philips 42PF9731D 1920Χ1080

Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Καλημερα σε ολα τα παιδια.
Για όσους μπορουν να περιμενουν λιγο ακομα ερχεται μεσα στο 2007, η νεα 42PF9832D. Συμφωνα με την Philips έρχεται με πανελ 1920 χ 1080p ενώ θα επιτρέπει και clear lcd με σήμα HD.
Πρώτη παρουσίαση στην εκθεση CES 2007.
Νικος

Απο τιμη που θα κυμαινεται περιπου? Στα ιδια ή σε πιο ψηλα επιπεδα απο την 9831? Για να ξερουν τουλαχιστον αυτοι που θελουν να την παρουν να παρουν κανενα δανειο... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Δεν εχω ιδεα παιδια, αλλα θα μάθω και θα επανέλθω!
Στο τελευταιο συγκριτικο του Hitech (Δεκεμβρίου) και οι 42PF9731 & 42PF9831 χτυπανε κορυφη στα τεστ (η τελευταία μετα απο plasma). H αλήθεια ειναι οτι δεν μπορώ να φανταστώ τι αλλο μπορει να μας δωσει η εταιρία ακόμα και αν μας δώσει panel 1920 x 1080 progressive. Πάντως η νεα τηλεόραση (9832)είναι εμφανισιακά διδυμο αδελφάκι της 9831. Η εταιρία επιμένει την κορυφαία της τηλεόραση να την εξοπλίσει επίσης με full ambilight surround!

υπαρχει τελικα κανενα νεο για την 9832?Πειτε μου την γνωμη για το εξης:
με συμφερει να αλλαξω την 37pf9830 με την 42pf9731???

Για την 9832 ξερουμε οτι θα ειναι 1080p και το νεο συστημα επεξεργασιας εικονας θα λεγεται pixel engine plus το οποιο θα συμπεριλαμβάνει clear lcd & DNM σε επιπεδο HD.
Στη θεση σου θα περιμενα για την 9832.
Μην αλλαξεις τωρα τηλεοραση.

Ποτε θα βγει ομως η 9832??Γιατι δεν υπαρχει εστω μια φωτο??Γιατι δεν παρουσιαστηκε στο CES07?

Απο οτι ξερω μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 2006. Η Αθηνα λεει πριν τον Ιουνιο 2006. Θα μαθω ομως περισσοτερα και θα επανελθω

Απο οτι ξερω μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 2006. Η Αθηνα λεει πριν τον Ιουνιο 2007. Θα μαθω ομως περισσοτερα και θα επανελθω

Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Για την 9832 ξερουμε οτι θα ειναι 1080p και το νεο συστημα επεξεργασιας εικονας θα λεγεται pixel engine plus το οποιο θα συμπεριλαμβάνει clear lcd & DNM σε επιπεδο HD.
Στη θεση σου θα περιμενα για την 9832.
Μην αλλαξεις τωρα τηλεοραση.

Καλησπέρα Φίλε Νίκο.

Είχες αναφέρει στο παρελθόν ότι για τις PHILIPS 1920x1080 θα βγάλουν Software με 1920p. (progressive)
Ξέρεις τίποτε νεότερο ή τζάμπα περιμένουμε ? :drummer:

Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Καλημερα Δημητρη,
Ναι σας το ειχα μεταφερει οπως το ειχα ακουσει. Θα αφορα τοσο τα panel 1360 οσο και τα πανελ 1080. Πιστευω Δημητρη οτι θα γινει ταυτοχρονα με την παρουσιαση των νεων τηλεορασεων που θα φορουν το νεο panel 1080 με clear lcd.

Nikos

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Καλημερα Δημητρη,
Ναι σας το ειχα μεταφερει οπως το ειχα ακουσει. Θα αφορα τοσο τα panel 1360 οσο και τα πανελ 1080. Πιστευω Δημητρη οτι θα γινει ταυτοχρονα με την παρουσιαση των νεων τηλεορασεων που θα φορουν το νεο panel 1080 με clear lcd.

Nikos

Ok Νίκο
Κατατοπιστικός όπως πάντα !!!
Ξέρεις αν έχεις νεότερα γιατί ασχολείσαι περισσότερο, να πέσει σύρμα :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Ασφαλώς Δημητρη, Εχω τα ματια και τα αυτια μου ανοικτα. Εχω αρχισει να λιγουρευομαι την 9832 όμως:bigcry:
Ακου τι εφτιαξαν οι ανθρωποι. Το νεο ambilight full surround θα ειναι βασισμενο σε led και οχι σε λαμπες με αποτέλεσμα πολυ χαμηλοτερη κατανάλωση και πολύ πιο κορεσμένα χρωματα:drummer:
Το νεο pixel engine plus θα έχει τοση επεξεργαστικη ισχύ ωστε να βελτιώνει ακομα και τα σήματα 1080p. To κερασακι στην τουρτα Δημητρη ειναι οτι το νεο panel 1080p θα ειναι εντελώς νεο και βασισμενο στην τεχνολογια clear lcd σε αντιθεση με το παλιο panel 1080ι που φοραει σημερα η 42PF9731 αλλα πρακτικα ήταν το ιδιο που φορουσε η 42αρα 9830:HTEHETH63:
:ernaehrung004:
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Ασφαλώς Δημητρη, Εχω τα ματια και τα αυτια μου ανοικτα. Εχω αρχισει να λιγουρευομαι την 9832 όμως:bigcry:
Ακου τι εφτιαξαν οι ανθρωποι. Το νεο ambilight full surround θα ειναι βασισμενο σε led και οχι σε λαμπες με αποτέλεσμα πολυ χαμηλοτερη κατανάλωση και πολύ πιο κορεσμένα χρωματα:drummer:
Το νεο pixel engine plus θα έχει τοση επεξεργαστικη ισχύ ωστε να βελτιώνει ακομα και τα σήματα 1080p. To κερασακι στην τουρτα Δημητρη ειναι οτι το νεο panel 1080p θα ειναι εντελώς νεο και βασισμενο στην τεχνολογια clear lcd σε αντιθεση με το παλιο panel 1080ι που φοραει σημερα η 42PF9731 αλλα πρακτικα ήταν το ιδιο που φορουσε η 42αρα 9830:HTEHETH63:
Νικος

