Philips 37PFL5405H για υπνοδωμάτιο

Για 37άρα 100Hz σίγουρα είναι καλή προσφορά. Δε ξέρω όμως κατά πόσο είναι αξιόπιστη ως Philips. Εννοώ εικόνα κυρίως και διάρκεια λειτουργίας. Επίσης τρέχει συγκεκριμένα αρχεία ταινίας. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την Samsung LE40C530 που καί πιο μεγάλη είναι και τρέχει τα πάντα από USB. Απλά δεν είναι 100Hz.
 
Και εγώ νομίζω ότι η Samsung 40c530 είναι ικανοποιητική για υπνοδωμάτιο...
 
Tωρα διάβασα τα μηνύματά σας, γιατί είχε μεταφερθεί το post μου. 42" δεν νομίζω. Και η 40άρα μεγάλη μου φαίνεται. Θα μπεί στον τοίχο με βάση βραχίονα με κλίση προς τα κάτω (αλήθεια, έχετε κανένα καλό και σχετικά φτηνό υπόψιν ??? ) και δεν θέλω να έχω τόσο πολύ βάρος κρεμμάμενο.
 
Δηλαδή αυτό που ψάχνω είναι:

37" ή 40"
LCD ή LED
FULL HD
Media player (avi, mkv + greek srt) ενσωματομένο

Αυτά τα λίγα. Ξέρω ότι σας ζαλίζω, αλλά....
 
Στα 499 ευρω οντως δεν ξερω αν θα βρεις κατι καλυτερο απο την Philips.

Στην τιμη αυτη ολες οι LCD ειναι μετριοτητες.

Αν θελεις να παιζει και mkv κοιτα και την Samsung 37C530 η την LG 37LD450 (θα χρειαστει να κανεις μετατροπη ηχου απο DTS στα mkv).
 
Είναι σίγουρη αυτή η τιμή; Υπάρχει θέμα/πρόβλημα που η Samsung είναι 50Ηz ? Θα έχω τρέμουλο στα μάτια μου ή δεν θα το καταλαβαίνω καν;
 
Η εικόνα της είναι μια χαρά .... ειδικά σε σύγκριση με την Philips .
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να την δεις .
Εύκολα θα την βρεις και μάλιστα δίπλα σε 100άρες για να μπορέσεις να συγκρίνεις μόνος σου .
 
Άντε και την βλέπω, άντε και μ' αρέσει. Πείτε και καμία βάση με βραχίονα για να την κρατάει. Δηλαδή έτι όπως θα την βλέπει από μπροστά ο θεατής, ο τοίχος θα είναι δεξιά της.
 
Re: Απάντηση: Philips 37PFL5405H για υπνοδωμάτιο

Είναι σίγουρη αυτή η τιμή; Υπάρχει θέμα/πρόβλημα που η Samsung είναι 50Ηz ? Θα έχω τρέμουλο στα μάτια μου ή δεν θα το καταλαβαίνω καν;

Φίλε για να πω την αλήθεια δεν έχω απευθείας σύνδεση με τα καταστήματα για να ξέρω ανά πάσα στιγμή τις τιμές τους! Πάντως στο φυλλάδιο τους που ξεφύλλισα προχθές αυτή τη τιμή είχανε. Σου είπα και που θα τη βρεις τη TV.
 
Μάλλον καταλλήγω στην LE40C530. Διάβασα από τα καλύτερα σχόλια, και αφού μίλησα και με ένα φιλαράκι μου στην ServiceOne, μου είπε να προχωρήσω άφοβα.

Τελευταίες δύο ερωτήσεις:

1. Στις ταινίες που έχουν DTS ήχο θα ακούω τίποτα; Δηλαδή έχεις DTS downmix σε stereo ?

2. Τί βάση να αγοράσω για τοίχο; Όπως έχω γράψει και παραπάνω, θέλω μιά βάση με βραχίονα για να την κρατάει. Δηλαδή έτσι όπως θα την βλέπει από μπροστά ο θεατής, ο τοίχος θα είναι δεξιά της και ψηλά (περίπου 1,80-2,00 μέτρα).
 
Η τηλεόραση κάνει και Pass through dts ήχο από την οπτική,αλλά και downmix.Για βάση από ότι κατάλαβα θα χρειαστείς κάτι σε περιστρεφόμενη.
 
Περιστρεφόμενη; Για δώσε ένα παραδειγματάκι τί εννοείς. Εμένα μου είπε κάποιος πωλητής στο Πλαίσιο που είχα πάει ότι πρέπει να είναι με διπλό βραχίονα, για να βγαίνει η οθόνη αρκετά έξω από τον τοίχο, ώστε να την βλέπω εγώ κανονικά μπροστά μου.

Δηλαδή κάτι τέτοιο ή τέτοιο.
 
Last edited:
Ακριβώς...τηλεσκοπικές και περιστρέφουν παράληλα την τηλεόραση.Μόνο να δείς να ταιριάζουν με την tv (λέει τις προδιαγραφές VESA που θέλει).
 
Μάλλον για την πρώτη θα πάω. Το κρατάει το βάρος της τηλεόρασης που σύμφωνα με την Samsung είναι χωρίς την βάση 14,5 κιλά.

Εκεί επίσης λέει ότι είναι συμβατή με VESA wall mount 200/200, οπότε νομίζω ότι είμαι εντάξει με την βάση του Πλαισίου Turbo-X DBM-200.