Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Oσον αφορα την εικονα δεν μπορεις να την κατηγορησεις σε καμμια περιπτωση, τωρα το αν σου βγει η οχι "κουδουνιστρα " αυτο το ηξερες απο την αρχη οτι υπαρχει η πιθανοτητα , μιας και ειναι "χαρακτηριστικο" της συγκεκριμενης εταιρειας .
Ελπιζω να μην γινει και σημα κατατεθεν στο μελλον .
Αλλο το ενα ομως , αλλο το αλλο .
Η τιβι ειναι αστερι ......ασχετα αν κανει λιγο σαματα .

ΥΣ
Για πες μας τι ηταν η πατατα με την Μ86 , ετσι για την ιστορια.

Έχεις δίκιο... Αυτό φταίει...

Πάντως ο θόρυβος σε stand-by mode και το βουητό από τα ηχεία συνεχίζει...
Από τη δευτέρα αρχιζουν τα τηλέφωνα.
Μια ερώτηση...Στο σαιτ της φιλιπς έχει σε κάθε πόλη εξουσιοδοτημενα σερβισ.. αυτα έχουν το δικαίωμα να κρινουν για την αντικατασταση της τηλεορασης ή πρεπει να την πάρουν από τα κεντρικα (που;) ...

Δεν γνωρίζω την πολιτοκή της philips σε αυτό το ζήτημα. Φαντάζομαι ότι τα συνεργεία πάντως κάνουν τη διάγνωση, η οποία είναι δεσμευτική..

Παιδια εμενα την πηραν πισω απο τη philips το εξουσιοδοτημενο service της εννοειται και μου ειπαν οτι αλλαξαν κατι αντιστασεις και μου τη στειλαν και ο θορυβος εκει..ξανα πηρα εξαλλος και μου ειπαν οτι ειναι εργοστασικο χαρακτηριστικο της τηλεορασης αυτης και πως ο θορυβος απλα μειωνεται και ΔΕΝ εξαφανιζεται..απαιτησα γαλλικη μιας και ολες οι βελγικες ο,που κι αν πηγα καναν τον θορυβο. Μου ειπαν πως δεν γινεται και μπορουν να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω. Ειμαι σε διλημα , να παρω τα λεφτα μου πισω η να κρατησω την τηλεοραση και να βαλω ενα μετασχηματιστη στη μπριζα οπου κλεινει την παροχη ρευματος με remote καθε βραδυ που θα πεφτω για υπνο? γιατι μη ξεχναμε την εβαλα στη κρεβατοκαμαρα που κανει τα πραγματα πιο εκοφαντικα.. κι αν αυτο χαλασει την τηλεοραση?Σκατα.
ποιος ειχε παρει γαλλικη και δεν του εκανε καθολου θορυβο? απο που την πηρε? λιγη βοηθεια να διαλευκανει η υποθεση..

Panw pou arxisa na sympathw thn kainourgia seira ths philips me to ambilight , diavasa diafora sta pio panw posts kai me ekanan distaktiko !! Katarxas , ti sto kalo einai aytos o thorivos gia ton opoio ginetai tosos logos ??

Opws episis , an mporei kapoios katoxos na mou pei , to ambilight sthn 32 ara leei ???
perimenw entypwseis ...

Φιλε entexnos διαβαζοντας τις σελιδες του θεματος τα συνολικα στοιχεια ειναι τα εξης:

Οι συμφορουμίτες που έχουν προβλημα είναι:
1. miafora - made in Belgium --> αντικατασταθηκε από τη Philips
2. cool - assempled in France
3. entexnos - made in Belgium
4. dimitris3 - made in Hungary
5. Honest John - made in Belgium (52PFL9632)

Oι τυχεροί που δεν έχουν πρόβλημα είναι:
1. antio 2. blondie 3. Tigran 4. lpat2001 5. GiwrgosG
6. Calculus 7. GTS007 8. couveland 9. Trueno

Στο site της Philips εχει
Το τηλέφωνο εξυπηρετησης καταναλωτων 0080031221280 09:00 - 18:00
Φορμα email για επικοινωνια
Μηχανή αναζητησης εξουσιοδοτημενου σερβις σε όλη την Ελλάδα

Εγώ ως τωρα έχω στειλει email και περιμενω την απάντηση τους...

