Philips 37pf9731

Ασχημα τα Νεα απο Ευρωπη

Originally Posted by SMW
To answer your question darknest, the backlight issue seems to be ok, but the set has now developed a new problem. The blacks and dark areas of the picture are not of the same sharpness as they were prior to the repair. In addition the screen now shows a halo effect on certain pictures, e.g. A blue sky will have numerous visible rings, spreading across the screen, which are most visible, almost like contour lines on a map.

Has anyone else seen this effect?

It seems i am going to be offered a replacement TV instead of A-novo repairing the backlight, as it is deemed 'un-economical to repair'.
SMW, Did you ask what has been done to your TV as regards the repairs? It would be nice to know if they did actually replace the backlight panel, or done something else that has caused your new problems

Μετα απο επισκευη καινουργιο προβλημα!!!!!!
Φαύλος κυκλος τελικα.
Δεν ξερουν ομως αν εχει αλλαχτει το backlight panel η εκαναν τιποτα αλλο που προκαλεσε το προβλημα.
Συμφωνώ με GeorgeFromCrete που εχω διαβασει όλα του τα ποστ στο avforums.com απο πιο πριν τωρα οσο για τα περιοδικά συγουρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ
οικονομικα συμφεροντα οπως και το
service της Philips που ΕΓΩ το ειχα παρει
χθες τηλεφωνο (δες πρηγουμενο μου ποστ) κανει πως ΔΕΝ ξερει τιποτα για το
backlight panel σε ερωτηση μου για αγορα της συσκευής.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ να επιδιορθώσουμε.
Μου φαινεται οτι θελουν καταγγελία και αυτο με offered a replacement TV που ειναι ΜΟΝΟ για Ευρωπη δεν το καταλαβαίνω ΕΜΕΙΣ που ειμαστε ΑΣΙΑ!!!!

Last edited:
Φίλε Γιώργο από την αγαπημένη Κρήτη καλημέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Σ´ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας έδωσες και θα θέλαμε την συμμετοχή σου-περισσότερο εδώ-απ´ό,τι στο αγγλικό φόρουμ!!!

Μην απορείς που δεν έχουμε αναφέρει-εδώ μέσα-τα προβλήματα της 9731...

Οι λόγοι είναι δύο:

-δεν τόχει παρατηρήσει κανένας κάτοχος-μέλος του club μέχρι τώρα..

-δεν υπάρχουν και πολλοί που την έχουν αγοράσει...

Συνεχίζουμε λοιπόν....

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τα περιοδικά...δεν είναι τυχαίο που ο "Ήχος" δημοσίευσε την επιστολή αναγνώστη με το-παραπάνω-πρόβλημα...είναι κι αυτός ένας τρόπος...

δεν θέλω όμως παιδιά να πάει η συζήτηση στα περιοδικά...please...

Εγραψα και για το service της Philips που ενημερώθηκε στις 10/2/07 συμφωνα με τον GeorgeFromCrete αλλα και ΤΩΡΑ αν παρεις και κανεις
ερωτηση για αγορα του προϊόντος θα σου πουν οτι ΔΕΝ εχει αναφερθει
βλάβη ακομη.
Συγουρα συγκαλυφτούν την βλαβη εδω και 2 μηνες !!!!!!!

Και για να μην τρελαθω

Πηρα και το κεντρο υποστηριξης της philips Τηλ. 00800 3122 1280 το βρηκα
απο εδω

Code:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?&scy=GR&slg=ELL&mid=Link_ContactUs&session=20070313050026_87.203.58.53&ctn=37PF9731D/10#