Νίκο με έφτιαξες πάλι :worshippy:

Όμως η τηλεόρασή σου φυσάει, ας μην λιγουρεύεσαι πολύ γιατί είναι πολλά τα χρήματα σε διάστημα 2 ετών. Ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε προς το παρών και βλέπουμε στο μέλλον.

Κάτι off topic.
Θέλω να φτιάξω home cinema με ραδιοενισχυτή και ηχεία.
Θέλω τη γνώμη σου γιατί όπως έχω ξαναπεί σε ακούω σαν τεχνοκράτη :ears: σε αυτά τα θέματα. Τσέκαρε λίγο εδώ με βοήθησαν και άλλα παιδιά !!! :award:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Δημητρη αν ειναι να παρεις τωρα ενισχυτη λεω να περιμενεις λιγο να παρεις ενα με HDMI 1.3. Λιγο υπομονη μη βιαζεσαι ιδιαιτερα τωρα.
Οσο αφορα το θεμα των ηχειων εδω σηκωνει πολυ κουβεντα αλλα θα προτεινα κουστουμακι τουλαχιστο σε αριστερο δεξι και κεντρο αν οχι ολο το 5.1 η 7.1.
Σιγουρα το συστημα των ηχειων (αριστερο-δεξι) πρεπει να εχει δυνατοτητα διπλοκαλωδιωσης ενώ επιθυμητο αν ειναι δυνατον η υπαρξη super tweeter η tweeter με αποκριση συχνοτητας -40000ΗΖ.
Νικος.

Νικος

τιποτα αλλο ξερεις φιλε για την 9832??εχει διαρευσει καμια φωτο??

Θα σας μεταφερω ακριβως στα αγγλικα οτι εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης. Οσο για την φωτογραφια φιλαρακι ειναι αδελφακι της 9831. Εμφανισιακα δεν διαφερουν σε τιποτα απολυτως. Εσωτερικα όμως χτυπαει ο νεος επεξεργαστης εικονας pixel engine HD. Σύμφωνα με τον Αμερικανο υπευθυνο τησ philips τωρα εχουμε αρκετη επεξεργαστικη ισχυ και για σηματα 1080p. Αυτος ηταν και ο λογος που δεν ειχαμε αρκετες τηλεορασεις 1080p και οχι επειδη δεν ειχαμε καλα panel 1080. Την ιδια τακτικη ακολουθει η samsung & sony και ταυτοχρονα θα παρουσιασουν τους νεους επεξεργαστες εικονας που επισης θα δουλευουν σε επιπεδο 1080p.
Nikos

το μονο που με χαλαει ειναι το σχεδιο της...ωραια η 9831 αλλα το ablilight περιοριζεται στο λευκο πλαισιο και δεν βγαινει στον τοιχο..Σωστα??Αλλα μου φαινεται περιεργο 2 τηλεορασεις να εχουν το ιδιο σχεδιο..

Κι ομως εμφανισιακα δεν διαφερουν σε τίποτα. Τουλαχιστο απο φωτογραφιες που εχουν διαρευσει. Φυσικα η καρδια χτυπαει διαφορετικα.
Οσο αφορα το ambilight αυτη ειναι όλη η φιλοσοφια της σχεδιασης. Να μην χρειαζεται τοιχος για να λειτουργησει σωστα. Προσωπικα προτιμω την λύση του ασπρου πλαισιου της 9831 διοτι την τηλεοραση την εχω σε τραπεζακι. Αν θελεις το ambilight σου σε τοιχο τοτε πρεπει να διαλεξεις τη σειρα 9731 σε 42 η 37´´

Νικος

Σωστό αυτό που λες φίλε ilise. Γνώμη μου πάντως πως το ambilight σε τοίχο είναι άλλη αίσθηση (το χρώμα διαχέεται και δεν περιορίζεται στο άσπρο πλαίσιο)

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Εδω ειναι οτι σας υποσχεθηκα, Οτι βρηκα μεχρι στιγμης για 9832
Νικος

Attachments

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips 42PF9731D 1920Χ1080

Νικος

.....Nίκο καλημέρα!!!!:ernaehrung004:
Διαβάζω το thread από την αρχή και πίστεψε επειδή τυχαίνω να γνωρίζω κι εγώ ορισμένα πράγματα, σε ότι αφορά τις PHILIPS, ότι γράφεις είναι πέρα για πέρα αληθινό. Να προσθέσω επίσης την ανάπτηξη στις επόμενες PHILIPS, ενός συστήματος αυτοδιάγνωσης βλαβών, καθώς επίσης ειδικό λογισμικό που θα καλιμπράρει τηντηλεόραση σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.
Επίσης η PHILIPS ανεβαίνει και αυτή στο άρμα του Led backlight.