- 2 January 2007
- 172
και το καλυτερο ηταν οτι εβγαζε τετοια εικονα μεσω laptop Vaio.πολυ μπερδεμα...θελω βοηθεια και τις αποψεις σας.......
+1Να την δεις σε τηλεοπτικό σήμα κυρίως, διότι σε σήμα από DVD ή ακόμα περισσότερο απο HD υλικό, όλες αυτές πετάνε.
Και επειδή αναφέρεις το laptop ψυλλιάζομαι μήπως έπαιζε HD απο internet ή blue-ray.
Παντως με βαση την αποσταση θεασης που εχεις εγω επιμενω οτι 37αρα δεν σου κανει. Μην ξεχνας οτι οι CRT ειναι μπαουλα με αποτελεσμα να πιανουν χωρο και να δειχνουν πιο μεγαλες.
Αν παρεις μικροτερη απο 40-42 τοτε θα το μετανιωσεις.![]()
H 37PF9731 φοραει το καινουργιο πανελ με clear lcd γι αυτο και πεταει σε τηλεοπτικο σημα
H 42PF9731 δεν ειναι τεχνολογιας clear lcd διοτι απλα φοραει το panel της 9830
Νικος
Και η Sharp εχει το συστημα TruD που δουλευει στα 100 Hz το οποιο συμφωνα με την ιδια την Sharp ειναι καλυτερο απο τα συστηματα 100 Hz με προβολη ενδιαμεσων μαυρων εικονων αλλων εταιρειων και Clear LCD. Εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει σημερα εταιρεια που να μην εχει συστηματα επεξεργασιας εικονας στις τηλεορασεις της οποτε δεν βλεπω να υπερτερει η Philips σε κατι απο τις υπολοιπες.
Aυτη ειναι μια λεπτομερια σοβαρη την οποια δεν εχω ψαξει.H 37PF9731 φοραει το καινουργιο πανελ με clear lcd γι αυτο και πεταει σε τηλεοπτικο σημα
H 42PF9731 δεν ειναι τεχνολογιας clear lcd διοτι απλα φοραει το panel της 9830
Νικος
Eχω περιπου 5 μετρα οποτε νομιζω πως για μενα ειναι καλη η 37''
χαιρετω την παρεα......βρισκομαι και εγω στο διλημα αναμεσα στην Philips 37pf9731 και στην SONΥ KDL-40X2000 και ακομα σκεφτομαι για το καινουργιο μοντελο KDL-40W2000 δεν ξερω ποια να παρω,η αληθεια ειναι οτι με εχει εντυπωσιασει η philips με το Pixel Plus 3 HD και Ambilight Surround και με LCD CLEAR δυστηχως δεν ειναι 1080p.εχθες εκανα μια βολτα σε ενα καταστημα ηλεκτρικων και ειδα την 40Χ2000,δεν ξερω αλλα μου φανηκε πολυ καλυτερη η εικονα και το καλυτερο ηταν οτι εβγαζε τετοια εικονα μεσω laptop Vaio.πολυ μπερδεμα...θελω βοηθεια και τις αποψεις σας.......
Τα 5 μέτρα, είνια πάρα πολλά για 37αρα, δες αναγκαστικά ή 40 αρα ή 46αρα, ωστόσο ξανασκέψου το ενδεχόμενο του προβολέα είναι ασύγκριτα καλύτερη επιλογή και μάλλισατα ορισμένες φορές οικονομικότερος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.