Ο υπαλληλος ηταν ενημερωμένος για το προβλημα εδω και 20 ημερες αλλα οχι το service.
Σε ερωτηση μου πως μπορω να μαθω για καινουργια διορθωμένα backlight panel (πιστευω βαση serial number of the TV) Δεν ηξερε.
Μου προτεινε αν αγορασω την 37pf9731d/10 να ρωτήσω αν σε περίπτωση βλαβης λογω backlight απο το καταστημα που θα την αγορασω μου μου την αλλάξουν με μια καινουργια διορθωμένη χωρις φυσικα να ειναι υποχρεωμένοι για αυτο γιατι μονο επισκευη προϊόντος ισχύει στην Ελλαδα.
Πάντως δεν προσπαθουν να σε ξεγελασουν και ειναι ευγενέστατοι.!!!:firstprize:

Εγραψα και για το service της Philips που ενημερώθηκε στις 10/2/07 συμφωνα με τον GeorgeFromCrete αλλα και ΤΩΡΑ αν παρεις και κανεις
ερωτηση για αγορα του προϊόντος θα σου πουν οτι ΔΕΝ εχει αναφερθει
βλάβη ακομη.
Συγουρα συγκαλυφτούν την βλαβη εδω και 2 μηνες !!!!!!!

-bye- ΤΟ SERVICE ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
ΤΟ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ 2102725250 ΥΠ'ΟΨΙΝ Κου ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ (ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ)-bye-

-bye- ΤΟ SERVICE ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
ΤΟ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ 2102725250 ΥΠ'ΟΨΙΝ Κου ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ (ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ)-bye-

Πηρα στην “ SOUND &VISION ”
Βασιλίσσης Ολγας 245
ΤΗΛ 2310-402760-2
ειναι το επισημο service για philips,μίλησα με τον προϊστάμενο του service
εναν πολύ ευγενικό κύριο και μου ειπε πως ακομη δεν εχει αναφερθει το
φαινομενο (βλαβη) του backlight με τις 6 γραμμες στην ελλαδα ΑΥΤΑ ειναι
μολις ΧΘΕΣ !!!!

Επισκεπτομαι συχνα το συγκεκριμενο thread και διαβαζω νεες αποψεις ομως δεν βλεπω καμια ενθαρριντικη εξελιξη.. Θα ελεγα να ηρεμησουμε γιατι φαινεται πως η ιδεα της πανισχυρης και αψεγαδιαστης 37ph9731 ζει μονο στο μυαλο μας. Προφανως υπαρχουν καποια προβληματα με την εν λογο tv και το τελευταιο που θα ηθελε κανεις μας θα ηταν να τα διαπιστωσει στο χωρο του μετα απο μια-σχετικα-δαπανηρη αγορα.
Περρισοτερο το γραφω για τον alexanesta που δειχνει πραγματικα παθιασμενος με την συγκεκριμενη tv. Αληθεια με 2000 που υπαρχει?
Προσωπικα ειχα ενθουσιαστει επισης πολυ ομως αφησα να περασει ενα διαστημα γιατι πιστεψα οτι βαδιζα σε σιγουρα προβληματα και τωρα που μπορω να σκεφτω πιο ξεκαθαρα, παραλληλα ειδα οτι επεσαν ικανοποιητικα οι τιμες και σε καποιες sony (με ενδιαφερει η 40W2000) που λογο του HD 1080p και των 3" επιπλεον ιντσων, με λιγοτερα απο 1800 .. σιγουρα τη θεωρω πολυ μα πολυ ανταγωνιστικη !!
Παντως για να σας μεταφερω και κατι ενθαρρυντικο συζητησα με ενα γνωστο στη δουλεια που εχει την 9731 γυρω στους δεκα μηνες απ' οτι ειπε και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.:rifle:

Philips 37pf9731 την αγορασα ΤΕΛΙΚΑ και ο Θεος Βοηθος!!!!