Υ.Γ Αλήθεια τα λεφτα σου πίσω ποιος σου προτεινε να σου δώσει; Το μαγαζι ή η Philips;

Φιλε dimitris3 μπορει να ειμαι απο τους ατυχους οντως αλλα επειδη δε βγαζω ακρη θα τη δωσω πισω. Δεν κανει αντικατασταση η philips με τηλεοραση Γαλλιας και μαλιστα με χλευασανε γι αυτη μου την επιθυμια. Τι να κανω εγω εφοσον η ιδια η αντιπροσωπεια ισχυριζεται οτι κανει η τηλεοραση θορυβο..? οτι ειναι μερος της τεχνολογιας της τελος παντων..απλως δεν παραδεχονται οτι εχουν κανει πατατα στην κατασκευη της. Δε λεω ειναι κορυφαια τεχνολογικα και ως αντιπροσωπεια στις πρωτοπορειες της αλλα δεν θα αγορασω 'σκαρτο' κομματι της. Εμενα η ιδια η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι θα μου δωσει τα χρηματα πισω χωρις καν να ερθω σε επαφη με το καταστημα που την αγορασα. Εμαθα οτι θα βγει παντως νεα τηλεροαση της σειρας PFL. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? η πατατα της philips. Εγω την τηλεοραση αυτη την εχω ερωτευτει και δεν την δινω πισω του τυπου δεν ξανα ασχολουμε με τηλεορασεις philips , απλα θα κανω υπομονη να παρω την νεα σειρα που θα ειναι αθορυβη! Το ambilight ειναι κορυφαιο ακομα και στην 32', ειναι απιστευτα ατμοσφαιρικο. Αυριο θα ερθουν να την παρουν πισω παντως. Να πω τελος καλο ολα καλα..? μπααα..
Σημειωτεων πως οταν πηρα σβαρνα τα ηλεκτρονικα καταστηματα για να δω αν κανουν ολες της αγορας θορυβο , καναν... κι επισης μου ειπαν οι πωλητες πως πολυς κοσμος παραπονιετε γι αυτο ακριβως το πραγμα. τυχαιο?

Last edited:
Εγώ την έχω στο δωμάτιό μου, σε απόσταση 2 μέτρων. Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ!

... Πιστεύω ότι η ακοή μου είναι μια χαρά!

Όταν έβαλα το κεφάλι μου απο πάνω όντως άκουσα το σφύριγμα αλλά είναι σε τόσο χαμηλή συχνότητα που ούτε και ο γάτος μου δεν το ακούει όταν λιώνει στον ύπνο μέσα στο δωμάτιό μου. Είναι ευαίσθητος στους διάφορους θορύβους, για αυτό τον αναφέρω!

Φιλε ψυχακια επειδη εγω δεν ειμαι κυριολεκτικα ψυχακιας οταν πεφτω για υπνο και επικρατει νεκρικη ησυχια αυτο το θορυβο που βγαζει η τηλεοραση μπορει να μου τρυπησει τ αυτια αν το αφησω πανω απο 5 λεπτα. Το παλεψα, αλλα δεν την παλευω.. και εφερα αρκετους φιλους για να το ακουσουν και ουτε αυτοι την παλεψαν..

Αν είναι έτσι, αλλαγή!

Απλά εγώ τονίζω το γεγονός πως η δική μου κάνει το ίδιο σφύριγμα αλλά είναι ανεπαίσθητο!

Δεν ξέρω τώρα αν άλλες σφυρίζουν πολύ και άλλες λίγο, πάντως το σίγουρο είναι ότι η PHILIPS πραγματικά μαλακίστηκε με την συγκεκριμένη τηλεόραση και το έχασε στις λεπτομέρειες.

