Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''

Παντως τα σκτρατς-σκρουτς δεν ειναι κακο πραγμα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64416

Μπορει να γινεις DJ σε κανα club...

:a0210:

Aμαν,πια,βρε Yperion.Τίποτα να μην αφήσεις να πέσει κάτω.To ένα μέλος αναφέρει "σκριτς-σκρατς" και άλλο λέει για "τσακ-τσουκ". Άρα δεν υπάρχει ομοιογένεια του φαινομένου,συνεπώς αυτό είναι κάτι που παρακολουθείται από την επιστημονική κοινότητα,η οποία προσεχώς θα δημοσιεύσει σχετική μελέτη.....:lehrer:

ΥΓ. Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι πρόκειται για ένα απλό παραψυχολογικό φαινόμενο,και το μέλος πρέπει να φωνάξει τους GHOSTBUSTERS για να απαλλαγεί οριστικά....:flipout:

Re: Απάντηση: Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''

Αν ψαξεις στο youtube υπαρχει αλλο μαθημα για scratch και αλλο για tsouk...

Για να γινεις ολοκληρωμενος DJ δεν ειναι και ευκολο...θελει προσπαθεια...:a0210:

Μου ήρθε προχτές η τηλεόραση και μετά από ένα μαραθώνιο αγώνα δρόμου να αλλάξω το έπιπλο που είχα παραγγείλει μαζί της, μιας και η τηλεόραση αναφερόταν ως silver, αλλά μόνο ασημένια δεν ήταν και εγώ είχα παραγγείλει ασημένιο έπιπλο, τελικά το φόρτωσα μόνος μου στο αυτοκίνητο και πήγα ο ίδιος στο κατάστημα και το άλλαξα.
Δε το συζητάω ότι έχω μείνει ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ από την εικόνα της και από το σύστημα natural motion! Ειδικά το βράδυ που κλείνω όλα τα φώτα στο σαλόνι και έχει το ambilight να φωτίζει από πίσω, είναι χάρμα οφθαλμών!!!
Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι τέλεια (φτου φτου μη τη ματιάσω). Αυτό που με παραξένεψε, ήταν το γεγονός ότι όταν της έβαζα το καλώδιο του ethernet, για να τη συνδέσω στο ίντερνετ, ο dreambox δέκτης που έχω (και είναι και αυτός συνδεδεμένος στο ίντερνετ) έκανε επανεκκίνηση και η τηλεόραση δεν μπορούσε να συνδεθεί στο διαδίκτυο!
Το δοκίμασα κάμποσες φορές και πίστεψα ότι φταίει ίσως κάποια θύρα στο ρούτερ, αλλά τελικά μετά από σκέψη και πειραματισμούς, βρήκα ότι έφταιγε το αντικεραυνικό πολύπριζο που είχα!
Οταν από τη κεντρική πρίζα έβαλα ένα πολύπριζο απλό και σύνδεσα ξεχωριστά το δέκτη από τη τηλεόραση, έγιναν όλα εντάξει και μπορώ πια να απολαύσω τη Νet TV της τηλεόρασης.
Ταινία σε 1080p δεν έχω προλάβει ακόμα να δω, παρά μόνο κάποια ψηφιακά δορυφορικά, τα οποία φημίζονται για τη καλή τους εικόνα και έχω ειλικρινά εντυπωσιαστεί, μιας και ποτέ μου δεν είχα τέτοια τηλεόραση...

Καλορίζικη και καλοθέατη.Όλα ΟΚ αφού ευχαριστιούνται τα δικά σου μάτια.

ΥΓ. Κι αν ακούσεις "κάτι" θα 'ναι λόγω θερμοκρασίας. "Πείραξέ" την,ρίχνοντάς της βεντιλατέρ από VT20 :idea:

Φίλε CASPER δε μου το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό που λες, γιατί αρχίζω και ανησυχώ...

Απάντηση: Re: Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''

Φίλε CASPER δε μου το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό που λες, γιατί αρχίζω και ανησυχώ...

Nα μην ανησυχείς καθόλου,έκανες μια χαρά αγορά(αν και λίγο ακριβούτσικη λόγω ambilight)Εγώ επέλεξα την 5605 ως "υπνοδωματιακή" λόγω direct led.
Kάποια μέλη άκουγαν κάποιους θορύβους κατά τη λειτουργία των συσκευών τους(όχι 7605,πάντως)που κατά τη γνώμη μου "υπερ-ψείρησαν" το φυσιολογικό,μάλλον,φαινόμενο(προερχόμενο από διαστολή-συστολή,πιθανά)
Ο yperion κι εγώ,απλώς αστειευόμενοι,σαρκάσαμε και "τραβήξαμε" λίγο το θέμα χάριν αστεισμού.Συγνώμη,πάντως,αν σε τρόμαξα,και πάλι καλορίζικη -bye-

Re: Απάντηση: Re: Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''

Μεγεια οντως κανουμε και λιγο πλακα.

Καλα να ειμαστε (το πιο βασικο) και αν χαλασει η την βαρεθουμε σε Χ, Ψ χρονια παιρνουμε καινουργια.

Να είστε καλά παιδιά για τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ...πάντως μέχρι να τις διαβάσω, μου πήγε η ψυχή στη κούλουρη...