Ηρεμος ειμαι φιλε μου(Ne3ed).!!!
Για να φανταστείς πόσο την Παρασκευη την αγόρασα.!!!!!!!!!
Θα μου έρθει η την Τριτη η την Πεμπτη.
Παρα τα οσα εχω διαβασει και εγω,τα πιο πολλα ΚΑΚΑ αποφασισα να την παρω
για 2 λογους,ηθελα οπωσδηποτε 37αρα γιατι εχω μονο 3 μετρα και ηθελα την καλυτερη στην κατηγορια των 37 ιντσών,και η τιμη της ειναι 2160 Ευρω απο το carrefour.
Προσοχη ομως η αρχικη τιμης της ειναι 3248 Ευρω αλλα το carrefour εχει μια προσφορα με της "πασχαλιτσες" καθε 3 Ευρω Αγορας 1 "Πασχαλιτσα" και 1 "Πασχαλιτσα" ΕΝΑ Ευρω για αυτο διαιρέστε την Αρχικη τιμη 3248 ΔΙΑ 3 =1088===>1088 "πασχαλιτσες" 1088 Ευρω που τα εχω αυτη την στιγμή στο πορτοφολι μου σε δωρο επιταγες των 100 Ευρω για να κανω αγορες απο το
carrefour απο 29 Μαρτιου εως 29 Απριλιου.
Ετσι βγαινει το 2160 Ευρω που μου κοστιζει η 37pf9731 γιατι τα αλλα 1088 Ευρω τα πληρωνω αλλα θα παρω αλλα πραγματα απο το carrefour.
Η προσφορα στης μεγαλες τηλεοράσεις ήταν μέχρι το Σάββατο 17 Μαρτιου.
Ξεχασα να γραψω οτι την πηρα με 24 ατοκες των 135.3 Ευρω.
Τωρα θα σας πω τις εντυπώσεις μου οταν την στησω.
Και τώρα Ψυχραιμία πάω για κάνα Φραπέ οπως λεμε εδω στην θεσσαλονικη και οτι έρθει ας έρθει με το καλο,τουλάχιστο ο Απολλων κέρδισε.!!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 37pf9731

Σας ευχάριστό για το καλωσόρισμα

To site ειναι αυτο

Ειναι σοκαριστικο για εμενα ενα μοντελο να εχει τοσα προβληματα και τοσα
update firmware και η philips να μην ξερει κατι.
Yes, Philips has a problem with the panel 9322 242 22682 used in the 37PF9731D where the backlight is showing through
αnd you can see max 6 lines/bar (lighter/darker areas) on the screen.
Αυτο ειναι το προβλημα
1072-philips_fejl_lille.jpg

Αν μου ελεγε η philips οτι το εχει λυση και η τηλεοραση μου δεν θα θέλει μετα απο 2-3 μηνες επισκευη και αλλαγή του panel 9322 242 22682 με ενα
καινουργιο θα την επαιρνα και σημερα!!!!
Οσο για την τιμη 2000 ευρω δεν ειναι πολλα!!!

¨¨Έχω την τηλεόραση 5 Μήνες τώρα.

¨¨Δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα σαν αυτό της εικόνας !!!

¨¨Σίγουρα έχουν πρόβλημα όλες οι 37άρες ? Λέτε να είμαι τυχερός :flipout:

¨¨Προτείνω να ανοιχθεί ένα Sticky Tread με Βλάβες ανά μάρκα ή μοντέλο όπου να γράφουν οι κάτοχοι των μοντέλων αν συναντάνε προβλήματα ή όχι, ώστε να είναι πιο εύκολο στην πρόσβασή του !!! (π.χ. έχω την PHILIPS 37PF9731/D και έχω το xxx πρόβλημα.

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔYO BUG ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ . ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ POST ΤΑ LINKS ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ POST ΣΤΟ avforums.com

1) The two bugs I found are:

1. From menu make OSD menu on (standard for seeing the volume indicator) then open the PIP or PAP window. Go-jump to main window (with the volume) and increase or decrease the volume (steps enough to see the indicator). Then try to jump to the PIP or PAP window. You can’t.
2. Open the PIP or PAP window. Change the channel in PIP or PAP window and then use the P<P button to change the channel in the previous. You can’t .It takes you to channel you were (in PIP or PAP windows), the last time, before you turned off your set all the time and it doesn’t change.

