Philips 37PFL9732D Vs Bravia KDL-32D3000E. Ειναι πολλα τα λεφτα!!!.................

georgiooo

New member
2 January 2008
6
Χαιρετω την ωραια παρεα! :ernaehrung004: Περιηγηθηκα στο site και μαρεσε αρκετα...
Λοιπον λοιπον...
Πεδιο δρασης : κρεβατοκαμαρα !
Αποσταση βολης : 2.8 m !

και ειμαι μεταξυ των δυο
Philips LCD 100Hz 37'' Cineos 37PFL9732D Full HD

Sony LCD 100Hz 32'' Bravia KDL-32D3000E HD

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018639
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=976768

H Philips πλην των αλλων και του μεγεθους υπερτερει και στο Full HD!
Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο , βολευομαι και σε σκετο HD αλλα με τα 100 Hz stadar!
Ομως μετα τις 32 ιντσες της Sony που την συμπαθω , η αμεσως μεγαλυτερη (παντα δεδομενων των 100Hz) σε μεγεθως παει στις 37 ιντσες και ειναι το πιο πανω μοντελο!

Nα τα δωσω τα λεφτα ??? Ειναι πολλα ρε γμτ...... Το λεω γιατι μηπως μετανιωσω και μου φανει μικρη η 32 αρα στη δεδομενη αποσταση θεασης. Tι λετε????!!!!!!!!!!

....

Re: Απάντηση: Philips 37PFL9732D Vs Bravia KDL-32D3000E. Ειναι πολλα τα λεφτα!!!...

το μεγεθος μετραει παντα!!

καλως ηλθες και χρονια πολλα

λες ε? Η 40αρα δηλαδη σε ριχνει στο κρεβατι με τη μια!
Αλλα οκ δεν ξερω, δεν ειμαι και των ακρων, μην το μετανιωσω σε κανα μηνα ελεγα! Ουτε θελω να ναι μικρη , ουτε και τεραστια να γυρνω το κεφαλι αριστερα δεξια!

Καλα ρε μεγαλε , θα πεταξεις 2000χιλιαρικα για να σε παιρνει ο υπνος με HDομπουρου μπουρου ?

Πλακα μας κανεις ? η σου περισευουνε ?
Αντε και σου περισευουνε , απο τα 1200 εως τα 2000 δεν υπαρχει ενδοιαμεσο ?
Ασε το αλλο , πως μετα την Κελεκιδου βαζεις στον ιδιο ανταγωνισμο και την Μπιονσε .......δεν το καταλαβαινω .
a050.gif

Καλα ρε μεγαλε , θα πεταξεις 2000χιλιαρικα για να σε παιρνει ο υπνος με HDομπουρου μπουρου ?

Πλακα μας κανεις ? η σου περισευουνε ?
Αντε και σου περισευουνε , απο τα 1200 εως τα 2000 δεν υπαρχει ενδοιαμεσο ?
Ασε το αλλο , πως μετα την Κελεκιδου βαζεις στον ιδιο ανταγωνισμο και την Μπιονσε .......δεν το καταλαβαινω .
a050.gif

δεν μου περισσευουνε !!
κατανοητο αυτο που λες ααλλα τα εψαξα και δεν υπαρχει ενδιαμεσο που λες, σε panasonic, samsung, sony, philips στα 100 Hz.
Η αμεσως επομενη μεγαλυτερη, στα 100 Hz, ειναι η philips ,με αυτη την τεραστια διαφορα τιμης!!

Last edited:
δεν μου περισσευουνε !!
Αλλα ποιο ειναι το ενδιαμεσο που λες, σε panasonic, samsung, sony, philips στα 100 Hz????
Υπαρχει??? οχι!!!!........
Γιατι σου ειπε κανεις οτι ντε και καλα αμα μια τιβι εχει 100ΗΖ ..........θα κανει sex στις υπολοιπες ?
Δεν τα διαβασες καλα μου φαινετε .
Για πηγαινε σε κανεναν που εχει μια κατοσταρα να δεις , μπορεις να καταλαβεις ποτε ενεργοποιει τα 100 και ποτε οχι και μετα τα ξαναλεμε .

Γιατι σου ειπε κανεις οτι ντε και καλα αμα μια τιβι εχει 100ΗΖ ..........θα κανει sex στις υπολοιπες ?
Δεν τα διαβασες καλα μου φαινετε .
Για πηγαινε σε κανεναν που εχει μια κατοσταρα να δεις , μπορεις να καταλαβεις ποτε ενεργοποιει τα 100 και ποτε οχι και μετα τα ξαναλεμε .