Ναι, ή κανετε υπομονη ή δινεται 200ευρω πανω και αγοραζεται μια Sharp 32" που ειναι και 1080p...

Ναι, ή κανετε υπομονη ή δινεται 200ευρω πανω και αγοραζεται μια Sharp 32" που ειναι και 1080p...

H Sharp είναι όντως πάρα πολύ αξιόλογη τηλεόραση και αποτελεί άριστη εναλλακτική (βέβαια στις 32'' δεν έχουν καμία σημασία τα 1080p)

H Sharp είναι όντως πάρα πολύ αξιόλογη τηλεόραση και αποτελεί άριστη εναλλακτική (βέβαια στις 32'' δεν έχουν καμία σημασία τα 1080p)

Εχουν, γιατι ισως αργοτερα το κανεις ενα εκπληκτικο monitor για PC...

H δικιά μου είναι Γαλλίδα - Λαρισαία και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όμως,θεωρώ απαράδεκτη την στάση της αντιπροσωπείας σχετικά με τις προβληματικές τηλεοράσεις και εγώ προσωπικά θα έστελνα χεστήριο γράμμα στην μαμά εταιρεία και ανάλογα με την απάντηση θα προχωρούσα με καταγγελία στην Γ.Γ Καταναλωτή. Δηλαδή πληρώνεις 1000τόσα ευρώ για ένα προϊόν το οποίο σφυρίζει ή βουίζει, η εταιρεία αρνείται να στο αντικαταστήσει και μετά λες δεν πειράζει θα πάρω κάτι άλλο!:violent-smiley-030:

Καλημέρα συμφορουμίτες!

να καταθέσω και γω τα δύο μου σεντς, όπως λένε οι αγγλοσάξωνες...

Σχετικά με το διαβόητο :) βουητό, της 9632 μου......

Όντως ναι....υπάρχει....και όντως ναι είναι ατόπημα από μία μεγάλη εταιρεία σαν την philips. Όμως, λάθη γίνονται.... Θα μου πείτε, "ναι, αλλά τα χρήματα, αι μάλιστα πολλά ξέρουν να τα παίρνουν".... Σωστά σωστά....δεν διαφωνώ.

Διαβάζοντας και εγώ τα περί βουητών...συνειδητοποίησα ότι και η δική μου "πασχει" 52PFL9632.... μάλιστα έγραψα και σχετικά ποστ εδώ....και διαβάζοντας και διαβάζοντας στα διάφορα φόρουμ, φρίκαρα και εξαγριονόμουν ακόμα περισσότερο με το πρόβλημα αυτό....και έλεγα και γω "αίσχος ντροπή κλπ κλπ".....επικοινώνησα και με το service και ενώ όλα ήταν έτοιμα...να έρθουν να την παραλάβουν κλπ.... έκατσα και σκέφτηκα.... "ρε μπας και είμαι υπερβολικός???"...... ο υψίσυχνος θόρυβος ακούγεται, στην δικιά μου TV τουλάχιστον, μόνο αν κολλήσω το αυτί μου πίσω από την τηλεόραση, σφηνόντοντας το κεφάλι μου μεταξύ τοίχου και TV....και σκεφτηκα....ΓΙΑΤΙ να το κάνω αυτό???...(συνειδητοποίηση, ότι έχω αρχίσει και γερνάω :grandpa:και φρικάρω).... δεύτερον, η απόσταση θέασης μου είναι 4.5μ. και δεν ακούω τίποτα από εκεί.....τρίτον, όταν η τηλεόραση λειτουργεί, ΔΕΝ ακούγεται ο θόρυβος, (η απλά καλύπτεται από τον ήχο..όπως και να'χει όμως δεν με ενοχλεί ) και τεταρτον και τελευταίο, το βουητό ακούγεται ΜΟΝΟ με TV κλειστή στο stand-by......και η "θεραπεία" που "βρήκα" είναι απλή, εύκολη, φιλική προς το περιβάλλον και την...τσέπη... απλά την κλείνω από τον Διακόπτη της !!!!....

