Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Γιάννη, τα 2 τελευταία posts σου τα μετέφερα στο sticky θέμα "Πανελ LCD-TFT τηλεοράσεων" γιατί είναι σημαντικές ειδήσεις. :grinning-smiley-043:a0210:-bye-

Δεν εχω και πολυ καλη εμπειρια με προιοντα της Panasonic και της Sony και τα ψιλοαποφευγω... Μαλλον με βλεπω για τη Samsung M86.

Δηλαδη αποφευγεις δυο απο τους πιο ποιοτικους κατασκευαστες?

Σε σχεση με Sony και Panasonic , oι Samsung εχουν σιγουρα μικροτερη αξιοπιστια.

Καλησπερα. Τελικα πηραμε την Philips 9632 την 32αρα, αφου ειδαμε παρα πολλες να παιζουν καταληξαμε οτι θα παρουμε αυτο το μοντελο απλα δεν ημασταν σιγουροι για τις ιντσες! Η 37αρα εβγαινε στα 1800 ευρω και ηταν πολλα παραπανω απο την 32αρα(1149 ευρω-Πλαισιο), για μια διαφορα 5 ιντσων και δυνατοτητα full HD +650 ευρω ειναι παρα πολλα, παιρνεις μια απλη 32αρα με αυτα τα χρηματα... Εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την 32αρα, πιστευω πως για το χωρο μου η 37αρα θα ηταν κουραστικη!!

Στα της τηλεορασης τωρα, παιδευομαι λιγο με το να βρω τις σωστες ρυθμισεις χρωματος, φωτεινοτητας κλπ μπορει να βοηθησει καποιος; Κανω καποιες ρυθμισεις, σε καποιο καναλι δειχνει ωραια, αλλα μολις γυρναω σε αλλο φαινεται πολυ διαφορετικα...

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Στα της τηλεορασης τωρα, παιδευομαι λιγο με το να βρω τις σωστες ρυθμισεις χρωματος, φωτεινοτητας κλπ μπορει να βοηθησει καποιος; Κανω καποιες ρυθμισεις, σε καποιο καναλι δειχνει ωραια, αλλα μολις γυρναω σε αλλο φαινεται πολυ διαφορετικα...

Καλώριζικη φίλε μου και καλές θεάσεις :ernaehrung004:

Δυστυχώς το κάθε κανάλι εκπέμπει διαφορετικά...οπότε και να ρυθμίσεις την εικόνα να παίζει καλά στο ένα κανάλι, δεν θα παίζει καλά στο άλλο. Οπότε πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό...

Δοκιμασε τις παρακάτω

Contrast: 85
Brightness: 57
Colour: 64
Sharpness: 5
Custom tint: R-WP 123, G-WP 99, B-WP 61, R-BL 4, G-BL 6
Pixel plus: ON
Digital Natural Motion: MINIMUM
Clear LCD: ON
Dynamic Contrast: MINIMUM
DNR: MEDIUM
Mpeg artifact reduction: ON
Colour enhancement: MEDIUM
Active Control:OFF
Light Sensor: OFF

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου, τωρα ειναι πολυ καλυτερα! Μερικα τα ειχα ιδια με σενα, καποια αλλα ειχαν μεγαλες διαφορες... Επισης οτι εβλεπα απο το Pixel Plus και κατω τα εβαζα στο ON και στο maximum... Thanks και παλι!

Τωρα μενει να παρω και κανα dvd player με HDMI για να γουσταρουμε λιγο η αντε κανα PS3...

καλοριζικη φιλε !!!!!!

μηπως μπορεις να δεις τι ημερομηνια παραγωγης ειναι και χωρα κατασκευης? και αν παρουσιαζει το γνωστο προβλημα(εστω και μειωμενο αφου θα το ειχες καταλαβει ηδη φανταζομαι)

σ ευχαριστω.

Ευχαριστω φιλε μου να'σαι καλα! Χωρα κατασκευης πισω λεει Assembled in France, τωρα για ημερομηνια δεν ξερω που το λεει! Επισης ποιο ειναι το γνωστο προβλημα;;

ααα δεν ξερεις! σου βγηκε σε καλο λοιπον που δεν διαβασες το τοπικ πριν καταληξεις στην επιλογη σου.:music-smiley-005:

το προβλημα ειναι ενα "θορυβος" που κανει η τηλεοραση οταν βρισκεται σε κατασταση stand by(το ..γνωστο και ως ambibuzzing:twoguns:)

τωρα για ημερομηνια κατασκευης δεν γνωριζω και εγω που "φαινεται"?
καποιος γνωστης μπορει να μας πει..

Να σου πω την αληθεια δεν εχω προσεξει αν ακουγεται καποιος θορυβος στο standby και αν ακουγεται κατι θα ειναι πολυ ασημαντο... Μολις το κοιταξω θα σου πω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ 9632.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ UPDATE ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ PHILIPS?ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ 3 USB ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΑΞΙΖΕΙ?

Απορία σχετικά με την PHILIPS 32PFL9632D

Ψάχνοντας τα χαρακτηριστικά των LCD 32" (είμαι για αγορά...:award:) πρόσεξα την PHILIPS 32PFL9632D. Εχει ενδιαφέροντα specs όπως 100Hz, 3ms (!), Ambilight (καλά, δεν είναι και κάτι σοβαρό, αλλά λέμε...).

Δεν είδα όμως να αναφέρει scart στις εισόδους. Δεδομένου ότι το DVD recorder μου δεν έχει HDMI (μονο RCA αν λέγονται έτσι) το ίδιο και ο αποκωδικοποιητής, πώς θα τα συνδέσω ? Υπάρχει άλλος τρόπος ή μήπως είναι τυπογραφικό λάθος και έχει scart...

Απάντηση: Απορία σχετικά με την PHILIPS 32PFL9632D

Αααακυρο! Ψαχνοντας και σε άλλα site βρήκα ότι έχει scart... Sorry! Παρ'όλα αυτά αν κάποιος την έχει αγοράσει μπορεί να μου δώσει κάποια σχόλια?

Re: Απάντηση: Απορία σχετικά με την PHILIPS 32PFL9632D

Τα 3 ms προκυπτουν επειδη η Philips μετραει τον χρονο αποκρισης με την δικη της μεθοδο που λεγεται Blur Egde Width equivalent...

...resulting in a response time of 3 milliseconds (measured in Perceived Blur-Edge-Width; BEW)...

http://www.consumer.philips.com/con...PFL9900D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL9900D-10

Koινως προκειται για μια απατη του μαρκετινγκ.