These bugs are after the last update I made a few days ago. Before I had no problem with these PIP and PAP functions, you see I’ am fanatic PIP zapping zapper so I know for sure that I didn’t had any problem before the update 3 months now.
Does anyone have the same problem???

2)From what i saw in service menu ,my panel (which have the backlight problem) is :
031
37 LCD Sharp FHD v3
As you can see Sharp WAS in PHILIPS ?????
Does anyone know what the new one is?

3)Does anyone read German?
There is a forum site very informed in German.

gathering.tweakers.net/forum/...s/1197214/last

Can anyone read and tell us what is going on???

Απάντηση: Re: Philips 37pf9731

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΗ 37pf9731 ?

¨¨Για να πω την αλήθεια χθες παρατήρησα (αφού μου μπήκαν τα διαόλια) την τηλεόραση, και όντως φαίνονται οι αχνές γραμμές 6+6 από κάθε πλευρά αλλά σε μικρό βαθμό όχι όπως η φωτογραφία στην μπλε οθόνη. :blink:

¨¨ Κανείς φίλος έχει στείλει την τηλεόραση για διόρθωση και αν ναι με ποιόν τρόπο ?

¨¨Εσύ φίλε GeorgeFromCrete τι γίνετε με το εξωτερικό που συμμετέχεις στο FORUM ? :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Philips 37pf9731

¨¨Για να πω την αλήθεια χθες παρατήρησα (αφού μου μπήκαν τα διαόλια) την τηλεόραση, και όντως φαίνονται οι αχνές γραμμές 6+6 από κάθε πλευρά αλλά σε μικρό βαθμό όχι όπως η φωτογραφία στην μπλε οθόνη. :blink:

¨¨ Κανείς φίλος έχει στείλει την τηλεόραση για διόρθωση και αν ναι με ποιόν τρόπο ?

¨¨Εσύ φίλε GeorgeFromCrete τι γίνετε με το εξωτερικό που συμμετέχεις στο FORUM ? :grandpa:

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΟΧΙ ΣΤΟ BACKLIGHT -AKOMA TOΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

"ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ" 37PF9731D/10

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ 3500€ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 37PF9731D/10 ΣΤΙΣ 10/10/2006 (ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ Κ*** ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ)

ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΥΡΗ "ΒΑΣΗ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΩ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ
".... ΞΕΡΕΤΕ, ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ME USB...." ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"......ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!! ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΠΑΤΕ??? UPDATE ME USB????? ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ UPDATE??? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ???..." (Ε, ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ UPDATE!)

ΕΤΣΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ 7/2/2007

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ PHILIPS ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 42PF9731D/10 ΓΙΑ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 8/3/2007. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΝΕΛ LG!!! (ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΛΕΩ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ)

ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΩ:

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ DITHERING
Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ
TO CLEAR LCD ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝ EITE ΟFF ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ:
ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΑΤΕΣ!!! (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!!!!) ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑΤΕΣ ΠΑΛΙ!!! ΚΟΚ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (10/3/2007) ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟ UPDATE 0.87.0.0 KAI MAΝΤΕΨΤΕ!! ΤΩΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ P IN P. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.

ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ: "....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..."

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕ PHILIPS, ΕΚΘΕΤΩ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)

ΤΩΡΑ....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ PHILIPS ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΛΕΟΝ? ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ?

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!!! Μ Α Κ Ρ Ι Α ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!!

Επιτέλους την παρέλαβα προχθές και ΜΟΛΙΣ με 9 ώρες λειτουργίας της Κούκου
τσα:BDGBGDB55:!!!! να το BACKLIGHT problem.
Θα την δώσω πισω μου φαίνεται γιατι αν σε Δεκα ημέρες παρουσιάσει βλαβη την παιρνουν πισω ετσι μου ειχε πει πιο πριν ο προϊστάμενος του SOUND &VISION
service philips της θεσσαλονικης εκτος αν και μου τα αλλαξει τωρα.
Κάλως ήλθα στο club των προβληματικών Philips 37pf9731/10 ΑΛΛΑ τα ηθελε ο
Κ@λος μου.:flipout: