alexanesta
New member
Ασχημα τα Νεα απο Ευρωπη
Μετα απο επισκευη καινουργιο προβλημα!!!!!!
Φαύλος κυκλος τελικα.
Δεν ξερουν ομως αν εχει αλλαχτει το backlight panel η εκαναν τιποτα αλλο που προκαλεσε το προβλημα.
Συμφωνώ με GeorgeFromCrete που εχω διαβασει όλα του τα ποστ στο avforums.com απο πιο πριν τωρα οσο για τα περιοδικά συγουρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ
οικονομικα συμφεροντα οπως και το service της Philips που ΕΓΩ το ειχα παρει
χθες τηλεφωνο (δες πρηγουμενο μου ποστ) κανει πως ΔΕΝ ξερει τιποτα για το
backlight panel σε ερωτηση μου για αγορα της συσκευής.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ να επιδιορθώσουμε.
Μου φαινεται οτι θελουν καταγγελία και αυτο με offered a replacement TV που ειναι ΜΟΝΟ για Ευρωπη δεν το καταλαβαίνω ΕΜΕΙΣ που ειμαστε ΑΣΙΑ!!!!
Originally Posted by SMW![]()
To answer your question darknest, the backlight issue seems to be ok, but the set has now developed a new problem. The blacks and dark areas of the picture are not of the same sharpness as they were prior to the repair. In addition the screen now shows a halo effect on certain pictures, e.g. A blue sky will have numerous visible rings, spreading across the screen, which are most visible, almost like contour lines on a map.
Has anyone else seen this effect?
It seems i am going to be offered a replacement TV instead of A-novo repairing the backlight, as it is deemed 'un-economical to repair'.
SMW, Did you ask what has been done to your TV as regards the repairs? It would be nice to know if they did actually replace the backlight panel, or done something else that has caused your new problems
Μετα απο επισκευη καινουργιο προβλημα!!!!!!
Φαύλος κυκλος τελικα.
Δεν ξερουν ομως αν εχει αλλαχτει το backlight panel η εκαναν τιποτα αλλο που προκαλεσε το προβλημα.
Συμφωνώ με GeorgeFromCrete που εχω διαβασει όλα του τα ποστ στο avforums.com απο πιο πριν τωρα οσο για τα περιοδικά συγουρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ
οικονομικα συμφεροντα οπως και το service της Philips που ΕΓΩ το ειχα παρει
χθες τηλεφωνο (δες πρηγουμενο μου ποστ) κανει πως ΔΕΝ ξερει τιποτα για το
backlight panel σε ερωτηση μου για αγορα της συσκευής.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ να επιδιορθώσουμε.
Μου φαινεται οτι θελουν καταγγελία και αυτο με offered a replacement TV που ειναι ΜΟΝΟ για Ευρωπη δεν το καταλαβαίνω ΕΜΕΙΣ που ειμαστε ΑΣΙΑ!!!!
Last edited: