Philips 40PFL9705 & 37PFL8605

Φίλε μου 2200 για 40άρα είναι τελείως πεταμένα λεφτά.Πάνω απο 1000 μόνο για 42 και πάνω αξίζει.Και πάλι δύσκολα.Τι παραπάνω σου προσφέρει η philips?Αυτα τα περι Local dimming wifi,ambilight,3d είναι τελείως άχρηστα.Δηλαδή εγώ που πήρα την u10 στα 539 έχει άψογη εικόνα και στα αναλογικά την προτιμώ απο οποιαδήποτε lcd.Aν θέλεις να παίζει mkv πέρνεις το wd tv που έχει απείρων περισσότερες επιλογές.Μην πετάτε λεφτά παιδιά δεν αξίζουν.Σε λίγο καιρό πάλι θα βγάλουν καινούργια μοντέλα.Πάνε τα χρόνια που είχαμε μία τηλεόραση 10-20 χρόνια.Επίσης γιατί αποκλείεις τις plasma?Burn in εγώ δεν είδα ποτέ ούτε ανακλάσεις δεν έχει πολλές.Τώρα για την κατανάλωση και 50 ευρό το χρόνο παραπάνω να είναι αντίθεση με μια led ίδιων ιντσών σκέψου ότι έχουν τα τριπλάσια χρήματα οπότε...

Last edited:
Nα ρωτήσω και κάτι ακόμα...παλιά στην Philips Matchline CRT είχα την δυνατότητα PIP (Picture in Picture) ...τώρα δεν ξέρω αν εχει καμμιά σύγχρονη τηλεόραση αυτή την δυνατότητα....
Σήμερα θα περάσω από Saturn να δω αυτές που μου προτείνατε

Oι πιο πολλές τηλεοράσεις σήμερα έχουν λειτουργία PiP και PaP, όχι όμως διπλό tuner. Μπορείς δηλ. να βλέπεις στην κύρια οθόνη την εικόνα ενός καναλιού, και σε παράθυρο την εικόνα από εξωτερική συνδεδεμένη συσκευή (π.χ. δορυφορικό δέκτη, BD player, DVD player κ.λ.π.) ή και αντίστροφα.

Λοιπόν πήγα και είδα την 40αρα C8000 και μου άρεσε...προσπαθω να πείσω το έτερον ήμισυ ότι τα οι 3 επιπλέον ίντσες προσφέρουν ελάχιστα εκατοστά σε μήκος τηλεόρασης ,....
ωραίο το νέο τυράκι του 3d με τα γυαλιά...
στα ίδια χρήματα υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και σε "προσφορά" για τα μέλη από το Πλαίσιο η 40pfl9704 στα 1700 ευρώ...

στα ίδια χρήματα υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και σε "προσφορά" για τα μέλη από το Πλαίσιο η 40pfl9704 στα 1700 ευρώ...

Φοβερη προσφορα 1700 ευρω για 40"....

ΥΓ. Τοσο ειχαν οι καλες 40αρες Samsung/Sony πριν 3 χρονια...

αυτό εννοώ και εγώ.... απλά στα λεφτά αυτά για 3dready και 40αρα LED only η c8000 είναι μονόδρομος (άμεσα διαθέσιμη σε Πλαίσιο- promotion μιας εβδομάδας σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά που ρώτησα)
παρεπιπτόντως τα 3d γυαλιά γιατί κοστίζουν τόσα πολλά λεφτά; (>80 ευρώ το ένα;)

παρεπιπτόντως τα 3d γυαλιά γιατί κοστίζουν τόσα πολλά λεφτά; (>80 ευρώ το ένα;)

Γιατί αποτελούν ηλεκτρονικές συσκευές με ασύρματο δέκτη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και δύο Α/Μ οθόνες LCD στη θέση των φακών.

Λογικά, στα επόμενα χρόνια, όταν μπουν και οι Κινέζοι στο παιχνίδι, οι τιμές θα πέσουν σημαντικά...

Καλησπερα σας,
Ποια ειναι η γνωμη σας για την Philips 32PFL5604H?Ειναι οικονομικη τουλαχιστον
και χωρις να ειμαι ειδικος δειχνει.. οτι εχει καλα χαρακτηριστικα.
Ευχαριστω,