Αυτο περι 100 Ηz (καλα κανεις και το χτυπας γενικα), αλλα οχι ειλικρινα δεν περιμενα να το διαβασω εδω για το αισθητικο πλεονεκτημα που προσφερει. Το εχω διαπιστωσει καιρο σε πολλες καφετερειες που πηγαινω και επετρεψε μου να πω οτι με ενοχλει προσωπικα σε μπαλα και μπασκετ. Καποιους δεν τους ενοχλει η σπασμωδικη καποιες φορες κινηση της μπαλας γιατι δεν το βλεπουν, και το σεβομαι.
Φιλικα

Last edited:
Πάντως εγώ δαγκωτό θα παιρνα την philips....λόγω μεγέθους και μόνο

Αυτο περι 100 Ηz (καλα κανεις και το χτυπας γενικα), αλλα οχι ειλικρινα δεν περιμενα να το διαβασω εδω για το αισθητικο πλεονεκτημα που προσφερει. Το εχω διαπιστωσει καιρο σε πολλες καφετερειες που πηγαινω και επετρεψε μου να πω οτι με ενοχλει προσωπικα σε μπαλα και μπασκετ. Καποιους δεν τους ενοχλει η σπασμωδικη καποιες φορες κινηση της μπαλας γιατι δεν το βλεπουν, και το σεβομαι.
Φιλικα

Θες να πεις οτι στις καφετερειες εχουν 100σταρες ?
Εγω ολο no name βλεπω και επωνυμες του σωρου φτανει ναναι μεγαλες .
Τελος παντων δικα σου ειναι τα λεφτα .
Το 37 σαν μεγεθος τιβι δεν παιζει πλεον και απλα συμπληρωνει ενα κενο και δυσκολα θα βρεις αξια και κοστος σε καλο ισοζυγιο.
Μετα παει στο 40 οπου εκει ξεκινανε πλεον τα καλα τα πανελ οι εξελιγμενοι scalers κ.λ.π. δυνατοτητες .
Εσυ λες ? οτι ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει πληθωρα στις 37 ?
Η philips που αναφερεις ειναι ακριβοτερη π.χ. απο την 40F της οποιας τα 100ΗΖ δεν ειναι και το δυνατοτερο της σημειο .
Εν αναγκη αμα βλεπεις αγωνες στην κρεβατοκαμαρα παρε μια πλασμα να μην εχεις τετοια προβληματα η βαλε ενα προβολεα ......... στις 40 ιντσες να σου δειχνη παπαδες , φθηνοτερα θα στοιχισει .

Θες να πεις οτι στις καφετερειες εχουν 100σταρες ?
Εγω ολο no name βλεπω και επωνυμες του σωρου φτανει ναναι μεγαλες .
Τελος παντων δικα σου ειναι τα λεφτα .
Το 37 σαν μεγεθος τιβι δεν παιζει πλεον και απλα συμπληρωνει ενα κενο και δυσκολα θα βρεις αξια και κοστος σε καλο ισοζυγιο.
Μετα παει στο 40 οπου εκει ξεκινανε πλεον τα καλα τα πανελ οι εξελιγμενοι scalers κ.λ.π. δυνατοτητες .
Εσυ λες ? οτι ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει πληθωρα στις 37 ?
Η philips που αναφερεις ειναι ακριβοτερη π.χ. απο την 40F της οποιας τα 100ΗΖ δεν ειναι και το δυνατοτερο της σημειο .
Εν αναγκη αμα βλεπεις αγωνες στην κρεβατοκαμαρα παρε μια πλασμα να μην εχεις τετοια προβληματα η βαλε ενα προβολεα ......... στις 40 ιντσες να σου δειχνη παπαδες , φθηνοτερα θα στοιχισει .

οχι λεω με απλα λογια οτι οι καφετερειες που δεν εχουν κατοσταρες ενιοτε με ενοχλει στους αγωνες, απλα.
Τωρα γιατι βλεπω αγωνες στην κρεβατολαμαρα, ας οψεται η διαρυθμιση του σπιτιου!
Επισης σορυ αλλα δεν επιασα αυτο περι της κατηγοριας 37 ιντσων που πραγματι οκ εκλιπει, δεν καταλαβα δηλαδη το επιχειρημα! Μπορεις να το πεις πιο απλα??!!!

Last edited:
Απλα πλεον ΟΛΕΣ σχεδον οι εταιρειες εχουν ριξει το βαρος στις 40 -42 ιντσες και πανω και καλα κανουν κατα την αποψη μου .
Διατηρουν καποια μοντελα κορυφαια στις 32 φορτωναντες τες με δυνατοτητες που δυσκολα θα καταλαβεις τη διαφορα λογο μεγεθους και μονο ............αλλα θα σου τα παρουν ομως απ την αλλη μια χαρα .
Μην συγκρινεις τις μπακατελες απο τις καφετεριες με αυτο που θα απολαμβανεις στο σπιτι ( στην κρεβατοκαμαρα στη δικη σου περιπτωση ).

Να συμπληρωσω επισης οτι στις καφετερειες συνηθως βλεπουν νοβα οπου το σημα ειναι για :flipout:

Anyway σωστά τα λέέι ο φίλος smoothbore αλλά αν το δίλημα σου παραμένει μεταξυ των 2 που ανέφερες .. ε δεν το συζητάμε... παίρνεις την 37άρα αβλεπή...-bye-