....Με αυτά υπόψιν και με την "επίλυση" του προβλήματος...τώρα έχω ξεφρικάρει...βλέπω και απολαμβάνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ και AMBILIGHT, γιατί η τηλεόραση ,είναι με απλά λόγια....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ......και έχω σταματήσει να κολλάω το αυτί μου πάνω στην τηλεόραση και να κανω βήμα-βήμα όπισθεν, διαγώνια, για να δώ σε πόση απόσταση ακουγεται το βουητό, ή υπό πόσες μοίρες διαγώνια.....!!!.....

....σίγουρα, σε κάποιους, θα εξακολουθεί να φαινεται "μέγα ατόπημα, και απαράδεκτη βλάβη"......όμως είναι πραγματικά έτσι???....

τουλάχιστον τώρα είμαι ελευθερος να φρικάρω με άλλα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη.....:argue:

Καλημερα σε όλους και ευχαριστώ για την υπομονή σας....

-bye-

Τι να πουν αυτοί που θέλουν να δώσουν 3000 ευρώ για την 47PFL9732??? :p

και το βουητό από τα ηχεία συνεχίζει...
Οι 9632/9732 έχει βουητό στα ηχεία??? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

2. Ένας ήχος (βομβος) ενω παίζει η τβ, το καταλαβαινεις αν χαμηλώσεις την ενταση παρα πολύ
Και η δικιά μου TV (42PFL5522) κάνει θόρυβο ενώ λειτουργεί. Αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά αν δεν κάνω λάθος μετά από 5 λεπτά σταματάει.

Εμαθα οτι θα βγει παντως νεα τηλεροαση της σειρας PFL.
Μιλάς για την Philips με τα 4 HDMI??? Αυτή από ότι θυμάμαι θα βγει σε 6 μήνες. Οπότε...

Στο σκεπτικο σου δεν εχεις αδικο.Η ιστορια που περιγραφεις μου θυμιζει αυτους που ψαχνουν να βρουν καμμενα πιξελ στις οθονες τους!Μαζοχισμος!

Εχουν, γιατι ισως αργοτερα το κανεις ενα εκπληκτικο monitor για PC...

Αν προορίζεται και για αυτή την χρήση πάω πάσο... εγώ την αξιολογώ για τη χρήση "τηλεόραση" και θεωρώ ότι τα 1080p σε 32'' δεν είναι ιδιότητα που θα γύρει την πλάστιγγα...
Όλα αυτά, υπενθυμίζοντας πάντα ότι την θεωρώ πάρα πολύ εναλλακτική επιλογή για το φίλο-bye-

Στο σκεπτικο σου δεν εχεις αδικο.Η ιστορια που περιγραφεις μου θυμιζει αυτους που ψαχνουν να βρουν καμμενα πιξελ στις οθονες τους!Μαζοχισμος!

χαίρομαι που συμφωνείς... είναι ακριβώς όπως τα λες...Μαζοχισμός...!!!
:ernaehrung004:

1. Κατά την διάρκεια προβολής (ακόμα και με ήχο στο μηδέν) δεν ακούγεται κάτι το ενοχλητικό...
2. Μόλις σβήσει η τηλεόραση και μπει σε stand by, και για τα πρώτα 3 λεπτά, ακούγεται ΠΟΛΥ..... ειδικά οταν το αυτί συνηθίσει να εντοπίζει τον ήχο...
3. Μετά τα τρία λεπτά, ο ήχος μειώνεται....σαν να αποφορτίζονται τα κυκλώματα.... όμως ΔΕΝ σταματα.... συνεχίζει μειωμένος....
Μήπως δεν ακούς καλά??? :p Γιατί όπως αναφέρθηκε από κάποιον, όταν λειτουργεί η TV κάνει κάποιο θόρυβο.
Επιβεβαιώνει κανείς άλλος ότι μετά από 3 λεπτά μειώνετε ο θόρυβος???