Philips 37" full hd με υπόλοιπο εγγύησης

Status
Not open for further replies.

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Με υπόλοιπο εγγύησης αφού έχει αγοραστεί στης 26/6/2010.
Εννοείτε με όλα στο κουτί τους και ότι συνοδεύεται με την τηλεόραση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε άριστη κατάσταση δεκτός κάθε έλεγχος.

Τιμή μέσω ιδιωτικού μηνύματος.

37pfl5405h_12__ff_.jpg
37pfl5405h_12_rtf_.jpg

37pfl5405h_12_tlp_.jpg
37pfl5405h_12_rcw_.jpg

37pfl5405h_12_cow_.jpg

Last edited:
Όχι δεν κάνω κάποιο λάθος αν ενδιαφέρεται κάποιος καλώς αν όχι πάλι δεν υποχρέωσα κανέναν να την αγοράσει.

Το ότι περίπου τόσο κοστίζει και καινούργια δεν σημαίνει κάτι γιατί και η δικιά μου καινούργια είναι.
Δες ημερομηνία αγοράς και ώρες λειτουργίας(Το πολύ ένα 24ορο) και θα καταλάβεις.

Οκ, απλα σου λεω οτι κανενας δεν θα αγορασει μηχανημα που εχει ανοιχτει εστω και πριν ενα μηνα αν μπορει να το παρει καινουριο φθηνοτερα.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο , μπορεις να την βαλεις οσο θελεις.

Ίσως ναι, ίσως όχι.
Το ότι μπορούν να έρθουν σπίτι μου να την ελέγξουν όσο θέλουν και να θέλουν να την πάρουν δεν πιστεύω ότι αυτό το κάνει κάποιο κατάστημα γιατί στο κατάστημα θα δούνε την είδη ανοιγμένη και ως εκεί γιατί θα τους στείλουν σπίτι τους μια άλλη πακεταρισμένη που δεν μπορείς να ξέρεις τι κουσούρια έχει αν έχει.

Ίσως ναι, ίσως όχι.
Το ότι μπορούν να έρθουν σπίτι μου να την ελέγξουν όσο θέλουν και να θέλουν να την πάρουν δεν πιστεύω ότι αυτό το κάνει κάποιο κατάστημα γιατί στο κατάστημα θα δούνε την είδη ανοιγμένη και ως εκεί γιατί θα τους στείλουν σπίτι τους μια άλλη πακεταρισμένη που δεν μπορείς να ξέρεις τι κουσούρια έχει αν έχει.

:rifle:

Status
Not open for further replies.