε αυτά που λέτε:

1. Μέγεθος: ΟΚ φίλε Rivers, έχεις δίκιο ότι υπάρχει πλέον τάση για μεγαλύτερες οθόνες. Θεωρώ όμως ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αποφασίσει ο υποψήφιος αγοραστής είναι το μέγεθος, αφού τα βάλει κάτω και συνυπολογίσει απόστασης θέασης & budget. Άρα προτού του προτείνουμε την Χ 42αρα πρέπει να δούμε αν μπορεί να την βάλει στο χώρο που θα βλέπει ή θα καταλήξει να βλέπει πιξελιάσματα!

2. "Full HD": Ταυτίζομαι με τον Rivers (άλλωστε είναι και η άποψη των περισσότερων, αν όχι όλων εδώ μέσα): Τι να το κάνετε σε 32άρα, αφού δεν θα δείτε διαφορά? Μην παρασύρεστε με την καταναλωτική ταμπέλα-μόδα "Full HD" αλλά ψάξτε να δείτε γιατί επιπλέον μίας "HD Ready" τηλεόρασης θέλετε και την "Full HD" σε τόσο μικρές ίντσες. Αλλά για δείτε και το σημείο 3:

3. Στα χαρακτηριστικά που είδα για την 9632 μιλάει πάλι για 1920Χ1080 pixels. Φοβάμαι λοιπόν ότι θα επαναληφθεί το φιάσκο με την 37αρα 9830, 9731 που είχε μεν ανάλυση, αλλά δεν δεχόταν σήμα 1080p. Άρα θα τροφοδοτείται έτσι και αλλιώς με 720p/1080i.

Άρα λοιπόν η 9632 ή η 9732 μπορεί όντως να είναι τα κορυφαία μοντέλα για τις 32'' (όπως κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν η 9731 μέχρι τώρα). ¨Ομως τα περί "full hd" τα ακούω βερεσέ. Και αυτά τα λέω παρόλο που είμαι γνωστός και σεσημανσμένος philipsάκιας με διάθεση καλόπιστης κριτικής αλλά και για να βοηθήσω όσα παιδιά βρίσκονται στη θέση που ήμουν εγώ π.χ. πριν από 1 χρόνο.

Συμπέρασμα: Μην μασάτε με τις ταμπέλες και τα καταναλωτικά τρυκ. Περιμένετε να έρθουν τα μοντέλα, δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα και αποφασίστε με γνώμωνα όχι μόνο τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά αυτό που θα σας φανεί καλύτερο και στο μάτι - αυτό που θα σας κάνει να χαμογελάτε και να το απολαμβάνετε ρε αδερφέ και όχι αυτό που επιβάλλει η μόδα!

Υ.Γ. Στις 32'' δeίτε και την νέα Panasonic (νομίζω Χ70 το μοντέλο). Την έχω δει live και με εντυπωσίασε (περιμένω πάντως να δω και τις νέες philips, samsung, sony για να έχω μέτρο σύγκρισης).

Βαγγέλης

aime;196821[B said:
]Ο λόγος όμως που περάσαμε στις λεπτές οθόνες είναι ότι το καταναλωτικό κοινό ήθελε να ξεφορτωθεί τα μπαούλα crt !!!! [/B]

Δεν ήταν λόγος η ποιότητα!!! Αφού μέχρι ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι που αγοράζουν lcd χτυπάνε το κεφάλι τους για τα λεφτά που έδωσαν για να βλέπουν αυτή την εικόνα!!! ...

Άρα άν μεθαύριο οι 100' κάνου 900 ευρώ και την αγοράσεις τι θα την κάνεις?
Πάλι ένα μπαούλο με μικρό φάρδος θα έχεις πάνω από 40 κιλά, άρα πάλι γυρνάμε πίσω....!!!

