Philips 37PFL9603D vs LE40A786R Samsung vs Sony 40w4500 Review

κοντα στα 4,5 μετρα

Ξεχνα τις 37" και λοιπα μεγεθη που κανουν μονο για υπνοδωματια και αρχισε να ψαχνεις κατι σε 50-52" (και λιγο λεω αλλα για ακομη μεγαλυτερες τηλεορασεις ξεφευγουν τα οικονομικα μεγεθη)...-bye-

Edit. Γιωργο μαζι γραψαμε φιλε...

λετε ε! τοτε μαλλον πρεπει να ξεχασω και τις philips για σε τοσο μεγαλες ιντσες ειναι φωτια...τοτε μαλλον για samsung παει το θεμα...ευχαριστω πολυ παιδια..-bye-

λετε ε! τοτε μαλλον πρεπει να ξεχασω και τις philips για σε τοσο μεγαλες ιντσες ειναι φωτια...τοτε μαλλον για samsung παει το θεμα...ευχαριστω πολυ παιδια..-bye-

Παρε με τα ιδια λεφτα που θα εδινες (~2 χιλιαρικα) μια 50-52" να χαρει το ματι σου εικονα φιλε. Ετσι και αλλιως υπαρχουν πλεον στις ιντσες αυτες πολυ αξιολογες και οικονομικες προτασεις...-bye-

Γιάννη άργησες και φοβήθηκα μην έπαθες τίποτα όταν διάβασες την απόσταση για 37άρα :flipout:

Η αληθεια ειναι Γιωργο οτι επαθα μια μικροσυγκοπη οταν ειδα την αποσταση θεασης για 37"....-bye-

Ναι είναι μικρή εγώ είμαι 2.30 μετρα και είναι normal πιστεύω πάνω απο 2.80 μέτρα θα είναι πολύ μικρή η 37".

Γεια σας και απο μένα
Εχω βρεί την 786 στο practicer 1319 ε με 9 μηνες ατοκες δοσεις Η εγγυηση που μου δίνουν ειναι "δικια τους " 2 χρονια βέβαια
Να την αγορασω ? η να δώσω 170 ε παραπάνω και μετροιτά για εχω την εγγυήση της αντ/πειας ?
Το οτι ειναι απεκτη δεν το συζηταμαι για καποιον βεβαια που την θελει μονο για θέαση

Ναι αν δεν την θες για pc μην το σκέφτεσαι η είναι η καλύτερη στην τιμή της απο εικόνα.