Καλημέρα συμφορουμίτες!
να καταθέσω και γω τα δύο μου σεντς, όπως λένε οι αγγλοσάξωνες...
Σχετικά με το διαβόητο

βουητό, της 9632 μου......
Όντως ναι....υπάρχει....και όντως ναι είναι ατόπημα από μία μεγάλη εταιρεία σαν την philips. Όμως, λάθη γίνονται.... Θα μου πείτε, "ναι, αλλά τα χρήματα, αι μάλιστα πολλά ξέρουν να τα παίρνουν".... Σωστά σωστά....δεν διαφωνώ.
Διαβάζοντας και εγώ τα περί βουητών...συνειδητοποίησα ότι και η δική μου "πασχει" 52PFL9632.... μάλιστα έγραψα και σχετικά ποστ εδώ....και διαβάζοντας και διαβάζοντας στα διάφορα φόρουμ, φρίκαρα και εξαγριονόμουν ακόμα περισσότερο με το πρόβλημα αυτό....και έλεγα και γω "αίσχος ντροπή κλπ κλπ".....επικοινώνησα και με το service και ενώ όλα ήταν έτοιμα...να έρθουν να την παραλάβουν κλπ.... έκατσα και σκέφτηκα.... "ρε μπας και είμαι υπερβολικός???"...... ο υψίσυχνος θόρυβος ακούγεται, στην δικιά μου TV τουλάχιστον, μόνο αν κολλήσω το αυτί μου πίσω από την τηλεόραση, σφηνόντοντας το κεφάλι μου μεταξύ τοίχου και TV....και σκεφτηκα....ΓΙΑΤΙ να το κάνω αυτό???...(συνειδητοποίηση, ότι έχω αρχίσει και γερνάω :grandpa:και φρικάρω).... δεύτερον, η απόσταση θέασης μου είναι 4.5μ. και δεν ακούω τίποτα από εκεί.....τρίτον, όταν η τηλεόραση λειτουργεί, ΔΕΝ ακούγεται ο θόρυβος, (η απλά καλύπτεται από τον ήχο..όπως και να'χει όμως δεν με ενοχλεί ) και τεταρτον και τελευταίο, το βουητό ακούγεται ΜΟΝΟ με TV κλειστή στο stand-by......και η "θεραπεία" που "βρήκα" είναι απλή, εύκολη, φιλική προς το περιβάλλον και την...τσέπη... απλά την κλείνω από τον Διακόπτη της !!!!....
....Με αυτά υπόψιν και με την "επίλυση" του προβλήματος...τώρα έχω ξεφρικάρει...βλέπω και απολαμβάνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ και AMBILIGHT, γιατί η τηλεόραση ,είναι με απλά λόγια....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ......και έχω σταματήσει να κολλάω το αυτί μου πάνω στην τηλεόραση και να κανω βήμα-βήμα όπισθεν, διαγώνια, για να δώ σε πόση απόσταση ακουγεται το βουητό, ή υπό πόσες μοίρες διαγώνια.....!!!.....
....σίγουρα, σε κάποιους, θα εξακολουθεί να φαινεται "μέγα ατόπημα, και απαράδεκτη βλάβη"......όμως είναι πραγματικά έτσι???....
τουλάχιστον τώρα είμαι ελευθερος να φρικάρω με άλλα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη.....:argue:
Καλημερα σε όλους και ευχαριστώ για την υπομονή σας....