PHILIPS 37PFL9732 HDMI PROBLEM

awtms

New member
12 February 2008
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ 37PFL9732.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΟ AMBILIGHT ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΣΝΔΕΣΑ ΤΟ LAPTOP (DELL D820) ΣΤΟ HDMI1 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ MOUSE ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ HDMI3.Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΤΟ 2.ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ(ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!).ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ(Κος ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ TV.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11/3 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε awtms. Μόλις έχεις νεότερα σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις για να γνωρίζουν κι οι υπόλοιποι φίλοι, κάτοχοι της συγκεκριμένης ή μη :ernaehrung004:

ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Λοιπόν φαίνεται να έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Έχω συνδέσει dvi-hdmi στην έξοδο 3 και έχω απίστευτο θόρυβο (αλλά εξαφανίζεται αν ρίξω την ανάλυση του pc σε 1366Χ760 καθώς και τα hz σε 50). Δεν έχω δοκιμάσει τις άλλες εξόδους γιατί την έχω στον τοίχο και πρέπει να την βγάλω για να πειραματιστώ (θα το κάνω κάποια στιγμή).