Επέτρεψέμε μου να διαφωνήσω λίγο ως προς την αρχική τοποθέτησή σου.
Ο κύριος λόγος ήταν για να περάσουμε στην εποχή του HD, που πρακτικά αυτό θα μπορούσε να συνδυαστεί και με μικρότερο όγκο τηλεοράσεων.
Βέβαια τα πάντα στην τεχνολογία αρχίζουν από τους υπολογιστές και περνάνε στα καταναλωτικά προϊόντα.

Mα η Philips 32pf9731 έχει 1654 ευρώ στο λαρισινό κατάστημα, η καινούργια 32pfl9632 θα είναι φθηνότερη διότι είναι διάδοχος της 32pf9631 η οποία δεν έχει ambilight κλπ.

Δηλαδή η σειρά 96.. αναβαθμίζεται ενώ η σειρά 97.. δεν θα κυκλοφορεί
στις 32' ίντσες. Από 37' και άνω η νεα σειρά 9732.

Πάντα υπήρχαν ακριβές τηλεοράσεις στις ίδιες ίντσες. Θυμάμε 14' που έκαναν 50.000 δραχμές και άλλες που έκαναν 80.000 δραχμές. Όχι τυχαία!! Ότι δίνεις παίρνεις! Μικροδιαφορές ναί, υπάρχουν. Δηλαδή με τα ίδια ακριβώς λεφτά μήπως πάς ένα κλίκ μικρό προς τα πάνω. Δε μπορείς να πάς όμως πολλά κλίκ επάνω!!! Η Sony 32p2530 έχει 850 ευρώ , η sony 32v2500 έχει 1150 ευρώ και η αναμενόμενη sony 32d3000 1250 ευρώ.
Τα 100 ευρώ διαφορά της δεύτερης με της τρίτης είναι πολύ περισσότερα από τα 400 της πρώτης με της τρίτης. Διότι με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις τουλάχιστος 30% καλλίτερο πράγμα. Ενώ σύγκριση με την πρώτη δεν μπορεί να γίνει, γιατί όπως έγραψε και ένας σε ένα άλλο post, είναι για τον p__τσο!!!

Συμφωνώ απόλυτα μόνο που οι τιμές που ανέφερες είναι παλιές...
η μικρή P2530 έχει 730 η S2530 790 και η V2500 875...Άρα στο ίδιο κατάστημα την κόβω στο χιλιάρικο.1000 άντε 1100...Και δεν νομίζω στο μάτι να έχει τόσο μεγάλη διαφορά!Όλα αυτά αν υπολογίσουμε ότι στο ίδιο κατάστημα η Philips έχει 1600-1700.

Oτι καινούργιο βγαίνει απο τις εταιρείες δεν ειναι απαραίτητα για να ικανοποιήσει ανάγκες.

Το HD δεν βγήκε διότι οι καταναλωτές δεν μπορούσαν να κοιμηθούν άπό τη στεναχώρια που δεν έβλεπαν τις ταινίες ή τα τηλεοπτικά προγράμματα σε καλή και καθαρή ανάλυση.
Βγήκε γιατί πρέπει κάτι καινούργιο να βγαίνει κάθε τόσο καί λιγάκι....αλλιώς θα κλείσουν οι εταιρείες!!!
Όταν βγήκαν τα DVD έλεγαν ότι φτάσαμε το τέλειο. Τώρα χρειαζόμαστε Βlue ray..... Aύριο ποιός ξέρει?...orange ray?....

Oι ανάγκες μας είναι κατευθυνόμενες ΠΑΝΤΑ. Ακόμα και το σέξ κατευθυνόμενο είναι...... Η ανάγκη αναπαραγωγής και διαιώνισης των γονιδίων....Δεν είναι επιλογή!!!

Συμπερασμα φιλε aime:

Αν δεν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο παρε την 9632 η οποια φαινεται για κορυφαια τηλεοραση σε ποιοτητα, design και εικονα αλλα αν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα για τηλεοραση 32" και κοιταξε για κατι μεγαλυτερο που θα προσφερει σιγουρα μεγαλυτερη αισθηση κινηματογραφικοτητας.-bye-